The Walking Dead

5. Sezon

Sığınak Yok
Bölüm 1
/Sığınak Yok
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2014
Tren vagonunda mahsur kalan korku içindeki grup, kendilerini esir alan kişilerin onlar için hazırladığı korkunç kaderi görmek için bekler. Gareth, Rick'i sorgular.
Yabancılar
Bölüm 2
/Yabancılar
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2014
Grup, konukseverliğine rağmen bir şeyler saklarmış gibi görünen bir papazla karşılaşır. Daha sonra Bob, Terminus hakkında korkunç bir keşif yapar.
Dört Duvar ve Bir Çatı
Bölüm 3
/Dört Duvar ve Bir Çatı
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2014
Rick ve Sasha'nın yüzleştiği Peder Gabriel, şaşırtıcı bir itirafta bulunur. Abraham, Washington'a gitmek için gruba baskı yapar ama Rick beklemek ister.
Slabtown
Bölüm 4
/Slabtown
Yayın Tarihi: 02 Kasım 2014
Yaralı Beth bir hastanede uyanır, hastalara bakmakla görevlendirilir ve kime güvenebileceğini anlamaya çalışır.
Kişisel Gelişim
Bölüm 5
/Kişisel Gelişim
Yayın Tarihi: 09 Kasım 2014
Bir kaza, grubun Washington yolculuğunu geciktirir. Bir aylak sürüsünün saldırısının ardından Eugene, Tara'ya bir sır verir.
Tükenmiş
Bölüm 6
/Tükenmiş
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2014
Beyaz haçlı arabanın peşindeki Carol ve Daryl, kendilerini Atlanta'da bulur ve orada üstünde aynı sembol olan başka bir araç görür.
Kesişme
Bölüm 7
/Kesişme
Yayın Tarihi: 23 Kasım 2014
Beth kurtulmak için bir girişimde bulunurken Rick'in grubu, Atlanta'da en doğru yolun ne olduğuna karar vermeye çalışır. Tara, Eugene'i savunur.
Koda
Bölüm 8
/Koda
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2014
Peder Gabriel, Carl ve Michonne; kilisede aylakları uzaklaştırmaya çalışır. Hastanede Rick, rehine değişimi için müzakere yapar.
Olup Bitenler
Bölüm 9
/Olup Bitenler
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2015
Atlanta grubu, ailesine kavuşmayı umduğu Virginia'daki memleketine kadar Noah'ya eşlik eder. Ama tehlike onları beklemektedir.
Onlar
Bölüm 10
/Onlar
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2015
Tekrar yola koyulan moralsiz grup umutsuzca yiyecek arar ve şiddetli bir fırtınadan korunmak için terk edilmiş bir ahıra sığınır.
Mesafe
Bölüm 11
/Mesafe
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2015
Grup, bir yabancının teklifinin hediye mi yoksa tuzak mı olduğuna karar vermelidir. Rick şüphelidir ama Michonne söylediklerini kontrol etmeye karar verir.
Hatırlamak
Bölüm 12
/Hatırlamak
Yayın Tarihi: 01 Mart 2015
Rick ve diğerleri, güvenli bölge Alexandria'da çok hoş karşılanır ama topluluğun aylaklara karşı savunmasız olmasından endişe ederler.
Unutmak
Bölüm 13
/Unutmak
Yayın Tarihi: 08 Mart 2015
Carol, gizlice cephaneliğe girip silah çalmak için bir plan yapar. Aaron, Daryl'ı yeni aday bulmada partneri yapar. Sasha gözcü olmayı teklif eder.
Bedel
Bölüm 14
/Bedel
Yayın Tarihi: 15 Mart 2015
Abraham, bir aylak saldırısında Alexandria'da kendini kanıtlar. Deanna, yeni gelenlerin çok güçlü olmalarından endişe duyar.
Çaba
Bölüm 15
/Çaba
Yayın Tarihi: 22 Mart 2015
Rick, Pete konusunda Deanna'yla yüzleşir. Glenn, Nicholas'ı topluluktan ayrılmaması için uyarır. Daryl ve Aaron, ormanda rahatsız edici bir manzarayla karşılaşır.
Zapt Etmek
Bölüm 16
/Zapt Etmek
Yayın Tarihi: 29 Mart 2015
Deanna, Rick'in sürgün edilip edilmemesine karar vermek için toplantı düzenleyince grup, savunmaya hazırlanır. Aaron ve Daryl, kırmızı yağmurluk giyen bir adamı izler.