Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        BAŞIMIZA NELER GELECEK ?

        Bu pazar duygularımız ve düşüncelerimiz arasında gitgellerimiz olabilir. Tahminlerimiz bizi yanıltabilir. Duyacağımız bazı konuları fazla sorun etmemeye özen gösterelim. Öğleden sonra ay Yay burcuna geçeceği için daha farklı konulara yönelebiliriz. Gece saatlerinde daha agresif ve huzursuz olabiliriz.

        KOÇ

        Para işlerinizle başlayan gününüz öğleden sonra yerini başkalarıyla yapılacak önemli görüşmelere bırakabilir. Kafanızın biraz rahatlamaya ihtiyacı var. Bu dolunayla birlikte ortaya çıkacak olan parayla ilgili konuları bir kenara bırakın, o zaman rahatlayacaksınız

        BOĞA

        Bugün şartlar sizin elinizde olmayabilir. Sevdiğiniz kişiyle ortak hareket etmekte, planladıklarınızı yapmakta zorlanıyorsunuz. Öğleden sonra birlikte parasal konular üzerine daha çok eğilmeye başlayacaksınız. Kontrolü elinizde tutmaya çalışın ve sabırlı olun.

        İKİZLER

        Günlük rutin işlerinizde hızlı olabilirsiniz ama bu aralar üzerinizde dolaşan isteksizlik bulutu sizi zaman zaman yavaşlatıyor. Gün içinde kendinizi özel hayatınızın sorumluluklarına odaklanmakta ve sevdiklerinize karşı sevginizi göstermekte zorlanır halde bulacaksınız.

        YENGEÇ

        Arkadaşlarınızla veya hoşlandığınız insanla daha fazla haşır neşir olmak isterken bugün öğleden sonra iş konularındaki sorumluluklarınız devreye girmeye başlıyor. Bu durum önceliklerinizin değişmesine ve sizin gereğinden fazla agresif olmanıza yol açabilir

        ASLAN

        Kendinizi davranışlarınıza ve ailenizin ihtiyaçlarına odakladığınız birkaç günün ardından, aşk hayatınızın üzerine düşecek ve olaylara biraz daha hassas yaklaşacaksınız. Günlük rutin ihtiyaçlarınızı aksatmayın. Özellikle spor yaparken sakatlanmamaya özen göstermelisiniz.

        BAŞAK

        İletişiminizde bir yandan hızlı, bir yandan da derin olmak istemeniz sizi zorlayacaktır. Sakin davranmaya özen gösterin. Öğleden sonra aile hayatınızın sorumlulukları duygusal olarak sizi yorabilir. Eski sorunların üzerine gitmemeye ve açılan konulara temkinle eğilmeye çalışın.

        TERAZİ

        Maddi konulardan uzaklaşıp yakın çevrenizle beraber yapacağınız işlerin üzerine eğileceksiniz. Planlı ve kararlı olduğunuz her konuyu bugün daha rahat çözebilirsiniz. Daha az iletişim halinde olacağınız insanların söylediklerine çok takılmamanız sizi daha dingin kılacaktır.

        AKREP

        Kendi kişisel istekleriniz ve hayatınıza yönelik adımlarınız bazı noktalarda hâlâ çözüm beklerken, bugün öğleden sonra farklı konulara yönelecek ve beklentilerinizi erteleyeceksiniz. Parasal işlerinizde kendinizi güvene almak ve bir ödeme dengesi oluşturmanız iyi olacaktır.

        YAY

        Üzerinizdeki isteksizliği bugün öğleden sonra geride bırakmaya başlayacaksınız. Hayatınızda yapmanız gerekenler için kolayca harekete geçeceksiniz. Özel hayatınızdaki bazı konuşmalar size hiç uymayacak şekilde gelişse de bunların üstesinden gelmek sizin için zor olmayacak.

        OĞLAK

        Hayatınızda başka insanlara karşı olan sorumluluklarınız öğleden sonra devreye girebilir. Kafanızda kurduğunuz çok plan var, ama bunları hayata geçirmekte kendinizi ya isteksiz ya da yetersiz hissediyorsunuz. Aslında çözüm elinizde, uzaklarda aramayın. Harekete geçin.

        KOVA

        Kalabalık ortamlarda çok fazla vakit harcıyor olabilirsiniz. Öğleden sonra arkadaş çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Arkadaşlarınıza bir konuyu anlatırken yanlış anlaşılıp olumsuz tepkiler alabilirsiniz. Bu konuyu çok dert etmemeye çalışın ve kelimelerinizi dikkatli seçin.

        BALIK

        İletişim halinde olacağınız insanlarla bazı ufak tefek sıkışmalar olabilir. Buna rağmen gününüzü istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Öğleden sonra iş sorumluluklarınız giderek artabilir. Bu dönem hayata esnek ve esprili gözlerle bakmanız sizin için önemli olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ