Ruh Avcısı

1. Sezon

Köprüdeki Çocuk
Bölüm 1
/Köprüdeki Çocuk
Yayın Tarihi: 22 Ocak 2018
Bir köprüde parçalanmış bir oğlan cesedi bulunduğunda, ruh avcısı Dr. Kreizler eski bir hastasının çözülmemiş cinayetiyle bu olay arasındaki benzerlikleri fark eder.
Verimli bir Ortaklık
Bölüm 2
/Verimli bir Ortaklık
Yayın Tarihi: 29 Ocak 2018
Giorgio'nun erkek kardeşi, ailesine polisin yaptığı aydınlatıcı bir yorumu Sara ile paylaşır. Kreizler, ekibi toplantıya çağırır. John genelevde araştırma yapar.
Gümüş Gülüşlü
Bölüm 3
/Gümüş Gülüşlü
Yayın Tarihi: 05 Şubat 2018
Sally kurbanların katille ilişkisini daha iyi anlaması için Kreizler'a yardım eder. Sara yeni cesedin bulunduğu yerin diğer cinayetlerle benzerlik gösterdiğini fark eder.
Zalim Düşünceler
Bölüm 4
/Zalim Düşünceler
Yayın Tarihi: 12 Şubat 2018
Kreizler, bir sadistin zihnine girmek için eski bir hastasını ziyaret eder. John, gümüş gülüşlü ile ilgili bir teori geliştirir. Bayan Santorelli korkunç bir mektup alır.
Hildebrandt'ın Sığırcığı
Bölüm 5
/Hildebrandt'ın Sığırcığı
Yayın Tarihi: 19 Şubat 2018
Mektuptaki bir detay, Kreizler'a bir sonraki cinayetin tarihine dair ipucu verir. Willem Van Bergen hakkında bir şeyler öğrenen Roosevelt kendi başına hareket eder.
Göğe Yükseliş
Bölüm 6
/Göğe Yükseliş
Yayın Tarihi: 26 Şubat 2018
Katili tuzağa çekmeyi uman ekip, Stevie'yi yem olarak kullanır. Kreizler'ın tuhaf bir yalanını yakalayan Sara, onunla yüzleşir. Connor, Willem'ın kaçtığını öğrenir.
Birçok Kutsal Adam
Bölüm 7
/Birçok Kutsal Adam
Yayın Tarihi: 05 Mart 2018
Son cesedin parçalanma şekli, katilin Vahşi Batı ile bağlantılı olabileceğine işaret eder. Kreizler evinde yaşayanlara karşı davranışlarını gözden geçirmek zorunda kalır.
Seksüel Psikopati
Bölüm 8
/Seksüel Psikopati
Yayın Tarihi: 12 Mart 2018
St. Elizabeths'a giden Kreizler ve John, profillerine uyan bir askerin varlığını öğrenir. Haberi duyan Sara, şüphelinin New York'un dışında yer alan memleketine gider.
Ağıt
Bölüm 9
/Ağıt
Yayın Tarihi: 19 Mart 2018
Cyrus, Connor'dan intikam almayı planlarken Sara ekibi Sayım Bürosu'na götürür. Burada, şüphelinin bulunduğu yere ilişkin bir ipucu elde ederler.
Gökteki Kale
Bölüm 10
/Gökteki Kale
Yayın Tarihi: 26 Mart 2018
Joseph'ın kaybolması üzerine en kötü ihtimali düşünen John, Sara'ya içini döker. Kreizler ve Sara geçmişteki travmaları üzerine konuşur. Kreizler katille yüz yüze gelir.