AÇILAN SANDIK ORANI
100,0%
KATILIM ORANI
89,1%

Özer Kasap

MHP Ankara Beypazarı Belediye Başkan Adayı

DOĞUM YILI 1973
EĞİTİM Üniversite
MESLEĞİ Doktor
EMAIL bilgi@ozerkasap.com.tr

1973 yılında, Beypazarı’nda doğan Özer Kasap, ilköğrenimini Beypazarı İstiklal İlkokulu’nda tamamlayan Kasap ortaöğrenimine Devlet Parasız Yatılı sınavıyla kazandığı Ankara Atatürk Lisesi’nde devam etmiştir. Lise eğitimini Ankara Cumhuriyet Lisesi’nde tamamlayarak 1991 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne başlamıştır.

İlk olarak Bolu’ya atanan Kasap, daha sonra sırasıyla Beypazarı Sağlık Grup Başkan Yardımcılığı, Beypazarı Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı, Beypazarı İlçe Sağlık Müdürü ve Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi görevlerini üstlenmiştir. Çalışkanlığı kendisine ilke edinen Kasap, part-time işyeri hekimliği faaliyetlerinde de bulunmuştur. Beyter Beypazarı (Dutlu-Tahtalı) Kaplıcaları, Çayırhan Park Termik, Beypazarı Belediyesi, Koyunağılı Adularya A.Ş., Bakpiliç Entegre Tesisleri ve Ciner Taşımacılık işyeri hekimliği yaptığı kuruluşlardır.

“İşleyen demir ışıldar” atasözünden ilham alan Kasap, Sağlık Bakanlığı Görevli Tıp Hekimi ve Başhekim Yardımcısı unvanlarıyla beş kez Suudi Arabistan’da ve Sağlık Bakanlığı Sahra Hastanesi Başhekimi unvanıyla bir kez Somali’de görev almıştır. Sosyal sorumluluk ruhu taşıyan Kasap’a çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından birçok kez takdirname ve başarı belgesi layık görülmüştür.

Doğup büyüdüğü şehrine daha iyi hizmet verebilmek, daha faydalı olmak için Milliyetçi Hareket Partisi’nden Beypazarı Belediye Başkanlığı’na aday olan Kasap evli ve iki çocuğuyla birlikte mutlu, huzurlu, mütevazı  bir hayat sürmektedir.