“Cehennem Lordu” Lucifer Morningstar, Los Angeles Polis Departmanı için suçluları yakalamaktadır. Ancak büyük bir sırrı vardır: Bu çekici adam, aslında yeryüzüne düşmüş bir melektir!
Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2016
Eski bir tanıdığının vahşice öldürülmesinin ardından, şeytan tüyü taşıyan Lucifer katillerden intikam almaya yemin eder ve beklenmedik bir müttefik edinir.
Lucifer, Bekle. Cici Şeytan.
Bölüm 2
/Lucifer, Bekle. Cici Şeytan.
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2016
Lucifer bir yandan cehenneme geri dönme baskısını hissederken diğer yandan genç bir adamın ölümüne sebep olan aşırı meraklı bir paparaziyi soruşturmakla meşguldur.
Karanlığın Sahte Prensi
Bölüm 3
/Karanlığın Sahte Prensi
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2016
Süperstarlığın eşiğindeki profesyonel bir oyun kurucu, uyandığında tüyler ürpertici bir olayla karşılaşır ve masumiyetini kanıtlamak için Lucifer'dan yardım ister.
Erkek Ivır Zıvırları
Bölüm 4
/Erkek Ivır Zıvırları
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2016
Lucifer, Chloe'yi baştan çıkarmaya çalışır, ancak o diğer kadınlara benzememektedir. Bu sırada Amenadiel, Lucifer hakkındaki endişelerini Maze ile paylaşır.
Güzel Ayakkabılar
Bölüm 5
/Güzel Ayakkabılar
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2016
Lucifer, modanın çirkin yüzüne tanık olur. Yeni bilgiler elde eden Amenadiel, Lucifer'ı evine geri göndermek için bir plan yapar.
En Sevilen Oğul
Bölüm 6
/En Sevilen Oğul
Yayın Tarihi: 29 Şubat 2016
Kişisel eşyaları çalınan Lucifer, hırsızın peşine düşer. Bu sırada Dr. Linda çok önemli bir karar alır.
Yardımcı
Bölüm 7
/Yardımcı
Yayın Tarihi: 07 Mart 2016
Lucifer kayıp eşyalarını bulmaya çalışırken beklenmedik birinden yardım alır. Chloe, Palmetto davasıyla ilgili Dan'den yardım ister.
Sen de mi, Doktor?
Bölüm 8
/Sen de mi, Doktor?
Yayın Tarihi: 14 Mart 2016
"Yeniden doğum günü"nü kutlamasının ardından Lucifer, tartışmalı bir terapistin kurban gittiği cinayeti araştırmak için Chloe ve Dr. Linda'ya katılır.
Rahibin Biri Bara Gitmiş
Bölüm 9
/Rahibin Biri Bara Gitmiş
Yayın Tarihi: 21 Mart 2016
Uyuşturucuların bir gençlik merkezi aracılığıyla geldiğinden şüphelenen bir papaz, Lucifer'dan yardım ister. Amenadiel ile Malcolm samimi bir konuşma yapar.
Baba
Bölüm 10
/Baba
Yayın Tarihi: 28 Mart 2016
Popüler bir şef zehirlenince, Chloe ve Lucifer bir şüpheli üzerine yoğunlaşır. Lucifer, Chloe'nin ailesinin kendi ailesinden bile daha kaçık olabileceğini öğrenir.
Aziz Lucifer
Bölüm 11
/Aziz Lucifer
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2016
Lucifer tuhaf bir keşifte bulunarak hayırseverlik yapmayı sevdiğini fark eder. Dan bir uyarıda bulunmaya çalışır. Chloe bir vakıf başkanının katilinin peşine düşer.
#TeamLucifer
Bölüm 12
/#TeamLucifer
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2016
Öldürülen bir kadının cesedi, beş köşeli yıldızı andıracak şekilde bükülmüştür. Bu, Chloe'yi ve giderek huzursuzlanan Lucifer'ı berbat bir yeraltı dünyasına götürür.
Beni Cehenneme Götür
Bölüm 13
/Beni Cehenneme Götür
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2016
Cinayetle suçlanan Lucifer, Chloe ile birlikte adını temize çıkarmaya çalışır. Amenadiel, ölümcül bir düşmanla savaşır. Lucifer, birinden bir iyilik ister.
Lucifer İçin İşler Tıkırında
Bölüm 1
/Lucifer İçin İşler Tıkırında
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2016
Bir yedek aktrisin cinayetini araştırmakta olan Chloe, Lucifer'ın kökeninin gizemini kesin olarak çözmeye kalkışır.
Yalancı, Yalancı, Sana Kimse İnanmaz
Bölüm 2
/Yalancı, Yalancı, Sana Kimse İnanmaz
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2016
Lucifer, yeni gelen annesinin korkunç bir suçta parmağı olduğundan şüphelenir. Daha sonra Lucifer, cehenneme gönderilmesi hakkında biraz bilgi edinir.
Günah Yiyici
Bölüm 3
/Günah Yiyici
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2016
Lucifer, internetteki bir video sitesiyle alakalı bir cinayeti araştırmak için Chloe ve Dan'e katılır, sonra da annesinin cezasıyla ilgili bir karar verir.
Kadınlık Organları
Bölüm 4
/Kadınlık Organları
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2016
Tuhaf bir damga, Chloe'yi olası bir katile götürür. Kızlar gecesinde kavga çıkar. Amenadiel, güçlerinin azaldığından endişe eder.
Silahlandırıcı
Bölüm 5
/Silahlandırıcı
Yayın Tarihi: 24 Ekim 2016
Araba kazasının ardından işe dönen Chloe, ünlü bir aksiyon yıldızının cinayetini araştırır. Lucifer'ın kardeşi Uriel, aşağıdan bir mesaj iletir.
Canavar
Bölüm 6
/Canavar
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2016
Zombi temalı bir düğün, ölümcül bir hâl alır. Maze, Trixie'yi şeker toplamaya çıkarır. Lucifer, Dr. Linda'yla her şeyi ortaya döken bir sohbet eder.
Küçük Maymunum
Bölüm 7
/Küçük Maymunum
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2016
Chloe, babasının cinayetinden hüküm giyen adamın geçici olarak hapisten çıkarılacağını öğrenir. Maze, gerçek tutkusunu arar.
Bıçaklanma
Bölüm 8
/Bıçaklanma
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2016
Bir kadın bıçaklanınca Chloe ve Lucifer, tarikatımsı bir yoga grubunu araştırır. Dr. Linda, en sevdiği hastasıyla yeniden görüşür.
Yuva Yıkıcı
Bölüm 9
/Yuva Yıkıcı
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2016
Chloe, Dan ve Lucifer; bir emlak devinin cinayet soruşturmasını üstlenirken Charlotte, Lucifer'ı Dünya'dan ayrılmaya zorlayacak bir plan yapar.
Taviz Vermek
Bölüm 10
/Taviz Vermek
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2016
Amenadiel, annesinin aklını başına getirmeye çalışır. Chloe, bir vaka hakkında üzücü bir haber alır. Lucifer, tanık kürsüsüne çıkar.
Hostes Engeli
Bölüm 11
/Hostes Engeli
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2017
Lucifer, cinayete kurban giden iki kişi arasındaki tek bariz bağlantının kendisi olduğunu öğrenir. Dr. Linda, Maze'e tavsiye verir. Chloe bir hamle yapar.
Aşk Boynuzları
Bölüm 12
/Aşk Boynuzları
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2017
Bir üniversite öğrencisinin ölümü, Lucifer ve Chloe'yi zehirli bir yola sokar. İkili, gelişen ilişkileriyle başa çıkmaya çalışır.
Ölmek İçin Güzel Bir Gün
Bölüm 13
/Ölmek İçin Güzel Bir Gün
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2017
Lucifer, Chloe'nin hayatını kurtaracak panzehri bulmak için elinden geleni yapacağına yemin eder. Daha sonra, Lucifer ve annesi aralarındaki anlaşmazlığı çözmeye çalışır.
Candy Morningstar
Bölüm 14
/Candy Morningstar
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2017
İki haftalık kaçamaktan sonra Lucifer, Los Angeles'a döner ama yalnız değildir. Chloe, oyunculuk yetenekleriyle çalım satar.
Sahtekâr Küçük Parazit
Bölüm 15
/Sahtekâr Küçük Parazit
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2017
Lucifer, Azrail'in Kılıcını yeniden ateşlemek için ne yapması gerektiğini öğrenir. Chloe ve Dan, bir ilkokulun idari işler müdürünün cinayetini araştırır.
Tanrı Johnson
Bölüm 16
/Tanrı Johnson
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2017
Lucifer, bir katili bulmak için akıl hastanesinde gizli göreve gider ama güçleri kendisininkilere rakip olabilecek bir adamla tanışır.
Tanrıçaya Acımak
Bölüm 17
/Tanrıçaya Acımak
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2017
Dr. Linda'nın etiği sorgulanır. Lucifer, azar işitir ve üzücü bir şey keşfeder. Amenadiel ve Dan, ortak bir noktaları olduğunu öğrenir.
İyisiyle, Kötüsüyle ve Çıtırıyla
Bölüm 18
/İyisiyle, Kötüsüyle ve Çıtırıyla
Yayın Tarihi: 29 Mayıs 2017
Amenadiel tavır alır. Lucifer'ın annesi bir sırrını paylaşır. Dr. Linda planlamadığı bir şekilde hareket etmek zorunda kalır. Lucifer, Chloe'ye açılmayı düşünür.
Geri döndüler, değil mi?
Bölüm 1
/Geri döndüler, değil mi?
Yayın Tarihi: 02 Ekim 2017
Lucifer yeni aksesuarlarına anlam vermeye çalışırken, ekibe yeni katılan Komiser Marcus Pierce, iş arkadaşlarıyla tatsız bir başlangıç yapar.
Minik Havucu Olan
Bölüm 2
/Minik Havucu Olan
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2017
Lucifer ve Chloe yeni bir olayı soruştururken, Pierce'ın geçmişi gündeme gelir. Linda, en sevdiği danışanının kendine dikkat etmediğinden endişelenmektedir.
Bay ve Bayan Mazikeen Smith
Bölüm 3
/Bay ve Bayan Mazikeen Smith
Yayın Tarihi: 16 Ekim 2017
Maze ortam değiştirmek için Kanada'ya gider. Chloe, gizemli bir yabancının hain planları olabileceğinden endişelenir.
Lucifer Olsa Ne Yapardı?
Bölüm 4
/Lucifer Olsa Ne Yapardı?
Yayın Tarihi: 23 Ekim 2017
Chloe, Pierce'ın duygularını deşifre etmeye çalışırken bir yandan da Lucifer ile birlikte pahalı bir dönüşüm programındaki genç bir danışmanının cinayetini araştırır.
Tekrar Hoş Geldin Charlotte Richards.
Bölüm 5
/Tekrar Hoş Geldin Charlotte Richards.
Yayın Tarihi: 30 Ekim 2017
Lucifer ve Chloe bir gıda kimyagerinin ölümünü araştırırken, önceden tanıdıkları savunma avukatı Charlotte Richards ile yolları kesişir.
Nefis Biriyle Vegas
Bölüm 6
/Nefis Biriyle Vegas
Yayın Tarihi: 06 Kasım 2017
Lucifer ve Ella, eski bir dostlarının ortadan kayboluşunu araştırmak için Las Vegas'a gider. Bu sırada Chloe ve Linda, evde biraz kafa dağıtır.
Kayıt Dışı
Bölüm 7
/Kayıt Dışı
Yayın Tarihi: 13 Kasım 2017
Meraklı bir gazeteci aniden Lucifer'ın hayatıyla ilgilenmeye başlayınca, Maze bunun altında yatan başka nedenler olup olmadığını merak eder.
Chloe, Lucifer mı Oluyor?
Bölüm 8
/Chloe, Lucifer mı Oluyor?
Yayın Tarihi: 20 Kasım 2017
Chloe, ünlülerin kullandığı randevu uygulamasıyla bağlantılı bir cinayeti araştırmak için kimlik değiştirir. Bu sırada Lucifer, uzaktan da olsa ona yardımcı olur.
Sinnerman
Bölüm 9
/Sinnerman
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2017
Lucifer iyilik yaptığı kişilerin birer birer öldüğünü fark ettikten sonra, sıradaki soruşturması onu Sinnerman ile yüz yüze getirir.
Günah Kutusu
Bölüm 10
/Günah Kutusu
Yayın Tarihi: 11 Aralık 2017
Sinnerman, Lucifer'ın canını sıkmaya devam ederken, bir başka hayat daha tehlikededir. Bu sırada Trixie ile Charlotte'ın yolları kesişir.
Melekler Şehri
Bölüm 11
/Melekler Şehri
Yayın Tarihi: 01 Ocak 2018
Eskiye dönüş yapan bu bölümde Lucifer, Amenadiel'in Los Angeles'ın tuhaflıklarıyla başa çıkmasına yardım ederken, Chloe ile Dan bir MMA dövüşçüsünün cinayetini araştırır.
Tamamen Onunla İlgilenmek
Bölüm 12
/Tamamen Onunla İlgilenmek
Yayın Tarihi: 22 Ocak 2018
Lucifer, Pierce'ın kimliğini ve yaşadıklarını öğrendikten sonra bir anlaşma yapmasına yardım etmeyi teklif eder. Bu sırada Amenadiel kişisel bir mevzuyla ilgilenmektedir.
Ölüm Bizi Ayırana Kadar
Bölüm 13
/Ölüm Bizi Ayırana Kadar
Yayın Tarihi: 29 Ocak 2018
Lucifer ve Pierce uyuşturucu bağlantılı bir katili bulmak için kılık değiştirirken Maze, eski bir düşmanına karşı hissettiği yeni duygularla baş etmeye çalışır.
Kardeşimin Koruyucusu
Bölüm 14
/Kardeşimin Koruyucusu
Yayın Tarihi: 05 Şubat 2018
Chloe ve Lucifer bir elmas hırsızının ölümünü araştırırken beklenmedik bir şüpheli üzerine odaklanırlar. Bu sırada Charlotte bir istekte bulunarak Linda'yı üzer.
Lise Saçmalıkları
Bölüm 15
/Lise Saçmalıkları
Yayın Tarihi: 26 Şubat 2018
Romanlarındaki karakterleri geçmişindeki insanlara dayanan bir yazar öldürülür. Lucifer, şüphelileri kurbanın lise buluşmasında arar.
Cehennemin Kobay Faresi
Bölüm 16
/Cehennemin Kobay Faresi
Yayın Tarihi: 05 Mart 2018
Bir cinayet davası, Chloe'yi Los Angeles'ın tekinsiz bölgelerine sürükler. Amenadiel ve Maze de eğlenceye katılınca, Lucifer'ın Cain'e yardım etme planları suya düşer.
Bırakalım da İğneli Kafa Şarkısını Söylesin!
Bölüm 17
/Bırakalım da İğneli Kafa Şarkısını Söylesin!
Yayın Tarihi: 12 Mart 2018
Lucifer ve Chloe, çok ünlü bir şarkıcıyı korurken kendilerini ateş hattına atarlar. Bu sırada Charlotte, ara bulucuyu oynar.
Son Kalp Yarası
Bölüm 18
/Son Kalp Yarası
Yayın Tarihi: 19 Mart 2018
Chloe ve Lucifer, âşık çiftleri hedef alan bir katili araştırırken, Pierce davanın kendi geçmişiyle bağlantılı olabileceğinden şüphelenir.
Yeni Maze'e Turuncu Tulum Yakışır
Bölüm 19
/Yeni Maze'e Turuncu Tulum Yakışır
Yayın Tarihi: 26 Mart 2018
Lucifer ve Chloe'nin araştırdığı cinayet olayında, şüpheli tanıdıkları biridir. Bu sırada Maze bir değişiklik yapmaya çalışır. Charlotte ise büyük bir şey keşfeder.
San Bernardino Meleği
Bölüm 20
/San Bernardino Meleği
Yayın Tarihi: 16 Nisan 2018
Bir cinayet tanığı hayatını kurtaran kişiyi tarif ettiğinde, Lucifer düşüncelere dalar. Chloe'nin Pierce ile ilişkisi farklı bir yöne gider.
Pierce'ın Yaptığı Her Şeyin Daha İyisini Yapabilirim
Bölüm 21
/Pierce'ın Yaptığı Her Şeyin Daha İyisini Yapabilirim
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2018
Bir baş balerinin öldürülmesinin ardından, Lucifer bir yandan Chloe'nin şüpheliyi aramasına yardım ederken, bir yandan da Pierce'ı düşünmesini engellemeye çalışır.
Herkes Decker'a El Atsın
Bölüm 22
/Herkes Decker'a El Atsın
Yayın Tarihi: 30 Nisan 2018
Lucifer ve Dan, bir köpek gösterisiyle bağlantılı bir cinayeti araştırır. Chloe ve arkadaşları büyük kararını kutlarken, tereddütlerden kurtulmak o kadar kolay olmaz.
Tam Deckerstar'lık
Bölüm 23
/Tam Deckerstar'lık
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2018
Lucifer ve Chloe bir kadının ölümünü araştırırken tedirgin edici bir şeyin farkına varırlar. Lucifer gelen bir telefonla sarsılır.
Sözünün Şeytanıyım
Bölüm 24
/Sözünün Şeytanıyım
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2018
Yaşadıkları sarsıcı kaybın ardından, Lucifer ve Chloe sorumlu kişiyi bulmaya çalışır. Maze, eski bir dostuyla arasını düzeltmeye çabalar.
Vay Normal!
Bölüm 25
/Vay Normal!
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2018
Lucifer bir çocuk psikiyatrının cinayetini araştırır. Bu sırada Ella, uzun süredir sakladığı bir çocukluk sırrını aklından çıkaramamaktadır.
Bir Zamanlar
Bölüm 26
/Bir Zamanlar
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2018
Alternatif bir boyutta Lucifer, Chloe ile hiç karşılaşmamış olsa hayatının nasıl olacağını tecrübe eder.
Her Şey Yolunda
Bölüm 1
/Her Şey Yolunda
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2019
Chloe, birlikte bir arıcının cinayetini soruşturduğu Lucifer'ın yaptığı şeytanî açıklamaların kendisi açısından hiç sorun olmadığı konusunda ısrar eder.
Biri Dante'nin Cehennemi'ni Okumuş
Bölüm 2
/Biri Dante'nin Cehennemi'ni Okumuş
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2019
Chloe ve Lucifer, bir realite şovunun setinde gerçekleşen cinayeti araştırır. Peder Kinley, planını uygulamaya koyar. Amenadiel, nereye ait olduğunu sorgular.
İnancınız Zayıf, Peder
Bölüm 3
/İnancınız Zayıf, Peder
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2019
Eski bir çete üyesinin öldürülmesi, çok daha karanlık bir suçu maskeler. Lucifer, Chloe'nin bir yalanını yakalar. Dan ve Maze yoldan çıkar. Linda, anneliğe hazırlanır.
Eve Hakkında Her Şey
Bölüm 4
/Eve Hakkında Her Şey
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2019
Lucifer and Chloe, bir mücevher tasarımcısı cinayetini birbirlerinin yardımı olmadan çözmeye çalışır. Lucifer, eski aşkıyla tekrar görüşmeye başlar.
Ereksiyon Hâlinde Ölmek
Bölüm 5
/Ereksiyon Hâlinde Ölmek
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2019
Bir klasik araba koleksiyoncusunun öldürülmesinin ardından, Lucifer ve Chloe katilin peşine düşer. Aynı zamanda, ilişkilerini düzgünce bitirmeye çalışırlar.
İş İçin Yanlış Pantolon
Bölüm 6
/İş İçin Yanlış Pantolon
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2019
Lucifer ve Chloe öldürülen bir denetmen ile çıplaklar kampı arasındaki bağlantıyı bulmaya çalışırken, Amenadiel beklenmedik bir ziyaretçiyi ağırlar.
Şeytan İşini Yapar
Bölüm 7
/Şeytan İşini Yapar
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2019
Eve, erkeğinin meslek hayatında daha aktif rol almaya karar verir. Bu sırada Lucifer özüne döner, Amenadiel ise ailesi için mücadele eder.
Çok Kötü Bir Sevgili
Bölüm 8
/Çok Kötü Bir Sevgili
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2019
Lucifer ve Chloe, bir öğretmen cinayetini soruşturur. Bu sırada Lucifer, Eve'i onu terk etmeye ikna etmek için fazla ileri gider. Amenadiel, bir gencin akıl hocası olur.
Lucifer'ı Kurtarmak
Bölüm 9
/Lucifer'ı Kurtarmak
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2019
Lucifer'ın yaşadığı sözde tezahür Chloe'yi endişelendirir, ancak onu asıl korkutan Lucifer'ın geçirdiği fiziksel dönüşümdür. Maze, Eve'e cesaret veren bir konuşma yapar.
Cehennemin Yeni Kralı Kimmiş?
Bölüm 10
/Cehennemin Yeni Kralı Kimmiş?
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2019
Ölüm saçan iblisler Los Angeles'ta başıboş dolanırken, Lucifer'ın kaosu yatıştırması ve en çok değer verdiği insanları koruması gerekir.
Çok Üzgün Bir Şeytan
Bölüm 1
/Çok Üzgün Bir Şeytan
Yayın Tarihi: 21 Ağustos 2020
Lucifer bir cinayet kurbanıyla oynarken Chloe ve Maze, vakayı araştırır. Amenadiel kulüpte temizlik yapar. Linda ise dâhi bebeğine bakar.
Lucifer! Lucifer! Lucifer!
Bölüm 2
/Lucifer! Lucifer! Lucifer!
Yayın Tarihi: 21 Ağustos 2020
Cehennemde oldukça uzun bir zaman geçiren Lucifer, yaşayanların dünyasına geri döner. Ama bu yakışıklı şeytan eskisinden biraz farklı gibidir.
Diablo!
Bölüm 3
/Diablo!
Yayın Tarihi: 21 Ağustos 2020
Gerçek Lucifer, kendi hayatından esinlenen bir dizinin setinde işlenen cinayetin ardından Chloe'ye vakayı araştırması için yardım eder.
Olan Hep Tavuğa Olur
Bölüm 4
/Olan Hep Tavuğa Olur
Yayın Tarihi: 21 Ağustos 2020
Yıl 1946. Dünya siyah-beyaz. Kendi noir dedektif öyküsünün başrolünde yer alan Lucifer'a tanıdık yüzler farklı rollerde eşlik ediyor.
Dedektif Amenadiel
Bölüm 5
/Dedektif Amenadiel
Yayın Tarihi: 21 Ağustos 2020
Amenadiel, bir rahibenin zamansız ölümünü araştırması için Chloe'ye yardım eder. Lucifer ise Dan'e yardımcı olur. Linda geçmişindeki acı verici bir olaydan bahseder.
BlueBallz
Bölüm 6
/BlueBallz
Yayın Tarihi: 21 Ağustos 2020
Popüler bir DJ sahnede elektrik çarpması sonucu ölünce Chloe, katilin peşine düşer. Lucifer ise Chloe'nin eski bir sevgilisine duyduğu kıskançlığı kontrol etmeye çalışır.
Bizim Gücümüz
Bölüm 7
/Bizim Gücümüz
Yayın Tarihi: 21 Ağustos 2020
Lucifer, Chloe'yle geçirdiği romantik anların yan etkisi karşısında büyük şaşkınlık yaşar. Yeni çift, oldukça sıra dışı bir tarza sahip bir katilin peşine düşer.
Spoiler Uyarısı
Bölüm 8
/Spoiler Uyarısı
Yayın Tarihi: 21 Ağustos 2020
Chloe, bir seri katilin işlemediği suçları itiraf ettiğini düşünür. Amenadiel oğlunun sağlığından endişe eder. Pete, Ella'ya açılır.
Aile Yemeği
Bölüm 9
/Aile Yemeği
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2021
Chloe ve Ella, bir mini golf sahasında işlenen cinayeti araştırır. Lucifer, Michael, Amenadiel ve Linda aile yemeklerinin en kutsalına hazırlanır.
Kahrolası Kutsal Karaoke Partisi
Bölüm 10
/Kahrolası Kutsal Karaoke Partisi
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2021
İşte bir müzikal! Bir hakem cinayetini araştıran Lucifer, Chloe ve ekip, popüler şarkılar söyleyip dans ediyor.
Şeytanın Suratsızlığı
Bölüm 11
/Şeytanın Suratsızlığı
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2021
Lucifer'ın babası, hayatı sıradan bir insan olarak yaşamaya karar verir. Bu sırada bir boksör gizemli bir şekilde ölür.
Daniel Espinoza: Çıplak ve Korkmuş
Bölüm 12
/Daniel Espinoza: Çıplak ve Korkmuş
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2021
Basit bir tutuklu nakli işi, Dan için giderek daha tehlikeli bir hâle gelse de bu macera ona ilginç bir şekilde canlılık hissi verir.
Zararsız Ufak Bir Taciz
Bölüm 13
/Zararsız Ufak Bir Taciz
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2021
Linda oldukça kişisel bir göreve atılır. Maze geçmişinden birinin foyasını ortaya çıkarır. Amenadiel yeni bir iş üzerine düşünür.
Hiçbir Şey Sonsuza Dek Sürmez
Bölüm 14
/Hiçbir Şey Sonsuza Dek Sürmez
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2021
Lucifer, babasının halefi olmak için bir dolap çevirir. Ella acı verici bir itirafta bulunur. Chloe ise bir akvaryumda işlenen cinayeti araştırır.
Sahiden Her Şey Böyle mi Bitecek?
Bölüm 15
/Sahiden Her Şey Böyle mi Bitecek?
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2021
Lucifer büyük terfisinin tüm kardeşleri tarafından desteklenmediğini öğrenir. Dan ise Ella'ya eski bir arkadaşını ayarlamayı teklif eder.
Mutlu Son İçin Bir Fırsat
Bölüm 16
/Mutlu Son İçin Bir Fırsat
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2021
Sona yaklaşıyoruz! Lucifer, Chloe, Maze ve Amenadiel hem Michael'a hem de onun pek de melek gibi olmayan destekçiler ordusuna karşı savaşmaya hazırlanır.
Burada Hiçbir Şey Değişmez
Bölüm 1
/Burada Hiçbir Şey Değişmez
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2021
Lucifer'ın yeni işine başlamadan önce Chloe ile geçirdiği sihir dolu gece cinayetle sonuçlanır. Linda ve Amenadiel ise Maze ile Eve'i akşam yemeğinde ağırlar.
Ciddi Travmalar
Bölüm 2
/Ciddi Travmalar
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2021
Yardımcı olmak için çırpınan Lucifer, bir drag kraliçesinin ölümünü soruşturan Carol'a destek olur. Ella ve Chloe, Carol’ın gizemli geçmişini araştırır.
Yabba Dabba Do
Bölüm 3
/Yabba Dabba Do
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2021
Çizgi film karakterlerine dönüşen Lucifer ve Chloe bir animasyon döngüsünde sıkışıp kalır. Amenadiel yeni işine hazırlanır. Dan melekler şehrine geri döner.
Babayı Ebele
Bölüm 4
/Babayı Ebele
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2021
Lucifer, Rory'nin iddiasını çürütme umuduyla birkaç eski aşkıyla tekrar iletişime geçer. Dan, onu gerçekten görebilen herhangi birini bulmaya çalışır.
Lucifer Morningstar'ın Öldürülmesi
Bölüm 5
/Lucifer Morningstar'ın Öldürülmesi
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2021
Gelecekte kızını terk etmiş olabileceğine inanmayan Lucifer, alternatif bir teoriyi kanıtlamaya karar verir: Gerçekte o öldürülmüş olmalıdır.
Daha Çok Lekelenecek
Bölüm 6
/Daha Çok Lekelenecek
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2021
Los Angeles Emniyetindeki ilk gününde iyi iş çıkarmak isteyen Amenadiel'in yolu, eskiden tanıdığı ırkçı bir dedektifle kesişir. Lucifer, Rory ile yakınlaşmaya çalışır.
En İyi Zebanimin Düğünü
Bölüm 7
/En İyi Zebanimin Düğünü
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2021
Havva ile Maze'in düğün günü yaklaşırken Havva'nın eski sevgilisi Adem (evet, ta kendisi), barışma umuduyla çıkagelir. Daha sonra Ella kötü bir haber verir.
Şeytanı Kurtarıp Dünyayı Kurtaralım
Bölüm 8
/Şeytanı Kurtarıp Dünyayı Kurtaralım
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2021
Lucifer nihayet Tanrı olmaya hazır olduğunu söylese de işlevsiz kanatları onunla aynı fikirde değildir. Linda, kitabının ilk taslağını istemeden de olsa paylaşır.
Elveda Lucifer
Bölüm 9
/Elveda Lucifer
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2021
Lucifer, Dünya'daki belki de son gününün keyfini çıkarmaya çalışır. Dan'in katili hapisten kaçar ve Chloe tam anlamıyla bomba gibi bir haber verir.
Sonuna Dek Ortağız
Bölüm 10
/Sonuna Dek Ortağız
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2021
Rory'yi kurtarmak için varını yoğunu ortaya koyan Lucifer ve Chloe, silahlarını ve kanatlarını kuşanıp onu kaçıran kişiyle yüzleşir. Lucifer sonunda amacını kabullenir.