The Last Kingdom

2. Sezon

Bölüm 1
Yayın Tarihi: 16 Mart 2017
Esir kral Guthred'in fidyesini ödemesi için Alfred tarafından gönderilen Beocca, Uhtred'den yardım ister. Uhtred intikam planı için yeni bir ittifak kurar.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 23 Mart 2017
Abbot Eadred'in manevraları Guthred'in zayıflığından faydalanır. Uhtred, Cumbraland erkeklerini Eoferwic'e doğru yürüyüşe geçirir, ama zalim bir ihanete uğrar.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 30 Mart 2017
Hild ve Ragnar, kaçış planları yapan Uhtred'in peşindedir. Alfred'in gözü Mercia Krallığı'ndadır. Guthred'in ittifakı çökünce kaos patlak verir.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 06 Nisan 2017
Northumbria'ya gönderilen Uhtred, Alfred'e olan bağlılığı ve Ragnar'ın Kjartan'la olan kan davasına yardım etmek arasındaki ince çizgide yürümektedir.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2017
Barışla geçen bir dönemin ardından, Uhtred kaderinin izinden gitmek üzere gizemli bir çağrı alır. Erik kurnazca bir talepte bulunur. Beocca gönül meseleleriyle boğuşur.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2017
Uhtred'e karşı güvensizliği iyice artan Alfred, Erik ve Sigefrid'i Londra'dan kovması için Aethelred'i gönderir. Ancak genç lord kendi hırslarının peşine düşer.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2017
Londra'daki hatasıyla Alfred'in köşeye sıkışmasına yol açan Aethelred'i aşağılama beklemektedir. Sadık olduğu tarafı değiştiren Aethelflaed, Uhtred'den zor bir şey ister.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2017
Odda, kralı savaşa girmeye mecbur bırakmak için Alfred'e baş kaldırır. Aethelflaed'i kurtarmak için Erik'le plan yapan Uhtred, Sigefrid'le kaçınılmaz biçimde karşılaşır.