Otistik ve Savant Sendromlu Shaun Murphy isimli genç bir cerrah, prestijli bir hastanenin çocuk cerrahisi birimine yerleştirilir. Şu sorunun cevabı aranır: İnsanlarla iletişim kurma yeteneğine sahip olmayan bir kişi insanların hayatlarını kurtarabilir mi? Yalnız ve çevresindeki kişilerle iletişim kuramayan Shaun, hastalarının hayatlarını kurtarmak ve meslektaşlarının şüphelerini yok etmek için olağanüstü yeteneklerini kullanır.
Yanmış Yiyecek
Bölüm 1
/Yanmış Yiyecek
Yayın Tarihi: 25 Eylül 2017
San Jose St. Bonaventure Hastanesi başkanı, savunma sendromlu ve otistik bir doktorun cerrahi ekibe dahil olması için yönetim kuruluna sunuyor.
Rushmore Dağı
Bölüm 2
/Rushmore Dağı
Yayın Tarihi: 02 Ekim 2017
Otizmiyle ilgili önyargılar Shaun'u St. Bonaventure'da kabul etmekte zorlanıyor.
Oliver
Bölüm 3
/Oliver
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2017
Claire, bağışlanan bir organı hastaneye yetiştirmeye çalışırken Shaun ile iletişim kurmayı öğrenir.
Borular
Bölüm 4
/Borular
Yayın Tarihi: 16 Ekim 2017
Neil Melendez ve ekibi; karı, koca, doğmamış çocuğu hakkında bir karar vermek zorunda kaldığında yasal sınırlarda dolaşmak zorundadır.
% 0.3
Bölüm 5
/% 0.3
Yayın Tarihi: 23 Ekim 2017
Bonaventure Hastanesinde Dr. Shaun Murphy, ölen kardeşi Steve'e benzeyen genç bir hasta ile karşılaşır.
Sahte Olmayan
Bölüm 6
/Sahte Olmayan
Yayın Tarihi: 30 Ekim 2017
Otobüs kazasında yaralananlara acil servisin müdahalesi ve genç damadı kurtarmak için deneysel bir prosedür üzerinde çalışmalar. Jared bir hastayla bağlantı kurmaya çalışıyor.
22 Adım
Bölüm 7
/22 Adım
Yayın Tarihi: 13 Kasım 2017
Shaun Murphy otistik bir hastanın davasını ele alır ve Dr. Jared Kalu sınırlarını bir cerrah olarak kabul etmeyi öğrenmelidir.
Elma
Bölüm 8
/Elma
Yayın Tarihi: 20 Kasım 2017
Pazarda soygun sırasında Dr. Shaun Murphy alışveriş yapıyor, iletişim sorunları insanları tehlikeye atıyor. Bu arada, Shaun'ın travmatik gününden sonra Dr. Aaron Glassman, Shaun'a yardım edecek kadar iyi olmadığını düşünüyor.
Manevi Değerler
Bölüm 9
/Manevi Değerler
Yayın Tarihi: 27 Kasım 2017
Bonaventure hastanesinin uluslararası insani yardım programının bir parçası olarak ekip, ciddi konjenital kalp anomalisine sahip olan Kongo'daki bir genç çocuğunu ele alıyor. Dr. Neil Melendez, prosedürün güvenliği hakkında şüpheler içeriyor.
Kurban
Bölüm 10
/Kurban
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2017
Dr. Glassman, Dr. Shaun Murphy'nin kişisel hayatıyla biraz daha fazla yardıma ihtiyacı olduğunu ve bir terapistle görüştmesini söyler. Bununla birlikte, Shaun bunu kendi başına yapabileceğini göstermeye kararlıdır.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 08 Ocak 2018
Dr. Marcus Andrews, Dr. Neil Melendez'e ikizler arasında çok hassas bir böbrek nakli yaptırır; Shaun Murphy, arkadaşı Lea ile bir geziye çıkmaya ve sorunlarını geride bırakmaya karar verir.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 15 Ocak 2018
İkizler, ameliyatlarından dolayı bir karar vermek zorundadırlar. Bu arada, Dr. Shaun Murphy, Lea ile yaptığı yolculuktan sonra hastaneye döner ve daha kalıcı bir dönüşüme ihtiyacı olduğuna ve Dr. Aaron Glassman'a iki hafta önceden haber vermeyi karar verir.
7 Sebep
Bölüm 13
/7 Sebep
Yayın Tarihi: 22 Ocak 2018
Shaun Murphy, hastasının yaralanmasının nedeni hakkında yalan söylediğinden şüpheye düşer ve motivasyonları konusunda tartışmalı bir varsayım yapar. Bu arada, Dr. Neil Melendez'in kişisel yaşamı çalışmalarını etkileyecektir.
O
Bölüm 14
/O
Yayın Tarihi: 05 Şubat 2018
Shaun Murphy, biyolojik olarak erkek olmasına rağmen genç kanserli hastanın bir kız olarak tanımlandığını öğrenmekten şaşırır. Shaun hastasını, tıbbi gereksinimlerini ve ailesiyle nasıl çalışacağını öğrenmelidir.
Yürekten
Bölüm 15
/Yürekten
Yayın Tarihi: 26 Şubat 2018
Genç bir hasta, cerrahi ekibin onu evinde hapis hayatından kurtaracağını umuyor; Genç bir hastanın mükemmel uyumlu organ donörü, ebeveynler ve hastayı ahlaki bir ikilemde bırakıyor.
Acı
Bölüm 16
/Acı
Yayın Tarihi: 12 Mart 2018
Ekip, hayatını değiştirebilecek tehlikeli bir ameliyat yaptırmaya karar vermesi gereken bir hastayı tedavi ettiğinde, adam Dr. Murphy'ye ne yapması gerektiğini sorar.
Gülümse
Bölüm 17
/Gülümse
Yayın Tarihi: 19 Mart 2018
Shaun Murphy, genç hastasının ilk kez gülümsemesine izin verecek bir elektif ameliyatın gerekliliğini sorguluyor. Bu arada Dr. Claire Brown ve Dr. Morgan Reznick, hastalarının kimlikleri hakkında yalan söylediklerini keşfeder.
Daha Çok
Bölüm 18
/Daha Çok
Yayın Tarihi: 26 Mart 2018
Ekip, durumunun kötüleşmesinden önce genç bir üniversite öğrencisinin açıklanamayan yaralarının ardındaki gerçeği keşfetmek zorunda.
Merhaba
Bölüm 1
/Merhaba
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2018
Shaun'un evsiz bir hastayla ilgili önerdiği tedavi, onu ve Jared'ı Marcus'un karşısında zor duruma sokar. Claire riskli bir kalp ameliyatını yapmakta ısrarcı olur.
Ortalama
Bölüm 2
/Ortalama
Yayın Tarihi: 01 Ekim 2018
Shaun, Neil'e karşı çıkar. Audrey bir dava riskiyle karşı karşıya kalır. Aaron ise kendi beyin ameliyatını yapacak cerrahı kendisi seçmeyi talep eder.
36 Saat
Bölüm 3
/36 Saat
Yayın Tarihi: 08 Ekim 2018
Asistan doktorların çalışma saatleriyle ilgili Marcus'a karşı çıkan Claire, Neil'e bir hastanın kısırlık tedavisinde yardım eder. Shaun, Aaron'ı iyileştirmeye kararlıdır.
Bahtsız Bedevi
Bölüm 4
/Bahtsız Bedevi
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2018
Shaun bir gence yardım etmek için kendi tecrübesinden yararlanır. Claire yaralı bir kaya tırmanışçısı ile ailesinin arasında kalır. Aaron kendi trajedisiyle yüzleşir.
Havuçlar
Bölüm 5
/Havuçlar
Yayın Tarihi: 29 Ekim 2018
Bir hasta Shaun ile Alex'ten bir sırrını eşinden saklamalarını ister. Claire ve Neil kalp ameliyatı olması gereken bir hastanın tedavisi konusunda anlaşamaz.
İki Katlı Tuvalet Kağıdı
Bölüm 6
/İki Katlı Tuvalet Kağıdı
Yayın Tarihi: 05 Kasım 2018
Shaun ve Morgan bir keman sanatçısının parmağındaki enfeksiyonun ciddiyeti konusunda aynı fikirde değildir. Claire gizemli bir hastalığı olan genç hastayla arkadaş olur.
Hubert
Bölüm 7
/Hubert
Yayın Tarihi: 12 Kasım 2018
Claire ölmekte olan bir üniversite arkadaşının acısını hafifletmeye çalışır. Shaun ile Morgan, iki inatçı kardeş arasındaki organ nakli şartlarını müzakere eder.
Hikâyeler
Bölüm 8
/Hikâyeler
Yayın Tarihi: 19 Kasım 2018
Bir hasta, sırrını eşine anlatmak zorunda kalır. Neil, Morgan ve Alex, ailesi aşı karşıtı olan bir çocuğu tedavi etmek için uğraşır.
Empati
Bölüm 9
/Empati
Yayın Tarihi: 26 Kasım 2018
Neil, Morgan ve Claire, pedofili dürtülerini engellemek için ameliyat olmak isteyen bir hasta konusunda karar vermeye çalışır.
Karantina
Bölüm 10
/Karantina
Yayın Tarihi: 03 Aralık 2018
Shaun ile Audrey, hava yoluyla bulaşan bir hastalığın belirtilerini gösteren iki hastayı tedavi ederken acil servis kapatılarak karantinaya alınır.
Karantina: Kısım 2
Bölüm 11
/Karantina: Kısım 2
Yayın Tarihi: 14 Ocak 2019
Hastane karantinadayken acil servisteki gürültü ve kaos Shaun'u zorlamaya devam eder. Bu sırada Morgan, hastalarının hayatta kalması için mücadele vermektedir.
Sonuçlar
Bölüm 12
/Sonuçlar
Yayın Tarihi: 21 Ocak 2019
Karantinadan sonra hastane personeli normal hayatlarına dönmeye çalışır. Audrey hem virüsü atlatıp iyileşmeye hem de yeni ilişkisine yön vermeye çalışır.
Xin
Bölüm 13
/Xin
Yayın Tarihi: 28 Ocak 2019
Bir hastanın oda arkadaşı ile olan ilişkisi, Shaun ile Morgan'ın ilgisini çeker. Neil, Claire ve Alex ise mekanik kalp implantı olan bir kadını kurtarmaya çalışır.
Yüzler
Bölüm 14
/Yüzler
Yayın Tarihi: 04 Şubat 2019
Marcus acılı bir aileyi, ölen kızlarının yüzünü bir kazada ağır yaralanan genç bir kıza bağışlamaya ikna etmeye çalışır.
Risk ve Ödül
Bölüm 15
/Risk ve Ödül
Yayın Tarihi: 18 Şubat 2019
Yeni doğan bebeği kritik durumda olan üzüntülü anneye karşı Shaun'un duyarsızca dürüst davranmasının ardından yeni baş cerrah, onun asistan olarak kalmasını sorgular.
İnanç
Bölüm 16
/İnanç
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2019
Yeni baş cerrah Jackson Han, Shaun'un faydasından çok zararı olduğunu düşünerek onu ameliyathaneden temelli olarak uzaklaştırmak ister.
Paramparça
Bölüm 17
/Paramparça
Yayın Tarihi: 04 Mart 2019
Çok istediği hâlde tehlikeli bir tümör ameliyatına giremeyen Shaun, onun yerine bir bebeğin yaralarının sebebini araştırmaya koyulur.
Trambolin
Bölüm 18
/Trambolin
Yayın Tarihi: 11 Mart 2019
Bar kavgasına karışan Shaun hastaneye gider. Alex ve Morgan bir kadının ameliyat sonrası semptomları nedeniyle anlaşmazlığa düşer. Neil ve Audrey ilişkilerini açıklar.
Felaket
Bölüm 1
/Felaket
Yayın Tarihi: 23 Eylül 2019
Shaun, ilk buluşmasından dolayı kendini kötü hissediyor. Shaun'ın radikal bir ameliyat önerisi yeni gelinin hayatını tehlikeye atar. Morgan ve Dr. Park, yaşlı bir hastayı ameliyata yönlendirmek için birbirleriyle yarışıyor.
Borçlar
Bölüm 2
/Borçlar
Yayın Tarihi: 30 Eylül 2019
Marcus Andrews, cinsel saldırıyı durdururken yaralanan iyi bir Samiriyeli'ye yardım sözü verir. Audrey Lim, bir bebek hastanın ailesi Dr. Neil Melendez'in hata yaptığından şüphelendiğinde zor bir kararla karşı karşıya kalır.
Claire
Bölüm 3
/Claire
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2019
Claire Browne, evde komplikasyonlarla karşılaşır ve ilk ameliyatına liderlik etmeye hazırlanır. Ekip, bir balıkçının yaralarını tedavi etmeye çalışır.
Elimi Tut
Bölüm 4
/Elimi Tut
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2019
Bir komplo teorisyeninin Dr. Neil Melendez hakkında şüpheleri vardır. Claire Brown, acı hissedemeyen bir kadını tedavi eder. Shaun Murphy ve Dr. Aaron Glassman ilişkilerinde bazı krizlerle başa çıkmak zorunda kalır.
İlk Vaka, İlk Dokunma
Bölüm 5
/İlk Vaka, İlk Dokunma
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2019
Andrews, Shaun'un ilk ameliyatı için gerçekten hazır olup olmadığını sorgular. Brown ve Dr. Reznick'in tanısından şüphe duyulan bir hastası vardır.
45 Derecelik Açı
Bölüm 6
/45 Derecelik Açı
Yayın Tarihi: 04 Kasım 2019
İlk ameliyatını yapan, Dr. Shaun Murphy ile bir hemşire arasında ameliyat esnasında bir gerginlik yaşanır. Bu arada, Dr. Neil Melendez, riskli bir ameliyat için Dr. Audrey Lim ile aynı fikirde değildir.
SAMG
Bölüm 7
/SAMG
Yayın Tarihi: 11 Kasım 2019
Shaun Murphy, bağışıklık yetersizliğinden dolayı izole edilen bir hastayla ilişki kurma konusundaki benzersiz yeteneği beklenmedik bir sonuç verir. 12 yaşında bir hasta kör olmak üzeredir. Neil Melendez ve Dr. Audrey Lim arasında gerginlik artıyor.
Ay Yolculuğu
Bölüm 8
/Ay Yolculuğu
Yayın Tarihi: 18 Kasım 2019
Carly'nin, Shaun ile olan yakınlığını arttırma girişimleri, her ikisinde de daha fazla hayal kırıklığı yaratır. Bu arada, Lim ve Melendez, işlerini kişisel hayatlarından ayırmak için mücadele ederler.
Tamamlanmamış
Bölüm 9
/Tamamlanmamış
Yayın Tarihi: 25 Kasım 2019
Mucize Doktor 45.Bölüm 9. Bölüm Shaun, Carly ile olan ilişkisinde bir sonraki adıma geçmeye hazırdır. Genç bir kadın, evliliğini mahvedebilecek bir karar aşamasındadır.
Arkadaşlar ve Aile
Bölüm 10
/Arkadaşlar ve Aile
Yayın Tarihi: 02 Aralık 2019
Shaun, ölüm döşeğinde babasını ziyaret eder. Claire, kederini gidermenin yollarını arar. Bir NFL oyuncusunun acil bir tedaviye ihtiyacı vardır.
Kırık
Bölüm 11
/Kırık
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2020
Babasının ölümünden sonra Shaun, Lea ile olan yakınlığının, Carly ile olan ilişkisi üzerindeki etkilerini ele almalıdır. Bu arada ekip, ameliyat sırasında tüm anesteziyi reddeden bir hasta üzerinde çalışıyor.
Mutasyonlar
Bölüm 12
/Mutasyonlar
Yayın Tarihi: 20 Ocak 2020
Audrey Lim, Shaun Murphy ve Morgan Reznick, 25 yaşında şiddetli şişlik çeken bir koşucuyu tedavi ediyor. Alex Park, Claire Browne ve Neil Melendez, 16 yaşında iki kanser hastasının tedavisinin üzerinde yoğunlaşıyor.
Seks ve Ölüm
Bölüm 13
/Seks ve Ölüm
Yayın Tarihi: 27 Ocak 2020
Mucize Doktor 49.Bölüm 13. Bölüm Shaun Murphy ve Morgan Reznik, hayatının son birkaç ayını geçiren bir kanser hastasının tedavisiyle uğraşıyor. Bu arada, Shaun ve Carly'nin ilişkisi yeni bir yakınlık seviyesine ulaşır.
Fenomen
Bölüm 14
/Fenomen
Yayın Tarihi: 10 Şubat 2020
Dr. Shaun Murphy, sosyal medya fenomeni olan bir hastanın tedavisiyle ilgilenir. Bu arada, ekip karnında problemi olan bir kadını tedavi eder.
Söylenmeyenler
Bölüm 15
/Söylenmeyenler
Yayın Tarihi: 17 Şubat 2020
Herkesin şüphelerine rağmen Shaun, Carly'nin Lea ile olan arkadaşlığının iyi olacağından umutludur. Ekip, deneysel bir prosedür için iyi bir aday olabilecek genç bir çocuğu tedavi eder.
Otopsi
Bölüm 16
/Otopsi
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2020
Shaun, duygusal bir itirafta bulunur, fakat sonucu istediği gibi gitmiyor. Claire Browne, Morgan Reznick ve Marcus Andrews, erkek bir üniversite öğrencisine gizemli bölünmüş kişilik bozukluğu tedavisinde yardımcı oluyor.
Saplantı
Bölüm 17
/Saplantı
Yayın Tarihi: 02 Mart 2020
Gizemli ve teşhis edilmemiş bir hastalığı olan ve yıllardır diğer doktorları şaşırtan bir hasta, Dr. Shaun Murphy ve ekibi bazı büyük riskler almaya zorluyor.
Kalp Kırıklığı
Bölüm 18
/Kalp Kırıklığı
Yayın Tarihi: 09 Mart 2020
Claire Browne ve Dr. Shaun Murphy nadir görülen bir cücelik hastasını tedavi ediyorlar. Bu arada Dr. Morgan Reznick, Dr. Audrey Lim ve Dr. Alex Park, daha önceki bir kazada her iki kolundan yaralanmış genç bir adamı tedavi ediyorlar.
Kurtarma
Bölüm 19
/Kurtarma
Yayın Tarihi: 23 Mart 2020
Büyük bir deprem San Jose’yi sallarken, St. Bonaventure Hastanesi doktorları kırmızı alarma geçerek, hem yaralıların hem de iş arkadaşlarının sağlığını ve güvenliğini sağlamaya çalışmaktadırlar.
Seni Seviyorum
Bölüm 20
/Seni Seviyorum
Yayın Tarihi: 30 Mart 2020
Doktorlar, çevrelerindeki insanların hayatlarını kurtarmak için zamana karşı bir yarış içindedirler. Bu sırada kendi kişisel güvenliklerini de düşünmek zorundadırlar.
Ön Saflarda Mücadele: Kısım 1
Bölüm 1
/Ön Saflarda Mücadele: Kısım 1
Yayın Tarihi: 02 Kasım 2020
St. Bonaventure'da ilk COVID-19 vakasının görülmesinin ardından ekip, zararı mümkün olduğunca sınırlamak için elinden geleni yapar.
Ön Saflarda Mücadele: Kısım 2
Bölüm 2
/Ön Saflarda Mücadele: Kısım 2
Yayın Tarihi: 09 Kasım 2020
COVID-19 salgınının sekizinci haftasına giren St. Bonaventure ekibi, küçük zaferler kazansa da yıkıcı bir kayıp daha yaşar.
Çömezler
Bölüm 3
/Çömezler
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2020
Audrey ilk yıllarındaki birkaç asistan adayına akıl hocalığı yapmaları için Shaun, Claire ve Alex'i görevlendirir. Shaun farkında olmadan Lea'yı aşağılar.
Aynı Değil
Bölüm 4
/Aynı Değil
Yayın Tarihi: 23 Kasım 2020
İkiz bebek bekleyen bir hastanın ağrı şikâyeti, Shaun ve Morgan'ı üzücü bir karar vermek zorunda bırakır. Shaun, Lea'dan yeniden yanına taşınmasını ister.
Suçluluk Duygusu
Bölüm 5
/Suçluluk Duygusu
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2020
İlk hastasına yanlış teşhis koyan Asher vicdan azabı çeker. Park ve Morgan arasında beklenmedik bir bağ kurulur.
Lim
Bölüm 6
/Lim
Yayın Tarihi: 11 Ocak 2021
Audrey, COVID-19'un yol açtığı duygusal travmayla boğuşur. Claire, TSSB yaşayan eski bir asker için radikal bir tedavi önerir. Shaun öğretmeyi bırakmak istediğini açıklar.
Belirsizlik İlkesi
Bölüm 7
/Belirsizlik İlkesi
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2021
Shaun, Lea hakkında şaşırtıcı bir gerçeği öğrenirken St. Bonaventure ekibi kişisel hayatlarında zorluklar yaşamış iki hastayı tedavi eder.
Ebeveynlik
Bölüm 8
/Ebeveynlik
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2021
Shaun, Lea'nın ailesiyle tanışmaya hazırlanırken ekip, elit bir jimnastikçiyi ve koçluğunu da yapan babasını tedavi eder. Claire ve Audrey sert bir tartışma yapar.
Sorumsuz Salata Büfesi Kullanımı
Bölüm 9
/Sorumsuz Salata Büfesi Kullanımı
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2021
Ekip karmaşık öykülere sahip iki hastayı tedavi ederken hem Claire hem de Audrey bir hesaplaşmayla karşı karşıyadır. Shaun yeni bir iş arkadaşından hoşlanmaya başlar.
Şifreyi Çözmek
Bölüm 10
/Şifreyi Çözmek
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2021
Morgan bir hasta için karaciğer donörü arar. Ampute bir triatlon sporcusu, kanser araştırması için para toplamaya devam edebilmek için riskli bir ameliyat geçirmelidir.
Bazen Hepimiz Deli Oluruz
Bölüm 11
/Bazen Hepimiz Deli Oluruz
Yayın Tarihi: 08 Mart 2021
Aaron genç bir adamın omurgasını tedavi edecek bir prosedür tasarlar. Komadaki bir hasta yaşam belirtileri gösterince Shaun ve Morgan ne yapacakları konusunda anlaşamaz.
Minik Mavi Gözler
Bölüm 12
/Minik Mavi Gözler
Yayın Tarihi: 22 Mart 2021
Asabi bir cerrah, kariyerini noktalayabilecek bir rahatsızlık konusunda yardım ister. Alex ve Morgan, hastanın kronik ağrısının nedeni konusunda anlaşmazlık yaşar.
Son Pişmanlık Fayda Etmez
Bölüm 13
/Son Pişmanlık Fayda Etmez
Yayın Tarihi: 29 Mart 2021
Beklenmedik bir ziyaretçi, Claire'i geçmişini gözden geçirmeye iter. İki balo dansçısı zor bir tercihle karşı karşıya kalır. Alex ve Morgan normal davranmaya çalışır.
Cinsiyet Açıklama
Bölüm 14
/Cinsiyet Açıklama
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2021
Shaun ve Lea, bebeklerinin cinsiyetini öğrenir. Ekip, bir karma dövüş sanatları sporcusunu ve daha önce yanlış teşhis konan bir deniz kuvvetleri pilotunu tedavi eder.
Bekleme
Bölüm 15
/Bekleme
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2021
Siyasi bir protestoda şiddet olayları patlak verince ekip, silahla yaralanan iki genç kurbanın hayatını kurtarmak için elinden geleni yapar.
Dr. Ted
Bölüm 16
/Dr. Ted
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2021
Lea hamileliğinde komplikasyonlar yaşar ve Shaun'un stresi tavan yapar. Asher, bir hastanın tedavisi konusunda Alex ve Marcus ile ters düşer.
Hayata Devam Etmek
Bölüm 17
/Hayata Devam Etmek
Yayın Tarihi: 17 Mayıs 2021
Shaun bir kaybın ardından kendini yeniden işe verir. Claire'in siyasi kahramanlarından biri hasta olarak karşısına çıkar. Marcus'un yolu eski bir akıl hocasıyla kesişir.
Affet veya Unut
Bölüm 18
/Affet veya Unut
Yayın Tarihi: 24 Mayıs 2021
Shaun ve Lea, kederlerini unutmalarına yardımcı olacağı umuduyla bir kamp gezisine gider. Alex ve Morgan, bir hastanın tedavisi konusunda anlaşmazlığa düşer.
Guatemala: Kısım 1
Bölüm 19
/Guatemala: Kısım 1
Yayın Tarihi: 31 Mayıs 2021
Kırsal bir hastanedeki hastaları tedavi etmek için Guatemala'ya giden ekip, tedaviye ihtiyaç duyanlardan en çok hangilerine yardımcı olabileceklerine karar vermelidir.
Guatemala: Kısım 2
Bölüm 20
/Guatemala: Kısım 2
Yayın Tarihi: 07 Haziran 2021
Hâlâ Guatemala'da olan ekip, hastanede elektrikler kesilince üç ameliyatı tamamlamak gibi zor bir görevle karşı karşıya kalır.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2021
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2021
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2021
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2021
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2021
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2021
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2021
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2022
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 07 Mart 2022
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 14 Mart 2022
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 21 Mart 2022
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 28 Mart 2022
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 04 Nisan 2022
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2022
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2022
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 2022
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 2022
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 2022
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2022
Shaun ve Lea'nın düğün töreni, hastanede yaşanan şiddetli bir saldırı nedeniyle yarıda kesilir. Değer verdiği insanların hayati tehlike altında olduğunu görmenin yarattığı travma Shaun'u derinden etkiler.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2022
Dr. Murphy ve Dr. Park, cerrahi uzmanları olarak ilk günlerinde denetleyecekleri asistanlarla tanışır. Lim, bir taraftan işine odaklanırken diğer taraftan da yeni gerçekliğiyle ve duygularıyla yüzleşir.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2022
Ekip, ayak bileğini inciten ünlü bir evlilik danışmanını tedavi eder. Dr. Audrey Lim, ameliyatı sırasında ameliyathanede gerçekten neler olduğunu öğrenmeye kararlıdır. Bu arada kendisi de bir iç hesaplaşma yaşar.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 24 Ekim 2022
Ekip, bir askeri canlandırma sanatçısını ameliyat eder. Dr. Jordan Allen ve Dr. Daniel Perez ise bir operasyon için zamana karşı yarışır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2022
Shaun, Asher ve Powell, nadir görülen kalıtsal bir hastalığı olan genç bir hastayı tedavi ederken; bilinmedik yollara girerler. Glassman ve Shaun, Lim'in felcine çözüm bulmak için birlikte çalışırken; farklılıklarının üstesinden gelmek zorundadırlar.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2022
Bir sıcak hava dalgasının ortasında, Dr. Danica Powell ve Dr. Shaun Murphy, hastalarının ameliyatı hakkında anlaşmazlık yaşar.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2022
Dr. Andrews, altızlara hamile bir kadının yüksek riskli doğumun ardından, onların sağlıklarını ve güvenliklerini sağlamak için doktorları ekiplere ayırmak zorunda kalır. Shaun ve Lea aile kurmayı tartışırken bir engelle karşılaşırlar.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2022
Dr. Murphy, Wolke ve Glassman, karnında enfekte ameliyat süngeri olan bir hastayla tanışırlar. Dr. Reznick, bir cinsel saldırı kurbanını tedavi ederken kendi geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 12 Aralık 2022
Dr. Shaun Murphy, yeni bir performans değerlendirme sistemi getirdiğinde farkında olmadan Dr. Danica Powell ve Daniel Perez arasında bir rekabet yaratır. Dr. Morgan Reznick, Dr. Alex Park ile arasındaki sınırı aşar.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2023
Dr. Shaun Murphy, yeni bir performans değerlendirme sistemi getirdiğinde farkında olmadan Dr. Danica Powell ve Daniel Perez arasında bir rekabet yaratır. Dr. Morgan Reznick, Dr. Alex Park ile arasındaki sınırı aşar.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2023
Lea ve Shaun yaralı bir köpeğe yardım eder. Her ikisi de bu yardım sayesinde ebevenylik konusunda hızlı bir deneyim kazanır. Dr. Danica Powell ise bir arkadaşına gerçekleştirdiği gizli bir operasyon nedeniyle kariyerini tehlikeye atar.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 06 Şubat 2023
Shaun, evinde böcek ilaçlama görevlileri varken Aaron’ı kendisiyle kalması için davet eder. Dr. Morgan Reznick, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili büyük bir kararın eşiğindedir.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 13 Şubat 2023
Shaun ve Lea ebeveynlik tarzları konusunda farklı fikirlere sahiptirler ve çocukları doğduğunda ilişkilerine ne olacağı konusunda endişelenirler. Bu arada Dr. Lim, uzun süredir tedavi gören hastalarından birinin hasar gören akciğerlerini kurtarmak için yeni yöntemler arar.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2023
Üç yaşındaki bir çocuk acil servise geldiğinde ekip onun felç geçirdiğini hemen fark eder. Dr. Shaun Murphy'nin felce yol açan nedene ilişkin ilk teşhisi sorunu çözmeyince; Dr. Park daha derinlere inmek zorunda kalır.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 06 Mart 2023
Dr. Jared Kalu, milyarder hastasıyla birlikte San Jose'deki St. Bonaventure Hastanesi'ne sürpriz bir dönüş yapar. Bu arada Park, karısının ilişki yaşadığı adamı tedavi etmek ve onu affetmeye çalışmak zorundadır.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 13 Mart 2023
Dr. Shaun Murphy bir davayı kazanmasına yardımcı olacak yasal bir temsilci ararken; obsesif kompulsif bozukluğu olan, gelecek vaat eden genç bir avukat olan Joni DeGroot'a güvenir.
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 20 Mart 2023
Dr. Shaun Murphy Dr. Jared Kalu ile yeniden nasıl çalışacağını öğrenmek ve ona St. Bonaventure'da her şeye sıfırdan başlaması gerektiğini hatırlatmak zorundadır. Bu arada Dr. Shaun, nörolojik sorunları olan bir genci çok yüksek risk taşıyan bir yöntemle tedavi etmeye karar verir.
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2023
Ekip, inatçı ve kalıcı COVID semptomlarıyla St. Bonaventure Hastanesi'ne gelen bir hastanın farklı rahatsızlıklarının olduğunu keşfeder. Bu arada Andrews ve Villanueva hastanedeki hiyerarşileri ve bunun ilişkileri üzerindeki etkisiyle mücadele eder.
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2023
Dr. Andrews ve Lim bir hasta hakkında farklı fikirlere sahiptir ve bu durum Dr. Kalu'nun dönüşüyle ilgili sorunların ortaya çıkmasına neden olur. Dr. Glassman ise Murphy'ye birtakım samimi tavsiyelerde bulunur.
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2023
Shaun, mentorü Dr.Glassman için endişelenirken; ekipteki diğer doktorlar kişisel yaşamlarında büyük adımlar atarlar.
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2023
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2023
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 20 Şubat 2024