Usher Evi'nin Çöküşü
Servetlerini ve geleceklerini sağlama almak isteyen iki zalim kardeşin kurduğu aile hanedanlığı, mirasçılarının tuhaf nedenlerle birer birer ölmesiyle dağılmaya başlar.
Ortasında Bir Gecenin
Bölüm 1
/Ortasında Bir Gecenin
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2023
Trajedi, travma ve doğaüstü bir tehditle boğuşan zengin bir CEO, bir suç soruşturmasıyla karşı karşıya kalır. Usher ailesi aralarında gizli bir muhbirin olduğunu öğrenir.
Kızıl Ölümün Maskesi
Bölüm 2
/Kızıl Ölümün Maskesi
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2023
Para ve intikam hırsıyla hareket eden Perry'nin düzenlediği çılgın maskeli parti kontrolden çıkar. Genç Roderick, devrim niteliğindeki yeni bir opiyat fikrini paylaşır.
Morgue Sokağı Cinayeti
Bölüm 3
/Morgue Sokağı Cinayeti
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2023
Usher'ların halkla ilişkilerinden sorumlu olan Camille, tartışmaları ailesinin lehine çevirmek ve kız kardeşinin deneylerinin korkunç ayrıntılarını ortaya çıkarmak için plan yapar.
Kara Kedi
Bölüm 4
/Kara Kedi
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2023
Sahiplendiği siyah kedi, Leo'nun evine kötülükle birlikte gizemli bir kadını da getirir. Roderick ise korkunç sanrılarla boğuşmaktadır.
Gammaz Yürek
Bölüm 5
/Gammaz Yürek
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2023
Kalp sağlığı teknolojisini bir hasta üzerinde test etmeye bir adım daha yaklaşan Victorine, Alessandra ile gerginlik yaşar. Dupin tüyler ürpertici bir itirafta bulunur.
Altın Böcek
Bölüm 6
/Altın Böcek
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2023
Pym, Verna hakkında rahatsız edici bilgilere ulaşır. Evliliğinde sıkıntılar yaşayan Tamerlane, tüm beklentileri yerle bir eden çalkantılı bir ürün lansmanına ev sahipliği yapar.
Kuyu ve Sarkaç
Bölüm 7
/Kuyu ve Sarkaç
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2023
Öfkeli Frederick yarım kalan bir işi halletmek için kolları sıvar. Madeline eskiden sık sık gittiği bir yerde tehditkâr bir mesaj alır. Dupin, Roderick'in niyetinden şüphe eder.
Kuzgun
Bölüm 8
/Kuzgun
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2023
1980'de Roderick ve Madeline, servetlerini sağlama alma fırsatı yakalar. Ama bunun bir bedeli vardır. Yıllar sonra Usher ailesinin geride kalan üyeleri bunun sonuçlarıyla yüzleşir.