Scott Pilgrim Takes Off
Scott Pilgrim hayallerindeki kız Ramona Flowers'la tanışır. Ne var ki onun yedi şeytani eski sevgilisi aşklarına engel olur.
Scott Pilgrim'in Değerli ve Basit Hayatı
Bölüm 1
/Scott Pilgrim'in Değerli ve Basit Hayatı
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2023
Aylak genç Scott Pilgrim'in eğlenceli ve sade bir yaşamı vardır. Ancak hayallerini süsleyen renkli saçlı kızla tanışmasıyla uçuşan aşk kıvılcımları bir kaosun fitilini ateşler.
Eski Sevgililer Sahada
Bölüm 2
/Eski Sevgililer Sahada
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2023
Tanıdık yüzlerden oluşan kalabalık bir grup, sıra dışı şartlar altında bir araya gelir. Bu sırada, Kötü Eski Sevgililer Birliği gizli bir sığınakta buluşur.
Ramona Bir Video Kiralıyor
Bölüm 3
/Ramona Bir Video Kiralıyor
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2023
Gördüğü rüyadan etkilenen Ramona önsezilerine kulak verir ve Julie'ye açılır. Ardından, video kiralama dükkânında Roxie ile karşılaşır ve duygularıyla yüzleşmek zorunda kalır.
Her Neyse
Bölüm 4
/Her Neyse
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2023
Ramona, Kanada yapımı büyük bir sinema filminde oynadığı rol ile medyanın ve paparazilerin ilgisini çeken film yıldızı eski sevgilisi Lucas'ı görmek için bir film setine gider.
Işıklar, Kamera, Kıvılcımlar?!
Bölüm 5
/Işıklar, Kamera, Kıvılcımlar?!
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2023
Toronto'da çekilen filmi konu alan belgesel, kamera arkasında yaşanan dramayı ve ateşli romantizmi gözler önüne serer. Ramona cüretkâr ve zorlu bir işe girişir.
KİM YAPTI?
Bölüm 6
/KİM YAPTI?
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2023
Merak içindeki Ramona sorularına cevap bulmak için Julie'nin kapısını çalar. Sürpriz bir ziyaretçi, Gideon'dan af diler. Knives yeni yeteneklerinden faydalanmaya karar verir.
Daha Scott Daha Pilgrim
Bölüm 7
/Daha Scott Daha Pilgrim
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2023
Yarım kalan işler, akıllara durgunluk veren açıklamalar, birbirine karışan sevgililer, arkadaşlar ve eski sevgililer... Nasıl bir sorun çıkabilir ki?
Dünya Scott Pilgrim'e Karşı
Bölüm 8
/Dünya Scott Pilgrim'e Karşı
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2023
Scott, Ramona ve arkadaşları, her şeyi değiştirebilecek destansı bir hesaplaşma için hayatlarının en zorlu mücadelesine girişir.