Seinfeld

6. Sezon

Eşlikçi
Bölüm 1
/Eşlikçi
Yayın Tarihi: 22 Eylül 1994
Jerry, Amerika Güzeli olmak için yarışan biriyle çıkar ve Kramer'dan eşlikçileri olmasını ister. George, Yankees için yeni bir forma önerir. Elaine yeni bir iş bulur.
Büyük Salata
Bölüm 2
/Büyük Salata
Yayın Tarihi: 29 Eylül 1994
George ısmarladığı salata için takdir bekler. Elaine zor bulunan bir kalemi arar. Jerry, Newman'ın eski flörtüyle çıkmaya başlar. Kramer'ın golf sevgisi başına bela olur.
Bağış Organizasyonu
Bölüm 3
/Bağış Organizasyonu
Yayın Tarihi: 06 Ekim 1994
Jerry bir bağış organizasyonu için gönüllü olur. İnce sesli bir adam Elaine'in kafasını karıştırır. Jerry eski çekleri bozdurur. Bay Pitt çikolatasını çatal bıçakla yer.
Çinli Kadın
Bölüm 4
/Çinli Kadın
Yayın Tarihi: 13 Ekim 1994
Jerry'nin kafa karıştırıcı bir soyadı olan yeni flörtü, Estelle'e tavsiyede bulunur. Kramer dar çamaşırdan bol çamaşıra geçer. Frank'in avukatı pelerin giyer.
Koltuk
Bölüm 5
/Koltuk
Yayın Tarihi: 27 Ekim 1994
George kitap kulübü için okuması gereken kitabı okumaz. Kramer ve Poppie pizza işine girer. Jerry'nin koltuğu kirlenir. Elaine'in kişisel görüşleri bir sınavdan geçer.
Jimnastikçi
Bölüm 6
/Jimnastikçi
Yayın Tarihi: 03 Kasım 1994
Jerry bir jimnastikçiyle çıkar. Bay Pitt 3 boyutlu bir postere takar. "Çöp" yiyen George'un garip bir tuvalet alışkanlığı vardır. Kramer böbreğinde taş olduğunu öğrenir.
Çorba
Bölüm 7
/Çorba
Yayın Tarihi: 10 Kasım 1994
Jerry, "yemek"in ne olduğu konusunda Bania ile tartışır. Elaine'in İngiliz ziyaretçisi kalışını fazla uzatır. George bir garsonla tuhaf bir randevuya çıkar.
Esnaf Dükkânı
Bölüm 8
/Esnaf Dükkânı
Yayın Tarihi: 17 Kasım 1994
Kramer, Jerry'nin tüm ayakkabılarını temizlenmeye götürür. George, Jon Voight'un arabasını satın almakla övünür. Ekip, Tim Whatley'nin Şükran Günü partisine gider.
Sekreter
Bölüm 9
/Sekreter
Yayın Tarihi: 08 Aralık 1994
George yeni asistanıyla fazla yakınlaşır. Jerry'nin kuru temizlemecisi gizli gizli onun kıyafetlerini giymektedir. Elaine ve Kramer, Barneys'de bir macera yaşar.
Yarış
Bölüm 10
/Yarış
Yayın Tarihi: 15 Aralık 1994
Eski bir rakibi Jerry'yi yıllar önceki bir yarışta hile yapmakla suçlar. Bir komünistle flört eden Elaine'in bir restorana girişi yasaklanır. Kramer, Noel Baba olur.
Geçiş
Bölüm 11
/Geçiş
Yayın Tarihi: 05 Ocak 1995
Jerry sevgilisinden ayrılıp onun ev arkadaşıyla çıkmak ister. George kız arkadaşının yeme bozukluğu olduğunu düşünür. Kramer'ın asıl adı açıklığa kavuşur.
Etiket Makinesi
Bölüm 12
/Etiket Makinesi
Yayın Tarihi: 19 Ocak 1995
Whatley önceden kendisine verilen bir hediyeyi Jerry'ye hediye eder. Kramer ve Newman, Risk oynar. George'un sevgilisinin ev arkadaşı tıpkı George'a benzemektedir.
Kanunları Takmayan Adam
Bölüm 13
/Kanunları Takmayan Adam
Yayın Tarihi: 26 Ocak 1995
Bir arkadaşları, Jerry ve George'a kanser olduğuna dair yalan söyler. Elaine eski bir sevgilisinden intikam almak ister. Kramer "kanunlara takmayan birinin" izini sürer.
100. Bölüm Özel
Bölüm 14
/100. Bölüm Özel
Yayın Tarihi: 02 Şubat 1995
Bu özel bölüm, dizinin ilk 99 bölümünün en komik anlarını bir arada sunuyor.
1 Saat
Bölüm 15
/1 Saat
Yayın Tarihi: 02 Şubat 1995
Bu özel bölüm, dizinin ilk 99 bölümünün en komik anlarını bir arada sunuyor.
Çakma Partner
Bölüm 16
/Çakma Partner
Yayın Tarihi: 09 Şubat 1995
Elaine gey bir adama âşık olur. Jerry, "Melrose Place"i izlemediğini kanıtlamaya çalışır. George kel bir kadınla çıkar. Kramer polis karakolunda iş bulur.
Karşılaşınca Öpüşme
Bölüm 17
/Karşılaşınca Öpüşme
Yayın Tarihi: 16 Şubat 1995
Bir iptal politikası George'u kızdırır. Kramer'ın yaşadıkları binanın ortamını daha samimi kılma fikri Jerry'yi rahatsız eder. Morty ve Leo dayı 50 dolar için kapışır.
Kapıcı
Bölüm 18
/Kapıcı
Yayın Tarihi: 23 Şubat 1995
Jerry ve Elaine, Bay Pitt'in binasındaki görevliyle tartışır. Frank ve Kramer erkeklere özel yeni bir iç çamaşırı geliştirir.
Jimmy
Bölüm 19
/Jimmy
Yayın Tarihi: 16 Mart 1995
Ekibin ortak bir tanıdığının garip bir konuşma tarzı vardır. Jerry, Whatley'den şüphelenir. George baharatlı bir yemek yer. Kramer'ın dişçi ziyareti ortalığı karıştırır.
Karalama
Bölüm 20
/Karalama
Yayın Tarihi: 06 Nisan 1995
Jerry'nin dairesinde pire krizi yaşanır. George kadifeye merak sarar. Kramer'ın canı özel bir şeftali çeker. Jerry'nin ailesi Plaza Otel'de kendilerini şımartır.
Burgu Jerry
Bölüm 21
/Burgu Jerry
Yayın Tarihi: 27 Nisan 1995
Kramer, Jerry'nin makarnadan heykelini yapar. Elaine ile çıkan Puddy, Jerry'nin "hareketini" kullanır. Kramer'a yanlış plaka verilir. Estelle estetik ameliyat olur.
Diplomat Kulübü
Bölüm 22
/Diplomat Kulübü
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 1995
Bay Pitt, Elaine'in onu öldürmeye çalıştığını düşünür. Jerry'nin gösterisi bir pilot yüzünden planladığı gibi gitmez. Kramer havaalanında bir Teksaslı ile iddiaya girer.
Suratını Boyayan Adam
Bölüm 23
/Suratını Boyayan Adam
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 1995
Puddy'nin hokey merakı Elaine'in ve masum bir rahibin sinirini bozar. George kız arkadaşına onu sevdiğini söylemeye çalışır. Kramer bir şempanzeyle kavga eder.
Yedek Oyuncu
Bölüm 24
/Yedek Oyuncu
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 1995
George bir softball maçında Bette Midler'ı sakatlar. Jerry'nin kız arkadaşı sulu göz bir tip çıkar. Elaine manikürcülerinin kendisiyle dalga geçtiğini düşünür.