Bryan Cranston, Your Honor dizisinde bir vur kaç olayına karışan oğlunu kurtarmak için suça bulaşan, mesleği ve babalık değerleri arasında ikilime düşen bir hâkime hayat veriyor. Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan bu hâkim, oğlunun kötü olaylara dâhil olması sonucunda kendisini ve kariyerini tehlikeli bir durumun içerisine sürüklüyor.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2020
Genç oğlu Adam trajik bir araba kazasına karışan yargıç Michael Desiato, alması gereken ve bütün ailesini etkileyecek büyük bir kararın eşiğindedir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2020
Michael ve Adam kaza günü için yalancı bir şahit bulmaya çalışır. Michael'ın iş arkadaşları Charlie ve Lee, Michael'a yaptıkları yardım yüzünden zor durumdadır.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 20 Aralık 2020
Jimmy Baxter ve eşi Gina oğullarını öldürenden alacakları intikamı planlarken Michael gücünü kullanarak kazaya dair ayrıntıları gizlemeye devam eder.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 27 Aralık 2020
Söylediği yalanlar ve suçluluk duygusu yüzünden acı çeken adam, tehlikelerle dolu kararlar alır. Elizabeth torununu korumak için devreye girer.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 03 Ocak 2021
Her şeyi geride bırakıp normal hayatına ve işine geri dönmeye çalışan Michael birisinin ona şantaj yaptığını fark eder. Baxterlar intikam almaya kararlıdır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 10 Ocak 2021
Michael kendisine şantaj yapan kişinin peşine düşerken adam tehlikeli bir ilişki yaşamaya başlar. Lee ise Kofı'nin davasına olan ilgisini arttırır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 17 Ocak 2021
Michael'ın şantaj sorununa bulduğu çözüm daha fazla kargaşayı beraberinde getirir. Eugene, Mo'nun ekibine yaklaşır.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2021
Jimmy, Michael'a yaptığı baskıyı arttırır. Adam geleceğiyle ilgili planlarını açıklar. Nancy ve Lee'nin bazı polislerle ilgili şüpheleri vardır.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2021
Üzerindeki baskı giderek artan Michael, Carlo'yu hapishaneden kurtaracak bir çözüm yolu bulur. Adam'a tavsiyeler veren Charlie ise şok edici bir keşif yapar.