Halo
Tüm zamanların en sevilen video oyunlarından, askeri bilim kurgu Halo’nun uzun süredir beklenen sinematik uyarlaması, oyuncuların sevdiği ve şimdiden simgeleşmiş baş karakter Master Chief’i odağına alıyor. 26'ncı yüzyılda insanlık ile The Covenant olarak bilinen uzaylı tehdidi arasındaki büyük çatışmayı konu edinen yapımda, zengin bir hayal gücüyle oluşturulmuş bir gelecek betimlemesinin aksiyon, macera ve derinlikli karakter anlatılarıyla birleşimi olarak tanımlanıyor.
İletişim
Bölüm 1
/İletişim
Yayın Tarihi: 24 Mart 2022
Sene 2552. Madrigal Gezegeni'ndeki insanlar Dünya'ya karşı bağımsızlık savaşı vermekteyken ölümcül güce sahip uzaylı bir ırk ile karşı karşıya gelirler.
Bağımsız
Bölüm 2
/Bağımsız
Yayın Tarihi: 31 Mart 2022
John, Kwan'i eski̇ bi̇r dostunun yanına götürür ve gi̇zemli̇ nesneye dai̇r bi̇lgi̇ edi̇nmeye çalışır. Tehdi̇t gi̇tgi̇de artarken doktor Halsey'ni̇n bi̇r planı vardır.
Ortaya Çıkış
Bölüm 3
/Ortaya Çıkış
Yayın Tarihi: 07 Nisan 2022
Yeni partneriyle tanışan John kendi anılarındaki sırları keşfetmektedir. Kwan, halkının bağımsızlık mücadelesine katılmak için Madrigal'a dönmek ister.
Eve Dönüş
Bölüm 4
/Eve Dönüş
Yayın Tarihi: 14 Nisan 2022
John, Halsey ve Cortana'yı her şeyin başladığı yere geri götürür ve geçmişinden cevaplar arar. Kwan, Soren'le birlikte bir ordu aramaya başlar.
Hesaplaşma
Bölüm 5
/Hesaplaşma
Yayın Tarihi: 21 Nisan 2022
Kaçmaya devam eden ve tüm seçenekleri tüketen Kwan ve soren çözüm konusunda ayrılık yaşamaktadırlar. John korkunç bir keşifte bulunur.
Avuntu
Bölüm 6
/Avuntu
Yayın Tarihi: 28 Nisan 2022
Covenant ile yaşanan çatışmanın ardından sağ kalanlar Reach'e döner. John, doktor Halsey ve geçmişindeki yalanlarla yüzleşmek zorunda kalır.
Miras
Bölüm 7
/Miras
Yayın Tarihi: 05 Mayıs 2022
Kwan'ın ailesinin gerçek amacını bulmak için çıktığı yolculuk onu Madrigal çöllerinin derinliklerine götürür. Soren yarım kalan işlerle uğraşmaktadır.
Sadakat
Bölüm 8
/Sadakat
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 2022
John ve Makee yaşadıkları ortak deneyimi kabullenmektedirler. Görevini ve kendisini kurtarmak için Halsey'nin son bir şansı vardır.
Üstünlük
Bölüm 9
/Üstünlük
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 2022
Harap ve ihanete uğramış haldeki John, insanlığı kurtarmak amacıyla çok zorlu bir göreve liderlik eder. Ancak bedeli ağır olacaktır.
Sanctuary
Bölüm 1
/Sanctuary
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2024
Ölümcül bir tahliye görevi, John'un Covenant ile savaşında değişimin sinyallerini verir. John, eve yakın bir tehdidin yaklaştığını hisseder.
Sword
Bölüm 2
/Sword
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2024
John, kayıp Spartalıları ararken Gümüş Takım'ın sınırlarını zorlar. Kai, John'un kararlılığı konusunda endişelenir. Halsey kendisini esir alan kişinin kim olduğunu arar.
Visegrad
Bölüm 3
/Visegrad
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2024
John ve Gümüş Takımı izinsiz bir göreve çıkar. Bir saldırı tehdidi Ackerson'ı geri dönülemez bir karar vermeye zorlar. Ackerson, Cortana'dan can sıkıcı bir haber alır.
Reach
Bölüm 4
/Reach
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2024
Bir Covenant saldırısı insanlığın en önemli kalesini tehdit eder. John, Perez ve Gümüş Takım güçlü bir düşmanla savaşır.
Aleria
Bölüm 5
/Aleria
Yayın Tarihi: 29 Şubat 2024
Issız Aleria gezegeninde John eşi benzeri görülmemiş bir kayıpla boğuşur. Soren ve Laera kayıp oğullarını ararlar.
Onyx
Bölüm 6
/Onyx
Yayın Tarihi: 07 Mart 2024
John gizli bir ONI gezegeninde intikam peşindedir. Kai kendini Spartan kuralları ile Master Chief'e olan sadakati arasında sıkışmış olarak bulur.
Thermopylae
Bölüm 7
/Thermopylae
Yayın Tarihi: 14 Mart 2024
John, Makee ile yüz yüze gelir. Soren ve Laera'nın ilişkisi çatırmaya başlar. Halsey, Kwan ve Miranda ise bir gizemi çözmeye için çalışırlar.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 21 Mart 2024