Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        Bugün iletişim gezegeni Merkür, Boğa burcunda geriliyor. Merkür geri giderken anlaşmalar yapmak, önemli kararlar vermek, yeni bir işin tohumlarını atmak tavsiye edilmez. Çünkü koşullar önünde sonunda değişecek, ertelenmeler, mücadeleler ve aksilikler hayatımızda yer alacaktır. Kafamız karışık, iletişimimiz ise doğru düzgün olmayacağı için paramızla, kişisel bilgilerle ve kâğıt işleriyle uğraşmak pahalıya patlayabilir. Bu gerilemede dikkatimizi en çok parasal konulara ve tutkulu aşk ilişkilerimize verebiliriz.

        KOÇ

        Merkür, sizin para evinizde geriliyor. 22 Mayıs’a kadar sürecek olan bu dönemde maddi konularda başlangıçlardan, önemli parasal girişimlerden kaçının. Önemli işlere imza atmayın.

        BOĞA

        Kendinizi anlatırken yanlış ifadelere yatkın olabilirsiniz. Bu 3 haftalık süreçte önemli anlaşmalardan, başlangıçlardan ve adımlardan kaçının. Aşk hayatınızda da gözünüz açık olsun.

        İKİZLER

        Geçmiş konular karşınıza gelebilir. Ev ve aile alanlarınızda sıkıntılarla ve iletişim problemleriyle karşılaşabilirsiniz. Yeniliklerden uzak durun, imza atmayın, herhangi bir işe başlamayın

        YENGEÇ

        Arkadaşlarınızla olan iletişiminize dikkat edin. Organizasyona dayalı bir işle uğraşıyorsanız, gruplara dayalı işlerde eğitmenlik yapıyorsanız iletişim sıkıntılarına açık olabilirsiniz.

        ASLAN

        Kariyerinizle ilgili görüşmelere dikkat edin. 22 Mayıs’a kadar kariyerinizi ilgilendiren işlerinizde önemli kararlardan kaçının. Bu dönemde daha önceden konuşulmuş işler devreye girebilir.

        BAŞAK

        Merkür, yabancılarla yapılacak işler ve eğitim alanlarınızda geriliyor. Seyahat yapacaksanız evraklarınızı gözden geçirin. Eğitim hayatınızda gözden kaçırdıklarınız karşınıza gelebilir.

        TERAZİ

        Alacak-verecek işlerinizi iyi kontrol edin. Banka işlemleriniz varsa yanlış ifadelere ve başınıza gelebilecek sıkıntılı durumlara karşı hazırlıklı olun. 22 Mayıs’a kadar borç altına girmeyin.

        AKREP

        22 Mayıs’a kadar sevdiğiniz insanla aranızda bazı iletişim sıkıntıları oluşabilir. Eski konular ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir. Taşınmak için de uygun bir dönem olmayabilir.

        YAY

        Merkür iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda size birtakım aksilikler çıkarabilir. Sağlığınızla ilgili konularda sorunlara açıksınız. Hem kariyerinize hem de özel hayatınıza dikkat edin.

        OĞLAK

        Sevdiklerinizle, flört ettiğiniz kişiyle, çocuklarınızla, eğlence hayatınızda bağlantı kurduğunuz insanlarla yanlış anlaşılmalara açıksınız. Kendinizi yanlış ifade etmemeye özen gösterin.

        KOVA

        Eviniz ve ailenizle ilgili önemli kararlar almayın. Ev satım, alım, kiralama gibi işlere girişmeyin. Aile hayatınızda eski olaylar yeniden gündeme gelebilir. İletişim sıkıntıları yaşayacaksınız.

        BALIK

        Akrabalarınızla olan iletişiminizde dikkatli olmalısınız. İletişim, satış, reklam, pazarlama, tanıtım ve bilgisayar sektöründe bir işiniz varsa kesinlikle yeni bir başlangıca imza atmayın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ