1896'da, Sultan Abdülhamid'in padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyacak olan “Payitaht – Abdülhamid”, dizisinde, uzun süre sonra Osmanlı'nın zaferi ile sonuçlanan bir savaş: ''Yunan Harbi''ne yer verilecek. 1. Siyonist Kongre ile Sultan'dan istenen Filistin toprakları, Padişah'ın sonuna kadar vermediği ve masadan düşmanın hüsranla kalktığı bir dönem olarak ekrana gelecek. Yine Sultan'ın başarılı olduğu bir önemli proje, Hicaz Demiryolu çalışmaları ve dahası Payitaht Abdülhamid dizisinde yer alacak diğer önemli tarihi olaylar arasında. Sultan Abdülhamid Han ile birlikte ülkenin mücadelesine tanıklık ederek, günümüze taşınan güçlü bir milletin evlatlarına ve gelecek tarihimize armağan niteliğinde sunulmayı vaat eden dizi, 'Mücadele!’ Ana temasındaki mesajla seyirciye sunulacak.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2017
Osmanlı İmparatorluğu'nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının kaleme alındığı “Payitaht Abdülhamid” dizisi dev kadrosu ve ES Film imzasıyla TRT1 ekranlarında başlıyor! Çekimlerine Kocaeli Seka Film Platolarında başlanan dizinin, yönetmen koltuğunda Serdar Akar oturuyor. Sultan Abdülhamid Han karakterini ise Bülent İnal üstleniyor. Tarihin en merak edilen dönemi ile Payitaht Abdülhamid ekranlara taşınacak…
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 03 Mart 2017
İngilizler, Sultan Abdülhamid’in hilafet makamının kudretiyle Hindistan’da büyük darbe almışlardır.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 10 Mart 2017
Sultan Abdülhamid, Hiram’ın mesajlaşmasını çözmüştür. Hiram’ın kaçırılacağı saatte bir yemek daveti tertipler. Tüm Paşalar yemeğe davet edilmiştir.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 17 Mart 2017
Sultan Abdülhamid'in zehirlendiği haberi Sarayda hüzün ve endişe yaratır. Sarayda yapılan aramada zehir bulunur. Abdülhamid'in merhameti, eceli kapısına getirmiştir.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 24 Mart 2017
Sultan Abdülhamid, Melike üzerinden kurduğu oyunla Damat Mahmud Paşa’nın hainliğini ortaya çıkardı. Şimdi sırada ihanet edenden hesap sorma vaktidir.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 31 Mart 2017
Patlayan trenin gürültüsü Payitaht'ta yankılanıyor...
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 07 Nisan 2017
Sultan Abdülhamid, düşmanlarının oyunlarına karşı kendi hamlesini yaptı. Filistin'de, Celal ve Kemalettin Müslüman kılığındaki İngilizlere karşı canlarını ortaya koydu.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 21 Nisan 2017
Dış güçler, yine yılmadan sinsi planlarına devam edecek. Osmanlı'nın başındaki yeni sorun Herzl’in ayaklandırmayı Payitaht'ta yaratmak istediği Ermenilerle olan iş birliği olacak!
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 28 Nisan 2017
Abdülkadir'in düşmana şifa olacak çiçeği almak üzere gelmesi, hainliğinin ihtimalini güçlendiriyor.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 05 Mayıs 2017
Sultan Abdulhamid’e ve devlete en sadık asker Yüzbaşı Celal, hainin kurşunuyla şehit oldu. Düşmanın bu hainliği sonrasında Sultan Abdülhamid, bu sefer daha hassas bir noktadan hücuma uğrayacak.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 2017
Saray siyasetinde kara bulutlar dolaşıyor. İhanet şüphesinin fısıltıları dört bir yanda dolaşıyor. Plevne Gazisi Osman Paşa, düşmanla iş birliği yaptığı iddiasıyla karşı karşıya.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 2017
Payitaht karışıyor...
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 26 Mayıs 2017
Payitaht'ta nümayiş devam ediyor. Ermeni çeteciler İngilizlerin Osmanlı Devleti'ni parçalama yolundaki piyonları. Sultan Abdülhamid'in hedefinde ise düşmanın başı var.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 02 Haziran 2017
Sultan Abdülhamid radikal kararlar alması gerektiğinin farkındadır. Hainlerin Murad Efendi'yi kullanıp tahtın sahibinin değişeceğini öne sürmesi, tertiplere girişmesi meselesi fazla uzamıştır.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 09 Haziran 2017
Dört yanda harp çanlarının yankıları duyulmaya başlıyor, lakin esas ses henüz vücut bulmadı. Sultan Abdülhamid devleti olası bir savaşa karşı diri ve birlik içinde tutmak için ne gerekiyorsa yapacak.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 16 Haziran 2017
Abdülhamid’in kendilerine yeni bir strateji rotası çizmeye çalışan ve Osmanlı’yı yok etmek için kılıktan kılığa giren düşman ittifak devletleri, Sultan’ın planının şokuyla karşı karşıya kalacaklar.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 29 Eylül 2017
Osmanlı Ordusu Yunanlıları harp meydanında yenmeyi başarmış, zafer coşkusu Sarayı sarmıştır. Ama Hatice ve Naime endişe içindedirler. Kemalettin Paşa dönen askerlerin içinde değildir. Sultan Abdülhamid, Yunanlıların teslim anlaşması için İngiliz ve Yunan Sefirleriyle masaya oturur. Sefirlerin amacı Abdülhamid’i masada oyuna getirip yenmektir. Osmanlı, hilafeti ezeli düşman olarak görenler işlerini şansa bırakmaz ve Abdülhamid’in karşısına Kralların, Çarların üstünde yeni bir düşman gönderir. Bununla birlikte küçük Şadiye Sultan’ın yanında Saraya melek yüzlü bir şeytan girer. Sultan Abdülhamid ve ailesi her yönden düşmanlarla çevrilmiştir. Kimi görünür, kimi görünmez düşmanlarla Abdülhamid’in nasıl baş edeceği seyirlik bir şölen olacaktır…
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 06 Ekim 2017
Sultan’a hazırlanan sinsi tuzak ve aksiyonu bol ajan avı heyecanı doruklara çıkartacak.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 13 Ekim 2017
Abdülhamid akıllıca hamlelerle, Parvus'un planlarını alt üst eder.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 20 Ekim 2017
Abdülhamid Mahmut’u bir kez daha huzurundan gönderir fakat Mahmut vazgeçmez.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 27 Ekim 2017
Parvus, yerine geçtiği Gerfand’ın Abdülhamid’e gerçekleri anlatacağının paniğini yaşamaktadır. Fakat Sarayda sürpriz bir isim Gerfand’ı hatırlayacaktır… Ve bu Parvus’u büsbütün köşeye sıkıştırır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2017
Selim Paşa’nın hatırlamaya çalıştığı gerçeğin yer aldığı gazete, Abdülhamid’in elindedir. Parvus gerçek kimliğini gizlemeyi başaracak mı yoksa Gerfand gerçeği ortaya çıkacak mı?
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2017
Kemalettin ve Hatice için Firuze’nin elindeki mektup çok tehlikelidir!
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2017
Abdülhamid’in karşısında Parvus ve Amerikalılar'ın planladığı çok önemli bir mesele vardır. Ancak Hz. Osman’ın kılıcıyla bedenine zerk edilen ölümcül zehir nedeniyle rahatsızlanır.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2017
Bidar Sultan Parvus’u ve Amerikalıları öfkeden çılgına çevirecek bir karar alır. Abdülhamid’in ölüm döşeğinde olması düşmanın ekmeğine yağ sürer.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 01 Aralık 2017
Abdülkadir kendini aklamak için Mahmud Efendi'den yardım ister. Öte yandan Marco da, ismini Abdülhamid’e verip kendini deşifre eden Mahmud Efendi'yi öldürmek için harekete geçmiştir.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 08 Aralık 2017
Abdülhamid’in emriyle idam gerçekleşmiş; Seniha Sultan da Mahmud Paşa’nın acısıyla kavrulmaktadır.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 15 Aralık 2017
Varna’da camide ibadet eden Müslümanlar korkunç bir şekilde katledilir ve katliamı Bulgar Çeteleri yapmış gibi gösterilir. Bu katliamın emrini veren kişi tabii ki Parvus’tur.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 15 Aralık 2017
Parvus’un yakalanması dünyayı ayağa kaldırır. Payitaht’ta ayaklanmalar olur. Sultan Abdülhamid dış ülkelerin baskıları, içeride ayaklanan tüccarlar ve gayrimüslim tebaa ile uğraşmak zorunda kalır.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 29 Aralık 2017
Sultan Abdülhamid; Parvus’u idam ettirirken, karşı cephede ise Tahsin Paşa’nın "ipin ucunda" olduğundan habersizdir.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 05 Ocak 2018
Sultan Abdülhamid Kudüs’ten toprak isteyen Herzl’a ağır bir karşılık verir. Herzl’ın Sultan Abdülhamid’e olan nefreti perçinlenirken, bir diğer düşman Parvus ise hain planlarına devam etmektedir.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 12 Ocak 2018
Abdülhamid’in huzurunda suikasta uğrayan Wilhelm, Murad tarafından kurtarılır. Parvus, Sultan Abdülhamid ve Wilhelm iş birliğini bitirecek, hem de Sultan Abdülhamid’i lekeleyecek bir plan yapar.
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 19 Ocak 2018
Dilşad’ın Herz hayranlığı onu bir ihanetin içine çeker. Parvus, Dilşad’ın verdiği ipucuyla Wilhelm’i Sultan Abdülhamid’e karşı kendi safına çekmeyi başarır.
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 26 Ocak 2018
Demir yolu ve petrol anlaşmasında karar hisselerini almak için Abdülhamid’in paraya ihtiyacı vardır. Parvus önce Abdülhamid’in beklediği paranın önünü keser. Abdülhamid başka bir yol bulmaya çalışır.
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 02 Şubat 2018
Abdülhamid Duyun-u Umumiye'nin yaptığı karşı hamlenin şaşkınlığı ve öfkesi içindeyken, olayın Abdülkadir yüzünden olduğunu öğrenir ve deliye döner. Abdülkadir’in yaptıkları bardağı taşırmıştır artık.
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 09 Şubat 2018
Parvus, Abdülhamid’in kurduğu Ertuğrul Alayı’na karşı, Hüseyin’le birlikte bir hainler ordusu kurar. Abdülhamid’e bizzat kendi halkını düşman edecek, onları Hünkara karşı ayaklandıracak plan yapar.
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 16 Şubat 2018
Sultan Abdülhamid, kendini linç etmeye gelen, Parvus tarafından kandırılmıştır. Abdülhamid, memleketini satacağına, kaçıp gideceğine inandırılarak galeyana gelmiş olan halkını nasıl teskin edecektir?
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 23 Şubat 2018
Bidar Sultan ağabeyinin yaptığı hainliğe bir türlü inanamamaktadır. Abdülkadir’den dayısını bulmasını ister. Bunu öğrenen Seniha Sultan durumu Sultan Abdülhamid’e bildirir.
Bölüm 23
Yayın Tarihi: 02 Mart 2018
Sarayda, Murad’ın ve Hüseyin Paşa’nın idamlarının kasveti yaşanırken, Payitaht’ın başına büyük bir bela sarılmıştır. Abdülhamid bu belayla baş edebilmek için Fehim Paşa’yı görevlendirir.
Bölüm 24
Yayın Tarihi: 09 Mart 2018
Meyid, Abdülhamid’e Parvus’un sırlarıyla dolu olan kasadan bahseder. Vladimir ölürken bu gizli kasanın anahtarını Meyid’e vermiş, bu sayede Parvus’un ajanlarıyla kurduğu iletişim ağına ulaşılmıştır.
Bölüm 25
Yayın Tarihi: 16 Mart 2018
Sultan Abdülhamid, Parvus’un oyununu bozmuş, büyük bir katliamın olmasını engellemiştir. Bu sırada İngiltere’den Payitaht’a gelmiş olan ‘Çöl Tilkisi’ Gertrude Bell, Abdülhamid’in huzuruna çıkar.
Bölüm 26
Yayın Tarihi: 23 Mart 2018
Abdülhamid, Parvus’u bütün siyasi hamlelerinde mat etmekte ve Parvus giderek daha çok bilenmektedir. Parvus, Ruslar ve Bulgar çeteleri üzerinden oyununa devam etmektedir.
Bölüm 27
Yayın Tarihi: 30 Mart 2018
Abdülhamid keskin zekası sayesinde tiyatroda gerçekleşecek olan suikastın önüne geçip dünya harbinin çıkmasına engel olur. Aynı gece Fehim Paşa tiyatroda Parvus’u görmüş ancak emin olamamıştır.
Bölüm 28
Yayın Tarihi: 06 Nisan 2018
Abdülhamid Arap öğrencilerin bombalı saldırıdan kurtulmasını sağlar. Ancak Gertrude Bell, bu durumu lehine çevirir, öğrencilere kendilerini öldürtmek isteyenin Abdülhamid olduğu yalanını söyler.
Bölüm 29
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2018
Parvus, canını Abdülhamid’in merhametine bırakırken aslında büyük bir oyunun da planını yapar.Abdülhamid’e hediye olarak getirdiği sandık, Pandora’nın kutusu gibi açıldığı an felaketleri ortaya saçar.
Bölüm 30
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2018
Abdülhamid, Parvus’un kendisine vermiş olduğu sandıktaki zehirli tozun etkisiyle hastalanırken, Parvus amacına yaklaşmaktadır. Pavrus, Abdülhamid’i tahttan indirecek kalkışmayı hızlandırır.
Bölüm 31
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2018
Abdülhamid’e karşı başlayan ihtilal alevlenmiş, silahlanan Harbiyeliler Saraya yürümektedirler. Abdülhamid ya tahttan indirilecek, ya katledilecektir. Halk sokaklara dökülmüştür.
Bölüm 32
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2018
Abdülhamid keskin zekası sayesinde tiyatroda gerçekleşecek olan suikastın önüne geçip dünya harbinin çıkmasına engel olur. Aynı gece Fehim Paşa tiyatroda Parvus’u görmüş ancak emin olamamıştır.
Bölüm 33
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2018
Abdülhamid’i öldürmek amacıyla, Parvus, Mason Locasında hararetli toplantılar yapmaktadır. Abdülhamid kendisine zeplinle suikast yapılacağını öğrenir.
Bölüm 34
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2018
Abdülhamid, emrindeki Paşalardan hangisinin masonlarla işbirliği yaptığını öğrenmeye çalışır. Parvus ise Tebriz Valisine haber göndertir ve Azerbaycan Türklerine zulmedilip hapse atılmalarını ister.
Bölüm 35
Yayın Tarihi: 25 Mayıs 2018
Abdülhamid kendisine ve devletine ihanet eden Paşa’nın kim olduğunu çözmeye çalışmaktadır. Bunun için Mahmud Paşa ile birlikte bir plan kurar. Parvus hanedanı yok edecek planının sonuna yaklaşmıştır.
Bölüm 36
Yayın Tarihi: 01 Haziran 2018
Abdülhamid, sezgilerinde haklı çıkmış ve Parvus’un yaşadığın gözleriyle görmüştür. Parvus, Abdülhamid ve hanedanı yok edecek planı uygulamaya devam ederken adamları Fehim Paşa’yı tuzağın içine çeker.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 10 Ağustos 2018
Abdülhamid, Parvus’un İngiltere’de zindana atılmasını sağlamıştır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 17 Ağustos 2018
Abdülhamid devleti ayakta tutmak için çalışmaktadır. Yeni atadığı paşaları vazifelendirir. Rothshild’in önderliğinde dünyanın para baronları Osmanlı’yı bölmek ve paylaşmak üzere Mısır’da anlaşır.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 24 Ağustos 2018
Abdülhamid Osmanlı’yı bölmek üzere yapılacak Reval toplantısını engellemek için sefaretlere telefon izni verir. Fuat ve Şivenaz ise Abdülhamid’in yaptığı tertibi bozmaya çalışırlar.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 31 Ağustos 2018
Abdülhamid’i zor bir sınav beklemektir. Fuat ve Şivenaz Osmanlı ekonomisini çökertecek gizli ve büyük bir plan yaparlar. Abdülhamid duruma müdahale ederse telefonları dinlediği ortaya çıkacak.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 07 Eylül 2018
Halil Halid bankadan çalınan paraların peşine düşer. Vambery hem kendini aklamayı, hem de Abdülhamid’i içine düştüğü zor durumdan kurtarmayı başarır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 14 Eylül 2018
Reval masasında Osmanlı’yı bölüşmek üzerine pazarlıklar sürerken, Abdülhamid bu masayı dağıtmanın yollarını arar. Fuat ise Heyeti Mahsusa’ya girmeyi hedefler.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 21 Eylül 2018
Abdülhamid’in telefon tertibinde duyduğu ihanet onu sarsar. Kim dost, kim düşman sorgulamaya başlar. Halil Halid ve Tatar’ın Rusya’da aradığı adam aslında uzun zamandır peşine düştükleri biridir.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2018
Abdülhamid Rusya’da kurduğu planın sonucunu beklerken, Halil Halid ve Tatar, Rusya’da Abdülhamid’in verdiği görevi başarmak için uğraşırlar. Şivenaz için ise yolun sonu görünmektedir.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2018
Büyük bir ilgi ve beğeniyle izlenilmekte olan dizinin yeni bölümünde; Abdülhamid zor bir karar vermek zorundadır. Bir yandan en iyi hafiyesi, diğer tarafta devleti ile karşı karşıya kalacaktır.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2018
Abdülhamid oğlu Mehmet Selim ve Halil Halit’in içine düştükleri durum karşısında çaresiz durumdadır. Abdülhamid’e gerçekleri söylemeye karar veren Vembery ise ölümle pençeleşmektedir.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2018
Halil Halid adına atılan iftirayı temizlemeye çalışırken Abdülhamid’le karşı karşıya gelir. Abdülhamid yaptığı tertibin bozulmaması için karar alır. Söğütlü’ye Halil Halid’i vur emrini verir.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2018
Halil Halil Payitaht’a döner ama adını henüz temize çıkaramadığı için ortaya çıkamaz. İlk hedefi Samuel olur. Onunla hesaplaşmak için tehlikeli bir yol seçer. Şimdi karşısında düşman güç vardır.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 02 Kasım 2018
Abdülhamid bu kaçırılma olayında kimlerin parmağı var, ortaya çıkarmaya kararlıdır. Bu kez celali sabrını aşmış, gözünü karartmıştır Abdülhamid.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 09 Kasım 2018
Abdülhamid ihanet içinde olduğundan şüphe ettiği herkesi zindana attırır. Ve her birinin suçlarını itiraf etmelerini sağlayacak büyük ve dahiyane bir tertip düzenler.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2018
Abdülhamid, Tevfik Paşa’nın güvenirliğinden ve Fuat’ın hainliğinden emin olmak için dahiyane bir plan yapar. Tevfik Paşa’nın iftiraya uğradığı ortaya çıkar.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 23 Kasım 2018
Abdülhamid, Fuat’ın hainliğini kendi gözleri ile görmüştür. Sadece onu değil, işbirlikçilerini de cezalandırmak için büyük bir tertip yapar.
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2018
Rothshild’in anlaşma için koyduğu şart, Abdülhamid’in elini kolunu bağlar. Halil Halid ve ekibi Camgöz’ün acısını yaşarken, Camgöz’den kalan bir sandıktan çıkanlar, hepsini alt üst eder.
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 07 Aralık 2018
Abdülhamid ve Bidar suikast tuzağından kurtulmuş, hainler hazırladıkları tuzağa kendileri düşmüşlerdir. Halil Halid ise Joris’in ilmek ilmek işlediği bir tertibin kurbanı olur.
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 14 Aralık 2018
Rothshild aldığı yenilginin hırsıyla şer ittifakını toplar. Abdülhamid’i yenmek ve Osmanlı’yı bölmek için harekete geçerler. Payitaht’ın sokaklarında yakıp yıkan bir dalga oluşur.
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 21 Aralık 2018
Abdülhamid’e muhalif olanların desteğini alan Sabahattin sahaya tekrar çıkar. Rothshild Abdülhamid’in üstüne gelir. Askerlerini savaş alanına salan komutan edasıyla adamlarına görevlerini dağıtır.
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 28 Aralık 2018
Abdülhamid yüzünü nihayet ikili oyunların ustası Vembery’e gösterir. Vembery son oyununu oynar, tarafını seçer. Rothshild’den sonra idareyi ele almaya hazırlanan Fuat, koltuğunda uzun süre oturamaz.
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 04 Ocak 2019
Jön Türkler, Ermeni çetelerinin desteğini almak için zindandaki Avenis’i kurtarmaya çalışmaktadır. Halil Halid,Jorris’i ele geçirmeyi başarır.
Bölüm 23
Yayın Tarihi: 11 Ocak 2019
Abdülhamid, Tahsin Paşa’nın kaçtığını öğrenince yıkılır. Jön Türkler, Ermeni çetelerinin desteğini almak için zindandaki Avenis’i kurtarmaya çalışmaktadır. Halil Halid,Jorris’i ele geçirmeyi başarır.
Bölüm 24
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2019
Abdülhamid’in sonunda sabrı taşar ve Fuat’ın cezasını keser. Halil Halid ve adamları Payitaht’ı Jorris’in dağıttığı eroinden temizlemek için uğraşmaktadır.
Bölüm 25
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2019
Ermeni çetelerinin desteğini alamayan Sabahattin, yeni planını devreye sokmak için Payitaht’a gelir. Halil Halid, Payitaht’ı Joris’in zulmünden korumaya uğraşırken adamları Joris’in tuzağına düşer.
Bölüm 26
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2019
Abdülhamid’e suikast tertip ediliyor. Sabahattin Abdülhamid’i alt ettiğini düşünürken, Abdülhamid büyük bir tertip yapmaktadır. Halil Halid ise Cezzar’ı kurtarır.
Bölüm 27
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2019
Yapılan saldırılar Abdülhamid’i ve devleti zor duruma sokar. Abdülhamid’in aldığı önlemler sadece zaman kazandırır. Meseleyi çözecek netice Abdülhamid’in kazandığı bir gönül sayesinde alınacaktır.
Bölüm 28
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2019
Abdülhamid’in sabrı taşmış ve Fuat hainine hak ettiği cezayı kesmiştir. Şimdi karşısında düşmanlıklarını ona açıkça ilan eden Rothshild ve Sabahattin vardır.
Bölüm 29
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2019
Abdülhamid eski vekilleri yakalamayı başarmış, Rothshild’in tertibini çökertmiştir. Rothshild vakit kazanmak için Paris’te yapılacak kongreyi ertelemek ister.
Bölüm 30
Yayın Tarihi: 01 Mart 2019
Abdülhamid’i öldürmek üzere, sarayı ve Payitaht’ı bombalamaya gelen İngiliz gemileri şehre yaklaşmaktadırlar. Rothschild, Abdülhamid’deki belgeleri almak için İngiliz gemilerini durdurmak zorundadır.
Bölüm 31
Yayın Tarihi: 08 Mart 2019
Abdülhamid, kurduğu dahiyane oyunla Rothshild’i çaresiz bırakır. Rothshild, Abdülhamid’in elindeki belgeleri almak için kaçırılan eski vekilleri bulmak zorundadır. Vicinio, Sander’i rehin almıştır.
Bölüm 32
Yayın Tarihi: 15 Mart 2019
Abdülhamid, Payitaht’ı bombalamaya gelen İngiliz gemilerini geri göndermeyi başarır ama Sabahattin, Rothschild ve diğer muhalifler yenilgiyi kabullenmez.
Bölüm 33
Yayın Tarihi: 22 Mart 2019
Abdülhamid etrafındaki hainlerin maskesini bir bir indirmektedir. Vembery kurtuluş ümidi olmaksızın zindana atılır. Rothschild son çare olarak Sabahattin’i görür.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2019
İhtilal bastırılmış, sarayda çıkan yangın söndürülmüştür. Abdülhamid yıkılmadığını, Osmanlı’nın kolay yıkılamayacağını dosta-düşmana göstermek için veladet-i hümayun kutlamaları yapar.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2019
Sır odasından çalınan vesika, Abdülhamid’in düşmanlarına ümit vermiştir. Abdülhamid saraydaki casusu bulmaya çalışırken, Zalman, adamlarıyla Abdülhamid’in etrafını sinsice örmektedir.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2019
Düşman Abdülhamid’in en güvendiği paşalarından Ahmet Paşa’yı almak üzere harekete geçmiştir. Abdülhamid, dostunu düşmana teslim etmemek üzere çözüm ararken, Ahmet Paşa hünkarı zor durumda bırakacak.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2019
Abdülhamid, Ahmet Paşa’nın ihanetine inanmaz. Abdülhamid, meselenin aslını öğrenmek için, Ahmet Paşa’yla görüşmek zorundadır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2019
Abdülhamid dostunu kurtarmış, düşmanlarının hamlesini bertaraf etmiştir. Tutuklu bulunan Cevad, tüm bu oyunları kuran kanlı eli bulmasına yardım edecektir.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2019
Abdülhamid, kimyasal silah satan bir tüccarı tutuklatmıştır. Zalman, savaşın ayak seslerinin Payitaht’ta yankılanması için acımasız bir plan yapar.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2019
Abdülhamid savaşların seyrini, ülkelerin haritalarını değiştiren en güçlü silahın haberleşme ve istihbarat olduğunu bilmektedir.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2019
Abdülhamid, bir cihan harbinin yaklaşmakta olduğunu anlar, hamlelerini ona göre planlamaya başlar. Payitaht’ta açılan silah fuarında Osmanlı’nın büyük miktarda silah alacağı duyurulur.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2019
Abdülhamid, işbirliği yaptığı Zülüflü İsmail’i affederken hem bunu düşmana makul gösterecek hem de tüccarların silah amborgasunu yıkacak bir çözüm bulur.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2019
Zalman, Zülüflü‘nün elinde Abdülhamid’in tahtı bıraktığına dair bir mektup olduğunu öğrenir ve harekete geçer.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2019
Abdülhamid’in Gustav hakkındaki şüpheleri Selim Paşa’nın onu vurmasıyla artar. Yoksa aradıkları düşman gözleri önündeki Gustav’mıdır?
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2019
Abdülhamid, Halil Halid’in istihbaratıyla tekkeyi bombalanmaktan kurtarır ve çetecilerin cezasını verir.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 20 Aralık 2019
Abdülhamid, tutuklattığı Karaso’dan perde arkasındaki düşmanını öğrenmeye çalışır. Zalman ise Karaso’nun konuşmamamasının yollarını arar.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 27 Aralık 2019
Abdülhamid, Ferdinand’a düzenlenen suikastı Osmanlı hafiyelerinin üzerine kalmaktan kurtarır.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 10 Ocak 2020
Abdülhamid, dünyanın siyasi dengesini ve ticaret yolunu değiştirecek bir hamle başlatır.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 17 Ocak 2020
Halil Halid, son anda gelen bir pusula ile ölümden kurtulur. Şimdi önemli bir görevi vardır.
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2020
Gustav, Vladimir’i kurtaramasa da kendini Abdülhamid’in gözünde aklamayı başarır.
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2020
Abdülhamid, Zalman’ın hain planlarını bertaraf edip amacına ulaşabilecek mi?
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2020
Zalman, darphanede Osmanlı‘nın para gücünü yok etmeye çalışırken, İngilizler de dış borçların ödenmesi için baskı yapar. Abdülhamid bu durumdan kurtulup düşmanını yakalamayı başarabilecek mi?
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 14 Şubat 2020
Zalman yakalanmaktan son anda kurtulurken, Abdülhamid demiryolu güzergahını belirlemek için planlar kurar.
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 21 Şubat 2020
Abdülhamid, bütün aramalara rağmen bulunamayan Ahmet Paşa için endişelidir. Ahmet Paşa’yı ortaya çıkartacak yolu yine kendisi bulur.
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2020
Bidar, nihayet Abdülhamid tarafından affedilecek mi? Osmanlı, Rusya ile savaşa girmekten nasıl kurtulacak?
Bölüm 23
Yayın Tarihi: 06 Mart 2020
Abdülhamid ve Heckler arasındaki savaşta kazanan kim olacak?
Bölüm 24
Yayın Tarihi: 13 Mart 2020
Abdülhamid, Almanlarla tren yolu anlaşmasını imzalar.
Bölüm 25
Yayın Tarihi: 20 Mart 2020
Abdülhamid demiryolu meselesinde amacına ulaşınca Heckler, Abdülhamid’in önüne başka bir mesele getirir.
Bölüm 26
Yayın Tarihi: 28 Mart 2020
Demiryolu işinde istediğini alamayan Hechler, Abdülhamid’e bir saldırı planlar ve Robert’ı kullanır.
Bölüm 27
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2020
Abdülhamid, Hechler’in kurduğu tuzaktan son anda karşısına çıkan Mahmut Paşa sayesinde kurtulur.
Bölüm 28
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2020
Hechler, bu kez oyunu büyük oynamıştır. Abdülhamid’e Kanuni Esasi’yi ilan etmesi için baskı yapar.
Bölüm 29
Yayın Tarihi: 19 Haziran 2020
Bidar, Sinan’dan aldığı bilgilerle adım adım Blavatsky’e yaklaşmaktadır.
Bölüm 30
Yayın Tarihi: 26 Haziran 2020
Abdülhamid’in Rumeli’de yaptığı ıslahat Hechler’in planını bozar.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2020
Abdülhamid’in devleti payidar yapmak ve devleti düşmanların soktuğu cendereden kurtarmak için verdiği savaş devam etmektedir. Sefirler Mürzsteg kararlarını Abdülhamid’e daha bildirmeden Abdülhamid Mürzsteg kararlarına karşı bir hamle yapar. Abdülhamid’in Akabe tren hattı hamlesi bütün taşları yerinden oynatır. Ticari dengeleri bozulan düşmanlar Abdülhamid’in karşısında birleşir. Bidar, yaşanan olaylardan sonra kimseye güvenemez olur. 5. Murad’ın kızları Fatma ve Aliye Sultan’ın saraya gelmesi Bidar’ı fazlasıyla rahatsız eder. 5.Murat’ın vefat haberi Abdülhamid’i üzerken Masonları umutlandırır. Büyük loca olabilmek için 5. Murat’ın yerine geçecek üyeyi beklemektedirler. Düşmanlar Akabe demiryolunu engellemek için harekete geçer. Art arda depo ve fabrikalarda patlamalar olur. 5. Murat’ın vasisi, Masonların büyük umudu, Abdülhamid’in gizli düşmanı kimdir?
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 16 Ekim 2020
Selanik görevinden başarısızlıkla dönen Zülüflü İsmail, Ahmet ve Selim Paşa Abdülhamid’in emriyle sorguya alınır. Abdülhamid devletine, kendisine ihanet eden paşayı bulmaya kararlıdır. Saray katiplerinden biri Abdülhamid’in peşine düştüğü, hain paşanın kim olduğunu bilmektedir. O ismi Sultan Abdülhamid’e söyleyecek midir? Artan muammalar Abdülhamid’in karar vermesini zorlaştırır. Patlatılan depo ve fabrikalara rağmen Akabe demir yolu yapılmalıdır. Abdülhamid’in bulduğu çözüm Fernandes’in fabrikasını almaktır. Hechler Abdülhamid’in tek kurtuluş yolunu tahmin eder ve buna engel olmak için Fernandes’e başka bir anlaşma teklif eder. Abdülhamid fabrikayı almak için hamlelerini yaparken hain paşayı bulmak için de bir tertip yapar. Eşref Aziz hem oğlunun derdine şifa bulmak, hem de patlamaların intikamını almak için Payitaht’a gelir. Eşref Aziz’in Payitaht’a geldiğini öğrenen Mika onu bir tuzağa çeker. Yanlış kişinin peşine düşen Eşref Aziz’in yolu Söğütlülerle kesişir. Babaları için yaptı...
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 23 Ekim 2020
Saray önünde patlatılan arabanın tahkikat raporu Abdülhamid’e getirilir. Cesedin Hechler’e ait olup olmadığı net değildir. İngilizler Hechler’in yeniden sefir olması için evraklarının tamamlandığını, Osmanlı’nın sefiri öldürerek savaş suçu işlediğini, Abdülhamid’e deklare ederler. İngilizler hadiseyi kamuoyuna ilan etmemek için saraya tek şart koşarlar: Osmanlı‘nın Akabe’den çekilmesi… Kendisinden emin olan Sultan Abdülhamid, Hechler’i yeniden ortaya çıkarmak için bir oyun kurar. Sarayda gazetecilerin de katıldığı bir davette, keman dinletisi gerçekleştirir. Artin’i korumak üzere görevlendirilen Söğütlü ve ekibi Eşref Aziz’in gayrinizami harpçi olduğunu öğrenir. Söğütlüler, Eşref Aziz’i attıkları hapisten çıkarırlar. Ancak diğer taraftan üçlerin kilit isimleri Zakaryan ve Tatavlalı Eşref Aziz’i öldürmek için tuzağa çekerler. Abdülhamid’in iyi niyetli tavrı Fatma’nın onun hakkındaki olumsuz düşüncelerini değiştirmeye yetmez. Bidar’ın aşırıya kaçan tedbirleri herkesi bunaltır. Fatma h...
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 30 Ekim 2020
Abdülhamid Hechler’i ortaya çıkararak masonlara darbe vurmuştur. Abdülhamid’in sıradaki planı masonların büyük loca olmaları için toplanmalarını engellemektir. Abdülhamid’in şüphesi sadece Zülüflü üzerinde değildir. Ahmet Paşa da şüphe duyulan paşalar arasına eklenir. Başmabeyinci Tahsin Paşa kendi yöntemleri ile mason paşayı bulmaya çalışır. Zakaryan’ların Artin’in peşine düşüp öldürmeleri Eşref Aziz’i düşündürür. Zakaryan’ın hâkim olduğu yerleri ve planlarını öğrenmeye kararlıdır. Zakaryan’ın mekânlarını inceleyen Eşref Aziz bambaşka bir dünya ile karşılaşır. Onların kurduğu oyunların içine kendisi de dâhil olur. Bidar haremdeki tedbirleri iyice arttırır. Meziyet hiç istemese de Abdülkadir’den uzaklaşmak zorunda kalır. Abdülkadir bunun sorumlusu olarak gördüğü annesiyle karşı karşıya gelir. Bidar bir türlü ispat edemese de Fatma’nın hain olduğundan emindir. Onun oyununu bozmak, niyetini öğrenmek için uğraşır. Fatma’ya nihayet beklediği haber gelir. Artık babasına itibarını geri k...
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 06 Kasım 2020
Kâtibin çantasından çıkan not ile beraber mason Paşa konusunda deliller bir kez daha Ahmet Paşa’yı gösterir. Zülüflü‘nün beyanatlarına istinaden Abdülhamid oyununu oynamaya devam eder. Sultan Abdülhamid, Ahmet Paşa’nın ihanetinde artık kesin deliller aramaktadır. Masonların toplanmasına müsaade edecek olan Sultan, toplantıya katılan Paşanın Ahmet Paşa olup olmadığını görmek ister. Toplantıya baskın verilmesini emreden Padişah, hem hain Paşayı bulmak hem de masonları açığa çıkarmak istemektedir. Konstantinapol şirketi üzerinden Leon’un izini bulan Eşref Azizler, Leon üzerinden amele cemiyetinin ele geçirilmek istendiğini fark ederler. Eşref Aziz yapılan bu planı onların oyununa göre oynamak ister. Leon Payitaht’ta bahisler üzerinden işçileri ve insanları borçlandırmaktadır. Leon’a dur diyecek olan ise Eşref Aziz’dir. Dövüşmekte mahir olan Kaşgarlı Nadir Bey ringe çıkar, böylelikle Eşref Aziz bahisler üzerinden yaptıkları tertibatları bozmayı amaçlar. Fatma kardeşi Aliye’nin büyük b...
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 13 Kasım 2020
Ahmet Paşa’nın Mason Paşa olduğuna dair ihtimaller iyice güçlenir. Uzun zamandır rahatsız olan Abdülhamid Han’ın hastalığı yeniden nüksetmiştir. Devletini yalnız bırakmamak için hasta yatağından kalkan Sultan Abdülhamid düşmanlara fırsat vermek istemez. Zakaryan’ların amele cemiyeti üzerinden kurdukları oyuna dahil olan Eşref Aziz ve ekibi için işler yolunda gitmez. Kaşgarlı Nadir’in kolu kırılmıştır. Eşref Aziz çareyi ringe çıkmakta bulur. Abdülhamid’in yatağa düştüğünü öğrenen Bidar için artık zaman durur. İyileşmesini beklerken kocasının yanından bir dakika olsun ayrılmaz. Abdülkadir, Naime ve Zekiye de babalarını kaybetme korkusu içindedirler. Bidar, Abdülhamid’in hastalığının bir süredir devam ettiğini öğrense de, yine bir suikast girişimden şüphe eder. Fatma da kardeşi Aliye’nin ne işler çevirdiğini öğrenmek için peşindedir.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 20 Kasım 2020
Mason Paşa’nın oyunu ile Abdülhamid’e zehirli iğne yapılmak üzeredir. Ahmet Paşa saraya haber göndererek bu duruma engel olmaya çalışır ancak yeterince hızlı davranamaz. İğnedeki ilaca yeterince güvenmeyen saray eşrafından birisi fedakarlık yapar ve iğnenin kendi üzerinde denenmesini sağlar. Abdülhamid yavaş yavaş iyileşirken onu koruyan kişi ise giderek ölüme yaklaşacaktır. Ahmet Paşa, gönderdiği haber sayesinde Abdülhamid’in gözünde yeniden güven kazanmanın yolunu açar. Abdülhamid artık başka paşasının mason olduğundan şüphe etmektedir. Eşref Aziz ve ekibi amele cemiyeti üzerinden oynanmak istenen oyunu bozar, işçilerin borçlanmalarını engeller. Hechler’e verdiği sözü tutamayan Mika, Tatavlalı ve Zakaryan’dan hesap sorar. Mika’nın planı artık daha büyüktür. Gayrinizami harpçi olan Eşref Aziz’in başarılarından rahatsız olanlar ona yeni bir vazife verdirir. Sarayda bir yandan ölüm bir yandan ihanet kol gezerken Meziyet Abdülkadir’in zor günlerinde yanında olmak için saraya gelir.F...
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 27 Kasım 2020
Planlarının ilk aşamasını tamamlayan muhalifler, Ahmet Paşa’yı oyununun içinde tutarak talebeleri vurdurmuştur. Manyasizade talebeleri saraydan kaçırma hamlesini yine Ahmet Paşa’ya yaptırmak ister. Mason paşanın kimliğini öğrenen Hechler artık olaylara bir adım daha yakındır. Abdülhamid ise zor bir karar vermek durumunda kalır. Zakaryan artık Eşref’in gücünü kırmak ister ve kahvehaneye baskın yapar. Söğütlü Osman ve Emice’yi vuran Zakaryan, Eşref’e açıkça savaş ilan etmiştir. Eşref ise intikamı için Zakaryan’ı ele geçirmenin yollarını arar. Abdülkadir’in saraydan ayrılma kararı Bidar’ı kendini sorgulamaya iter. Hata yaptığını düşünen Bidar, oğlunu geri kazanmanın yollarını ararken aldığı bir haberle dehşete düşer. Abdülkadir kaçırılmıştır. Oğlunun hayatı için istenen de Abdülhamid’den alacağı bir bilgidir. Bidar ya Abdülhamid’in itimadını ya oğlunun hayatını kaybedecektir.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2020
Sultan Abdülhamid devlete sadık ailelerin ölümündeki perde arkasını öğrenmeye çalışır. Manyas için çember artık daralmaktadır. Manyas, sultanın üzerine gelmesinden endişe etmektedir. Tüm bunlar yaşanırken Abdülhamid tespit ettiği telefon üzerinden bir sürprizle karşılaşır. Eşref Aziz artık yeni düşmanı ile karşı karşıyadır. İntikam için Payitaht’a gelen düşmanının yöntemleri bugüne kadar karşılaştıklarından farklıdır. Söğütlü, Nadir ve Asaf’ı kurtarmak için çaba sarf edecek olan Eşref Aziz’i pek çok zorluk beklemektedir. Bidar hayatındaki en değerli varlığı, hünkarı hayal kırıklığına uğratmıştır. Yaptığı hatanın telafisi olmadığını da bilmektedir. Cezasını kendi verir. Naime ne kadar çabalasa da annesini verdiğini karardan döndüremez. Bidar haremde taşları yerinden oynatır, Abdülhamid’in saadeti için kimsenin aklına gelmeyen bir şey yapar.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 11 Aralık 2020
Mason paşayı bulmak için mücadelesini sürdüren Abdülhamid bu kez planını Manyas’ı zindana atarak başlatır. Sultan, mason paşaya ulaşmak için birilerinin Manyas’ı zindandan kaçırmasını beklemektedir. Asaf’ın ölümü ile Eşref Aziz ve ekibi Karekin’in peşine düşer. Karekin’den intikam almak için durmayacak olan Eşref, dört bir yanda Karekin’in izini sürmektedir. Haremde Bidar Sultanın eksikliği hissedilirken Naime annesinin saraya geri döneceğini düşünmektedir. Ama saraya kimsenin beklemediği biri gelir... Haremde artık bir dönem başlayacaktır.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 18 Aralık 2020
Sadrazam Paşa’nın Manyas’ı kaçırması ile ‘Mason Paşa kim?’ sorusu yeniden gündeme gelir. Abdülhamid, Manyas’ın derin planını dikkatle takip ederken, Mahmut Paşa ise konağında bir sürprizle karşılaşır. Karşısına çıkan zorluklara rağmen Eşref Aziz ise Karekin’in peşini bırakmaz. Saliha kendine sarayda yer bulmaya çalışırken, Naime de onu göndermenin yollarını arar. Aliye bir taraftan Naime’ye dost görünürken bir taraftan da kuyusunu kazar. Saliha’nın verdiği davete gelen misafir herkesi şaşırtır.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 25 Aralık 2020
Tüm Paşaların postaneye gelmesi ile işler iyice karışır. Abdülhamid, Mason Paşa kim sorusunun cevabını Manyas’a oynadığı oyunla alacağına emindir. Selanik’e Mason toplantısına Mason Paşayı ulaştırma çabasında olan Manyas’a bir oyun daha kurulur. Saraydan uzak bir hayat geçiren, hafiyelikte oldukça mahir Şehzade Ahmet Nuri Efendi artık devrededir. Büyük loca olarak ilk toplantılarını gerçekleştirmek isteyen Masonlar bu toplantıda yüzlerini birbirilerine de ifşa edeceklerdir. Mason Paşa’nın güzergahını elde etmek isteyen Ahmet Nuri Efendi’yi türlü zorluklar bekler. Mahmut Paşa ise üvey ablası Sabuha’nın mirasını almakta kararlıdır. Miras için önündeki tek engel olan yeğeni Kani’ye oyunlar oynamaya devam eder. Karekin kardeşi Armen’in ölümü üzere Eşref’ten intikam almanın peşine düşer. Söğütlü ve Nadir Efendi ile beraber karşı plan yapan Eşref Aziz’i Karekin’le büyük hesaplaşma beklemektedir. Saliha Emsal’in araştırmaları sonucu yemek davetine niye kimsenin gelmediğini öğrenir. Naime’y...
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 01 Ocak 2021
Büyük Mason Locası unvanı ile toplanan masonlara Karaso’nun bir sürprizi vardır. Abdülhamid suikast ile karşı karşıya gelir. Karaso, aynı zamanda mason kardeşlerine bir mesaj verme niyetindedir. Karekin’in tren meselesinde Eşref’e karşı hazırlıklı gelmesi okları Tatavlalı’ya yöneltir. Tatavlalı Mika’dan, Eşref’in oğlu Ali Osman’a dair yeni bir emir alır. Saliha’nın gerçekten hastalanması Aliye ve Naime’nin planını alt üst eder. Görünenin arkasında başka bir tertip olduğunu anlayan Emsal Saliha’yı uyarır. Naime’nin gerçek yüzünü öğrenen Saliha, harekete geçer. Fatma kardeşinin hala Stefano’yla görüştüğünü görünce bir kez daha Stefano’nun karşısına çıkar. İkilinin tartışmasına müdahil olan kişi her ikisi için de sürpriz olur.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 08 Ocak 2021
Abdülhamid, Ahmet Nuri vasıtasıyla başka ihanet eden paşa olup olmadığını tespit etmeye çalışır. Ahmet Nuri Hechler’de gizli olan, masonlara büyük darbe vuracak evrakın peşindedir. Gizli deftere ulaşan Eşref Aziz, hem geçmişe dair hesaplaşmasını sonlandırmak, hem de oğlu Ali Osman’ı kurtarmak için Tatavlalı‘nın izini sürer. Naime, Saliha Sultan’ın sarayda kalacağını öğrenince annesinin ağzından babasına mektup yazar. Abdülhamid böylece annesini affedip geri çağıracak, Saliha Sultan da saraydan ayrılmak zorunda kalacaktır. Fatma kardeşi Aliye’den iyice kuşkulanır. Saliha Emsal’in verdiği taktiklerle hünkarın gönlüne girmeye çalışırken, Abdülhamid’in önüne Bidar Sultan’ın mektubu gelir. Naime bu kez amacına ulaşacağından emindir.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 15 Ocak 2021
Kırım Türklerini kurtarmak için Rus filosunun boğazdan geçişine müsaade eden Abdülhamid, meselenin gizlilik içinde sonuçlanmasını ister. Hechler ise gücünü Selanik Mason Locası ile birleştirerek planın ifşa olmasını sağlamaya çalışır. Oğlu Ali Osman’ın kimin elinde olduğunu bilmeyen Eşref Aziz, ona ulaşmak için her yolu dener. Naime ve Aliye bu kez Saliha Sultan’ı saraydan göndermek için tehlikeli bir yol seçerler. Stefano da onlara yardım edecektir. Naime, annesi Bidar Sultan’ın kaderini Saliha’ya yaşatmaya çalışırken Stefano da kendi tertibini yapar. Bu tertiple Abdülhamid hem kızını, hem Saliha Sultan’ı kaybedecektir.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 22 Ocak 2021
Duyun-u Umumiye’ye olan borçların biteceğini söyleyen Abdülhamid, planını saklı tutar. İngiltere ise bu sefer kozunu büyük oynar. Ünlü banker Ernest Cassel artık payitahttadır. Saray tarafından görevlendirilen Eşref Aziz, bugüne kadar hiç duymadığı gizli bir örgütle karşılaşır. Kaşgarlı Nadir Bey’i ise büyük bir sürpriz beklemektedir. Naime ve Aliye, Saliha Sultan’a tuzak kurarken Stefano da onları kendi tuzağına düşürmüştür. Emsal, Saliha Sultan’ın başına gelenler için Naime’den şüphelenir. Aradığı kanıtı da bulunca haremde artık kılıçlar çekilir.
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 29 Ocak 2021
Düyun-u Umumiye’ye olan borçları bitirmek için yapılandırma hamlesini başlatan Abdülhamid, sürecin sorunsuz tamamlanmasını ister. Yapılandırmaya engel olmak isteyen Cassel ise başında olduğu Mithras örgütüne ilk emrini verir. Sultan tarafından heyetteki üyeleri korumakla görevlendirilen Eşref Aziz, saraya kötü bir haber getirmek zorunda kalır. Naime, kaybettiği parayı kurtarmaya çalışırken daha da batar. Aliye Naime’nin zaafından yararlanıp haremi karıştırmayı başarır. Saliha iyi niyetli yaklaşımı ve sabrıyla hünkarla aralarındaki mesafeyi kapatırken Fatma ve Aliye’nin arası iyice açılır.
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 05 Şubat 2021
Tahsin Paşa’dan Abdülhamid’in gayrinizami harp planını öğrenmek isteyen Cassel, Mithras kumandanı Nerva’ya emri verir. Abdülhamid’den Tahsin Paşa’ya karşılık yapılandırma hamlesinden vazgeçilmesi istenmektedir. Abdülhamid ise hem devletini borçlardan hem de dostunu düşmandan kurtarmanın yollarını arar. Eşref ve ekibi Tahsin Paşa’yı bulmak için çıktıkları yolda kötü bir sürprizle karşılaşır. Saliha’nın iyi niyetle yaptıklarından şüphe eden Naime, Aliye’nin sahte gözyaşlarına inanır. Fatma’nın Aliye’ye güveni de sarsılmıştır. Naime, kendine bir çıkış yolu ararken Aliye onu iyice köşeye sıkıştırır. Gazetelere verdiği haber Naime’yi zor durumda bırakır.
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 12 Şubat 2021
Tahsin Paşa’nın ardından Serasker Rıza Paşa da Mithras örgütünün eline esir düşer. Sultan Abdülhamid, Hindistan üzerinden yaptığı hamle ile düşmana karşılık vermek ister. Abdülhamid’in emri ile gizli örgütün peşine düşen Eşref Aziz, vereceği mücadelede Şehzade Ahmet Nuri ile birlikte hareket eder. Haremdeki haini bulmaya çalışırlarken, Emsal’e gelen bir mektup Naime ve Aliye’yi şüphelendirir. Saliha herkese karşı koruduğu Emsal’in ihanet delilini görünce çaresiz kalır. Fatma Aliye’nin peşinde, ne yaptığını anlamaya çalışırken kendini zor bir durumda bulur.
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 19 Şubat 2021
Tahviller üzerinden oynanan oyun, Abdülhamid’i ve devleti zor durumda bırakır. Abdülhamid, sarayın içinde başka bir hain olduğundan şüphelenmektedir. Mithras örgütünün peşinde olan Eşref Aziz öğrendiği yeni bir bilgi ile düşmana büyük bir baskın gerçekleştirir. Saliha Emsal’i zindandan kurtarmaya çalışırken, Fatma da tuzağı kuranı bulma peşindedir. Naime, babasının gözünde kendini aklamak için Fatma’yı ateşe atar. Aliye ise aldığı onca tedbire rağmen sonunda yakayı ele verir.
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 26 Şubat 2021
Sadaret makamından çıkarılan sahte iradenin yanı sıra eski subayların kaçırıldığını haber alan Abdülhamid, meselelerin içindeki sırrı çözmek ister. Şehzade Ahmet Nuri Efendi ise saray mahzenlerinden kaçırılan eski subayların izini sürerek ihanet edeni bulmaya çalışır. Aliye ve Stefano ikilisi Naime’ye son darbeyi vurur. Aliye, Naime’ye bu kara haberi vermek ve üzerindeki şüpheleri atmak için hain bir tertip yapar. Bu tertiple hem Naime, hem de Saliha canlarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya gelir.
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 05 Mart 2021
Selim Paşa ismini yeniden duyan Abdülhamid, hadiselerin ardındaki sırları bir kez daha çözmeye çalışır. Sultanın İstanbul’a davet ettiği hukukçu Martin Efendi öldürülür. Cinayetin detayını öğrenen Abdülhamid’i bir sürpriz beklemektedir. Saliha Aliye’nin gerçek yüzünü ortaya çıkartacağını zannederken Aliye’nin tuzağına düşer. Naime’nin gelini olacağına inan Sabuha soluğu sarayda alır. İstediğini elde eden Aliye için artık tek engel ablası Fatma’dır.
Bölüm 23
Yayın Tarihi: 12 Mart 2021
Selim Paşa’nın mason olmadığını öğrenen Abdülhamid, mason paşayı ortaya çıkarmak için yeni bir plan yapar. Abdülhamid ile yüzleşen Selim, Sultan ile beraber hareket eder. Necip Paşa’nın ismini duyan Cassel ise şüphelenip meselelerin peşine düşer. Saliha, nihayet Aliye’nin gerçek yüzünü ortaya çıkaracak delili bulur. Aliye, Stefano ile kavuşacağını düşünürken Fatma’nın tuzağına düşer. Fatma kardeşini korumaya çalışırken aşkını kaybetme noktasına gelir.
Bölüm 24
Yayın Tarihi: 19 Mart 2021
Mason paşaya ulaşmaya çalışan Abdülhamid yeni bir plan yapar. Mahmut Paşa’nın ardındaki sır perdesi aralanır. Kardeşi Necip Paşa’yı kurtarmak için onun kılığına giren Selim’i ise bir sürpriz beklemektedir. Abdülhamid’in aldığı karar haremin güç dengelerini değiştirir. Aliye, aşkıyla arasına giren tüm engelleri aşmayı başarır ama bu sefer karşısına Fatma çıkar.
Bölüm 25
Yayın Tarihi: 26 Mart 2021
Selim Paşa’nın ortadan kaybolduğunu öğrenen Abdülhamid’e bir telefon gelir. Mahmut Paşa Abdülhamid’i tehdit ederek devleti olumsuz kararlar almaya sürükler. Şehzade Ahmet Nuri ise telefon hattının peşine düşerek mason paşanın izini sürer. Aliye, sevdiği adama kavuşup mutlu olacağını düşünürken büyük bir üzüntü yaşar. Naime de Aliye’ye yardım etmekle ne büyük bir hata ettiğini anlar.
Bölüm 26
Yayın Tarihi: 02 Nisan 2021
Saraya gelen Mahmut Paşa Abdülhamid’ten padişahlığı bırakmasını ister. Mahmut Paşa ile irtibat halinde olan gizli teşkilat, Cassel’e bir tuzak kurar. 3. Orduya bağlı bazı tümenler hakkında saraya sürpriz bir haber gelir. Fatma ve Naime’nin Aliye’yi kurtarmak için yaptıkları tertip Stefano’nun sonunu getirir. Naime, hatasını telafi etmeye çalışsa da babasının verdiği cezadan kurtulamaz.
Bölüm 27
Yayın Tarihi: 09 Nisan 2021
Ordudan gelen tehdide boyun eğmeyen Abdülhamid, Mahmut Paşa’yı serbest bırakmaz. Osmanlı’ya zarar vermeyi hedefleyen Cassel, büyük bir oyun oynar. Mahmut Paşa ise infaz mangasının önüne çıkartılır. Naime, saraydan ayrılmadan önce, babasına kendini affettirmeye çalışır. Aliye’nin acısını kendi lehlerine kullanmak isteyen düşmanlar ona bir silah gönderir. Ruhsal çöküntü yaşayan Aliye’nin elindeki silah herkes için tehlike oluşturur.
Bölüm 28
Yayın Tarihi: 16 Nisan 2021
Yemen isyanında Cassel’in parmağı olduğunu öğrenen Abdülhamid, siyasi bir hamle yapar. Ahmet Paşa mason azası Mihael’i öldürür. İstanbul’daki sefarethanelerin önüne askeri kontrol noktaları kurulur. Saliha ve Naime arasındaki ipler iyice gerilir. Naime’nin zaafını bilen Aliye ortaya attığı fitneyle haremi karıştırmayı başarır. Abdülhamid ailesi için zor bir karar kalır.
Bölüm 29
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2021
Fransız sefaretinde davet verileceğini öğrenen Abdülhamid, davete Nadir Ağa’nın girmesini sağlar. Sefirler ülkelerinin Rumeli’deki emelleri için bir araya gelirler. Abdülhamid Ahmet Paşa için sürpriz bir karar verir. Saliha hakkında gazetede art arda çıkan haberler haremde bomba etkisi yaratır. Aliye kendine yeni ve güçlü bir ittifak bulur. Saliha haremdeki muhbiri yakalamayı amaçlarken düşman haremin içine girer.
Bölüm 30
Yayın Tarihi: 30 Nisan 2021
Abdülhamid Sadrazam Paşa ile yüzleşir. Mahmut Paşa, Selim ve Necip Paşa tarafından Fransız sefaretinden kaçırılır. Selim, Mahmut Paşa’yı idam sehpasına çıkarır. Abdülhamid kendisini derinden üzecek sürpriz bir haber alır. Saliha Mary’ye haremi tanıtmaya çalışırken Mary’nin amacı başkadır. Abdülhamid’le tanışmak için Aliye’den yardım ister. Saliha’nın karşı çıkmasına rağmen Mary oynadığı oyunla Abdülhamid’le tanışmayı başarır.
Bölüm 31
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2021
Esad Paşa’nın ihanetinden şüphelenen Abdülhamid yeni bir oyun kurar. İngiliz tetikçi Palmer sultana suikast için payitahta gelir. Selim ve Mahmut, Palmer tarafından esir alınır. Mary Abdülhamid’le görüşmesine engel olan Saliha’dan kurtulmak için bir plan yapar. Saliha Mary’ye Türk kültürünü tanıtmaya çalışırken Mary’nin tuzağına düşer.
Bölüm 32
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2021
Mahmut Paşa, oğlu Rıfat ile ortak olan köşkün satışı için tüm yetkiyi Karaso’ya verir. Abdülhamid Mahmut’a yardım edenin kimliğini açığa çıkarmak için köşkün satış sürecine Nadir Ağa’yı dahil eder. Bayram günü esnafı ziyaret için çarşıya inen Abdülhamid ve heyetini bir sürpriz beklemektedir. Mary, yaptığı tertiple Saliha’yı atlatmış, Abdülhamid’in gözüne girmeyi başarmıştır. Ancak Abdülhamid de sultanına yapılan saldırının faillerini bulmaya kararlıdır. Abdülhamid’in yaptığı tertip Mary’nin planlarını alt üst eder.
Bölüm 33
Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2021
İngiltere Kralı Edward ve Rus Çarı Nikolay Osmanlı Devletini parçalamak için Reval’de bir araya gelirler. Abdülhamid’in tayin ettiği yeni heyet-i mahsusa azaları sarayda toplanır. Reval’de yapılan görüşmenin bilgileri hafiyeler tarafından sultana ulaştırılır. Mary, kendini ele vermesin diye Victor’u kurtarmaya çalışırken Saliha Mary’i hareme davet etmekle hata ettiğini anlar. Mary’nin yaptığı haber herkesi tedirgin eder. Aliye kendisinden saklanan büyük sırrı öğrenir.
Bölüm 34
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2021
Reval görüşmeleri sonrasında Rumeli’de isyan başlar. Sultan Abdülhamid’in isyanı durdurma çabaları yetersiz kalır. Karaso ve Prens Sebahattin, faaliyetlerini devam ettirebilmek için Paris’e yerleşirler. Sultan Abdülhamid sürpriz bir ismi vazifeden azleder. Bildiklerini anlatmasın diye Aliye’nin ölüm emri verilir. Mary hatalarını telafi etmeye çalışırken katil olur.