Twitter
19 Mayıs 2018 Cumartesi

Bugün milyonlarca kişi, İngiltere'deki Kraliyet düğününe kilitlendi. Prens Harry ve Meghan Markle, peri mesallarını aratmayan bir düğünle dünya evine girdi. İşte Prens ve Prensesin, ihtişamlı düğününden detaylar...

Peri masalı gerçek oldu. İngiliz Kraliyet Ailesi'nin altıncı varisi Prens Harry ve oyuncu Meghan Markle, dünya evine girdi. Yılın nikahı, Windsor Kalesi'ndeki Saint George Şapeli’nde kıyıldı. Meghan Markle, şapele araçla geldi. Halkı selamlarken, çok merak edilen gelinliği de ilk kez görüldü. Clare Waight Keller imzalı gelinlik, sadeliği ve zarafetiyle göz doldurdu. Pırıltılı tacı da dikkat çekti.

MEGHAN MARKLE'IN ANNESİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

O anlarda Prens Harry ise şapelin içinde heyecanla gelini bekliyordu ve nikah töreni başladı. Meghan Markle'a kilisede kendi babası yerine Prens Charles eşlik etti. Çift, rahibin söylediklerini tekrarlayarak evlilik yemini etti. Meghan Markle'ın annesi o anlarda mutluluk gözyaşları döktü. Prens Harry ve Meghan Markle, yüzüklerini taktıktan sonra karı-koca ilan edildiler.

ÇİFT, NİKAHIN ARDINDAN ATLI ARABAYLA SOKAKLARI DOLAŞTI

Düğüne kraliyet ailesinin yanı sıra çok sayıda ünlü akın etti. Oyuncu George Clooney, tenisçi Serena Williams, futbolcu David Bechkam ve eşi de davetliler arasındaydı. Prens Harry ve Meghan Markle, nikah töreninin ardından atlı araca binip, Castle Hill'den ayrıldı. Windsor sokakları, çifti tebrik etmek için gelen binlerce kişiyle doluydu.

Prens Harry ve Meghan Markle kalabalığı selamlayarak ilerledi. Çiftin unvanları da açıklandı. Prens Harry Sussex Dükü olurken, Meghan Markle da Sussex Düşesi oldu. 175 yıldır verilmeyen bu unvan, Kraliçe 2. Elizabeth'in çifte düğün hediyesi olarak yorumlandı. Birçok ülkede canlı yayınlanan yılın düğününü, milyonlarca kişinin izlediği tahmin ediliyor.