AÇILAN SANDIK ORANI
100,0%
KATILIM ORANI
89,1%

Raşit Doğan Enhoş

MHP Antalya Manavgat Belediye Başkan Adayı

DOĞUM YILI 1962
EĞİTİM Üniversite
MESLEĞİ İş Adamı
EMAIL info@rasitenhos.com

1962 yılında Manavgat’ın Değirmenli köyünde doğdum. İlkokulu köyümde orta ve lise tahsilimi Manavgat’ta tamamladım. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İİBF Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldum.

İş hayatına 1987 yılında Tarım Kredi Kooperatiflerinde Müfettiş Yardımcılığı göreviyle başladım. Daha sonra aynı kurumda Müfettişlik, Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Müdürlük görevlerinde bulundum. 2001 yılında Gübretaş A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına atandım. Daha sonra Atlas Holding ve Atlas Grup Şirketleri Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundum. Buradaki çalışmalarımla Holding’in uluslararası müteahhitlik sektöründe dünya genelinde ilk 125 firma arasına girmesini sağladım. 2007 yılında Bolu ve Düzceli 150 işadamı ve esnafı bir araya getirerek, benimde ortağı olduğum ve CEO’luğunu üstlendiğim Boludağı A.Ş. yi kurdum. Burada, bünyesinde alışveriş merkezi, lojistik merkezi ve otellerin bulunduğu avrupanın en büyük yol üstü tesis yatırımını gerçekleştirdim.

Şimdi de kazandığım bilgi birikimi ve tecrübe ile Manavgatlı hemşehrilerimin gelir seviyesini ve hayat standardını en üst düzeye çıkarabilmek ve doğduğum topraklara borcumu ödeyebilmek için Manavgat Belediye Başkanlığına aday oldum. Cenab-ı Allah’ın takdiri ve sizlerin desteği ile bu hedefimi gerçekleştirmek ve Manavgat’ı bir dünya markası haline getirerek, gelecek nesillere teslim etmek amacındayım. Desteğinizi ve dualarınızı bekler size ve ailenize sağlıklı ve hayırlı günler dilerim.