Halo

1. Sezon

İletişim
Bölüm 1
/İletişim
Yayın Tarihi: 24 Mart 2022
Sene 2552. Madrigal Gezegeni'ndeki insanlar Dünya'ya karşı bağımsızlık savaşı vermekteyken ölümcül güce sahip uzaylı bir ırk ile karşı karşıya gelirler.
Bağımsız
Bölüm 2
/Bağımsız
Yayın Tarihi: 31 Mart 2022
John, Kwan'i eski̇ bi̇r dostunun yanına götürür ve gi̇zemli̇ nesneye dai̇r bi̇lgi̇ edi̇nmeye çalışır. Tehdi̇t gi̇tgi̇de artarken doktor Halsey'ni̇n bi̇r planı vardır.
Ortaya Çıkış
Bölüm 3
/Ortaya Çıkış
Yayın Tarihi: 07 Nisan 2022
Yeni partneriyle tanışan John kendi anılarındaki sırları keşfetmektedir. Kwan, halkının bağımsızlık mücadelesine katılmak için Madrigal'a dönmek ister.
Eve Dönüş
Bölüm 4
/Eve Dönüş
Yayın Tarihi: 14 Nisan 2022
John, Halsey ve Cortana'yı her şeyin başladığı yere geri götürür ve geçmişinden cevaplar arar. Kwan, Soren'le birlikte bir ordu aramaya başlar.
Hesaplaşma
Bölüm 5
/Hesaplaşma
Yayın Tarihi: 21 Nisan 2022
Kaçmaya devam eden ve tüm seçenekleri tüketen Kwan ve soren çözüm konusunda ayrılık yaşamaktadırlar. John korkunç bir keşifte bulunur.
Avuntu
Bölüm 6
/Avuntu
Yayın Tarihi: 28 Nisan 2022
Covenant ile yaşanan çatışmanın ardından sağ kalanlar Reach'e döner. John, doktor Halsey ve geçmişindeki yalanlarla yüzleşmek zorunda kalır.
Miras
Bölüm 7
/Miras
Yayın Tarihi: 05 Mayıs 2022
Kwan'ın ailesinin gerçek amacını bulmak için çıktığı yolculuk onu Madrigal çöllerinin derinliklerine götürür. Soren yarım kalan işlerle uğraşmaktadır.
Sadakat
Bölüm 8
/Sadakat
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 2022
John ve Makee yaşadıkları ortak deneyimi kabullenmektedirler. Görevini ve kendisini kurtarmak için Halsey'nin son bir şansı vardır.
Üstünlük
Bölüm 9
/Üstünlük
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 2022
Harap ve ihanete uğramış haldeki John, insanlığı kurtarmak amacıyla çok zorlu bir göreve liderlik eder. Ancak bedeli ağır olacaktır.