Küçük bir Appalachian kasabasında sıkışıp kalmış genç bir kadının günlük angaryalardan tek kaçışı gelişmiş bilgisayar oyunları oynamaktır. O kadar iyi bir oyuncudur ki bir şirket, onu yeni bir sistemi test etmeye gönderir… Ancak onu bekleyen bir sürpriz vardır. Bu oyun gibi görünen şey bir amaç, aşk ve çekicilik bulma hayallerini gerçekleştirir... Ama ailesini de büyük bir tehlikeye atar.
Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 20 Ekim 2022
Hayata dair pek seçenek sunmayan küçük bir kasabada sıkışıp kalan Flynne Fischer, gazi ağabeyi ve hasta annesi Ella'ya destek olmak için geleceği olmayan bir işte çalışan parlak bir bilgisayar oyuncusudur. Ağabeyi onu SIM olarak bilinen gelişmiş bir oyunda yardım etmeye ikna eder. Flynne görmemesi gereken bir şey görür ve gerçek hayatta tehlike kapılarını çalar.
Empati Bonusu+D6
Bölüm 2
/Empati Bonusu+D6
Yayın Tarihi: 20 Ekim 2022
Bir grup paralı askerler aile evine saldırır. Flynne, bazı cevaplar bulmak için başlığı tekrar takar ve bunun bir oyun olmadığını, gelecekte 70 yıl ileri götüren bir zaman makinesi olduğunu keşfeder. Flynne Wilf ve Lev ile bir anlaşma yapar ve Aelita'yı bulmaya yardım etmeyi kabul eder.
Heptik Eğilim
Bölüm 3
/Heptik Eğilim
Yayın Tarihi: 27 Ekim 2022
Flynne ve Wilf Aelita'yı bulmak için birlikte çalışır. Bu sırada Burton yeni bir tehdidi yok etmek için adımlar atar.
Bingo
Bölüm 4
/Bingo
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2022
Flynne'in sağlığı kötüleşir. Wilf, Flynne'I Clanton'da ziyaret eder ve bu ilişkilerini güçlendirir. Flynne geleceği ile ilgili gerçeği öğrenir.