Bölüm 1
Yayın Tarihi: 29 Eylül 2017
Osmanlı Ordusu Yunanlıları harp meydanında yenmeyi başarmış, zafer coşkusu Sarayı sarmıştır. Ama Hatice ve Naime endişe içindedirler. Kemalettin Paşa dönen askerlerin içinde değildir. Sultan Abdülhamid, Yunanlıların teslim anlaşması için İngiliz ve Yunan Sefirleriyle masaya oturur. Sefirlerin amacı Abdülhamid’i masada oyuna getirip yenmektir. Osmanlı, hilafeti ezeli düşman olarak görenler işlerini şansa bırakmaz ve Abdülhamid’in karşısına Kralların, Çarların üstünde yeni bir düşman gönderir. Bununla birlikte küçük Şadiye Sultan’ın yanında Saraya melek yüzlü bir şeytan girer. Sultan Abdülhamid ve ailesi her yönden düşmanlarla çevrilmiştir. Kimi görünür, kimi görünmez düşmanlarla Abdülhamid’in nasıl baş edeceği seyirlik bir şölen olacaktır…
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 06 Ekim 2017
Sultan’a hazırlanan sinsi tuzak ve aksiyonu bol ajan avı heyecanı doruklara çıkartacak.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 13 Ekim 2017
Abdülhamid akıllıca hamlelerle, Parvus'un planlarını alt üst eder.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 20 Ekim 2017
Abdülhamid Mahmut’u bir kez daha huzurundan gönderir fakat Mahmut vazgeçmez.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 27 Ekim 2017
Parvus, yerine geçtiği Gerfand’ın Abdülhamid’e gerçekleri anlatacağının paniğini yaşamaktadır. Fakat Sarayda sürpriz bir isim Gerfand’ı hatırlayacaktır… Ve bu Parvus’u büsbütün köşeye sıkıştırır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2017
Selim Paşa’nın hatırlamaya çalıştığı gerçeğin yer aldığı gazete, Abdülhamid’in elindedir. Parvus gerçek kimliğini gizlemeyi başaracak mı yoksa Gerfand gerçeği ortaya çıkacak mı?
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2017
Kemalettin ve Hatice için Firuze’nin elindeki mektup çok tehlikelidir!
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2017
Abdülhamid’in karşısında Parvus ve Amerikalılar'ın planladığı çok önemli bir mesele vardır. Ancak Hz. Osman’ın kılıcıyla bedenine zerk edilen ölümcül zehir nedeniyle rahatsızlanır.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2017
Bidar Sultan Parvus’u ve Amerikalıları öfkeden çılgına çevirecek bir karar alır. Abdülhamid’in ölüm döşeğinde olması düşmanın ekmeğine yağ sürer.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 01 Aralık 2017
Abdülkadir kendini aklamak için Mahmud Efendi'den yardım ister. Öte yandan Marco da, ismini Abdülhamid’e verip kendini deşifre eden Mahmud Efendi'yi öldürmek için harekete geçmiştir.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 08 Aralık 2017
Abdülhamid’in emriyle idam gerçekleşmiş; Seniha Sultan da Mahmud Paşa’nın acısıyla kavrulmaktadır.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 15 Aralık 2017
Varna’da camide ibadet eden Müslümanlar korkunç bir şekilde katledilir ve katliamı Bulgar Çeteleri yapmış gibi gösterilir. Bu katliamın emrini veren kişi tabii ki Parvus’tur.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 15 Aralık 2017
Parvus’un yakalanması dünyayı ayağa kaldırır. Payitaht’ta ayaklanmalar olur. Sultan Abdülhamid dış ülkelerin baskıları, içeride ayaklanan tüccarlar ve gayrimüslim tebaa ile uğraşmak zorunda kalır.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 29 Aralık 2017
Sultan Abdülhamid; Parvus’u idam ettirirken, karşı cephede ise Tahsin Paşa’nın "ipin ucunda" olduğundan habersizdir.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 05 Ocak 2018
Sultan Abdülhamid Kudüs’ten toprak isteyen Herzl’a ağır bir karşılık verir. Herzl’ın Sultan Abdülhamid’e olan nefreti perçinlenirken, bir diğer düşman Parvus ise hain planlarına devam etmektedir.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 12 Ocak 2018
Abdülhamid’in huzurunda suikasta uğrayan Wilhelm, Murad tarafından kurtarılır. Parvus, Sultan Abdülhamid ve Wilhelm iş birliğini bitirecek, hem de Sultan Abdülhamid’i lekeleyecek bir plan yapar.
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 19 Ocak 2018
Dilşad’ın Herz hayranlığı onu bir ihanetin içine çeker. Parvus, Dilşad’ın verdiği ipucuyla Wilhelm’i Sultan Abdülhamid’e karşı kendi safına çekmeyi başarır.
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 26 Ocak 2018
Demir yolu ve petrol anlaşmasında karar hisselerini almak için Abdülhamid’in paraya ihtiyacı vardır. Parvus önce Abdülhamid’in beklediği paranın önünü keser. Abdülhamid başka bir yol bulmaya çalışır.
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 02 Şubat 2018
Abdülhamid Duyun-u Umumiye'nin yaptığı karşı hamlenin şaşkınlığı ve öfkesi içindeyken, olayın Abdülkadir yüzünden olduğunu öğrenir ve deliye döner. Abdülkadir’in yaptıkları bardağı taşırmıştır artık.
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 09 Şubat 2018
Parvus, Abdülhamid’in kurduğu Ertuğrul Alayı’na karşı, Hüseyin’le birlikte bir hainler ordusu kurar. Abdülhamid’e bizzat kendi halkını düşman edecek, onları Hünkara karşı ayaklandıracak plan yapar.
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 16 Şubat 2018
Sultan Abdülhamid, kendini linç etmeye gelen, Parvus tarafından kandırılmıştır. Abdülhamid, memleketini satacağına, kaçıp gideceğine inandırılarak galeyana gelmiş olan halkını nasıl teskin edecektir?
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 23 Şubat 2018
Bidar Sultan ağabeyinin yaptığı hainliğe bir türlü inanamamaktadır. Abdülkadir’den dayısını bulmasını ister. Bunu öğrenen Seniha Sultan durumu Sultan Abdülhamid’e bildirir.
Bölüm 23
Yayın Tarihi: 02 Mart 2018
Sarayda, Murad’ın ve Hüseyin Paşa’nın idamlarının kasveti yaşanırken, Payitaht’ın başına büyük bir bela sarılmıştır. Abdülhamid bu belayla baş edebilmek için Fehim Paşa’yı görevlendirir.
Bölüm 24
Yayın Tarihi: 09 Mart 2018
Meyid, Abdülhamid’e Parvus’un sırlarıyla dolu olan kasadan bahseder. Vladimir ölürken bu gizli kasanın anahtarını Meyid’e vermiş, bu sayede Parvus’un ajanlarıyla kurduğu iletişim ağına ulaşılmıştır.
Bölüm 25
Yayın Tarihi: 16 Mart 2018
Sultan Abdülhamid, Parvus’un oyununu bozmuş, büyük bir katliamın olmasını engellemiştir. Bu sırada İngiltere’den Payitaht’a gelmiş olan ‘Çöl Tilkisi’ Gertrude Bell, Abdülhamid’in huzuruna çıkar.
Bölüm 26
Yayın Tarihi: 23 Mart 2018
Abdülhamid, Parvus’u bütün siyasi hamlelerinde mat etmekte ve Parvus giderek daha çok bilenmektedir. Parvus, Ruslar ve Bulgar çeteleri üzerinden oyununa devam etmektedir.
Bölüm 27
Yayın Tarihi: 30 Mart 2018
Abdülhamid keskin zekası sayesinde tiyatroda gerçekleşecek olan suikastın önüne geçip dünya harbinin çıkmasına engel olur. Aynı gece Fehim Paşa tiyatroda Parvus’u görmüş ancak emin olamamıştır.
Bölüm 28
Yayın Tarihi: 06 Nisan 2018
Abdülhamid Arap öğrencilerin bombalı saldırıdan kurtulmasını sağlar. Ancak Gertrude Bell, bu durumu lehine çevirir, öğrencilere kendilerini öldürtmek isteyenin Abdülhamid olduğu yalanını söyler.
Bölüm 29
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2018
Parvus, canını Abdülhamid’in merhametine bırakırken aslında büyük bir oyunun da planını yapar.Abdülhamid’e hediye olarak getirdiği sandık, Pandora’nın kutusu gibi açıldığı an felaketleri ortaya saçar.
Bölüm 30
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2018
Abdülhamid, Parvus’un kendisine vermiş olduğu sandıktaki zehirli tozun etkisiyle hastalanırken, Parvus amacına yaklaşmaktadır. Pavrus, Abdülhamid’i tahttan indirecek kalkışmayı hızlandırır.
Bölüm 31
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2018
Abdülhamid’e karşı başlayan ihtilal alevlenmiş, silahlanan Harbiyeliler Saraya yürümektedirler. Abdülhamid ya tahttan indirilecek, ya katledilecektir. Halk sokaklara dökülmüştür.
Bölüm 32
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2018
Abdülhamid keskin zekası sayesinde tiyatroda gerçekleşecek olan suikastın önüne geçip dünya harbinin çıkmasına engel olur. Aynı gece Fehim Paşa tiyatroda Parvus’u görmüş ancak emin olamamıştır.
Bölüm 33
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2018
Abdülhamid’i öldürmek amacıyla, Parvus, Mason Locasında hararetli toplantılar yapmaktadır. Abdülhamid kendisine zeplinle suikast yapılacağını öğrenir.
Bölüm 34
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2018
Abdülhamid, emrindeki Paşalardan hangisinin masonlarla işbirliği yaptığını öğrenmeye çalışır. Parvus ise Tebriz Valisine haber göndertir ve Azerbaycan Türklerine zulmedilip hapse atılmalarını ister.
Bölüm 35
Yayın Tarihi: 25 Mayıs 2018
Abdülhamid kendisine ve devletine ihanet eden Paşa’nın kim olduğunu çözmeye çalışmaktadır. Bunun için Mahmud Paşa ile birlikte bir plan kurar. Parvus hanedanı yok edecek planının sonuna yaklaşmıştır.
Bölüm 36
Yayın Tarihi: 01 Haziran 2018
Abdülhamid, sezgilerinde haklı çıkmış ve Parvus’un yaşadığın gözleriyle görmüştür. Parvus, Abdülhamid ve hanedanı yok edecek planı uygulamaya devam ederken adamları Fehim Paşa’yı tuzağın içine çeker.