Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Yarışmalar Jüri üyeliklerini Türk pop müziğinin sevilen isimleri Hadise, Murat Boz ve Mustafa Sandal ile oyuncu-şarkıcı Hülya Avşar’ın yaptığı “O Ses Türkiye”de, büyük gün geldi çattı.

        HABERTURK.COM

        Jüri üyeliklerini Türk pop müziğinin sevilen isimleri Hadise, Murat Boz ve Mustafa Sandal ile oyuncu-şarkıcı Hülya Avşar’ın yaptığı “O Ses Türkiye”de, büyük gün geldi çattı.

        Haftalardır süren zorlu mücadelede Türkiye’nin en iyi sesi olmak için ter döken ve adlarını finale yazdırmayı başaran Onur Uğuş, Berkan Taşkın, Ayda Mosharraf ve Mustafa Bozkurt’tan biri bu akşam “O Ses” ilan edilecek. Heyecanın dorukta olacağı yarışmada dört finalist, canlı yayında en iyi performanslarını sergileyecek ve izleyicileri etkileyip en fazla SMS sayısına ulaşarak Türkiye’nin “O Ses”i olmaya çalışacaklar.

        4 MÜTHİŞ FİNALİST 4 MÜTHİŞ PERFORMANS

        Murat Boz'un koçluğunu yaptığı Ayda Mosharraf, Halil Sezai'nin 'İsyan' şarkısına yaptığı yorumla çok konuşulmuştu.

        Mustafa Sandal'ın takımında yer alan Mustafa Bozkurt ise söylediği Ahmet Kaya şarkılarıyla ön plana çıkıyor.

        Hülya Avşar'ın finale kalan tek ismi Onur Uğuş, geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'ya olan benzerliğiyle dikkat çekiyor.

        Berkan Taşkın da Aydan Mosharraf gibi Murat Boz'un takımında yer alıyor. Yarışmanın en genç ismi olmasına rağmen yüzlerce yarışmacının arasından finale kalmasını bildi.

        O Ses Türkiye'nin büyük finali bu akşam saat 20.00'de Star ekranlarında...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ