Supernatural
Evlerinin yandığı şüpheli bir yangında, annelerinin ölümünden sonra, Sam ve Dean Winchester yaşları büyüdükçe babaları ile yollarda bir hayat yaşamaya başlarlar. Yıllar geçer ve bir av sırasında kaybolan babalarını bulmak için kardeşler bir araya gelirler. Ancak, babaları normal bir avcı değildir: o hayaletler, vampirler, ve ruhlar gibi doğaüstü yaratıkları avlar ve aynı şeyi oğullarına da çok küçük yaşlardan itibaren öğretmiştir. Yol boyunca, Sam ve Dean, masum insanları yaratıklar ve hayaletlerden kurtarmak için büyük bir mücadeleye girerler ve babalarının nerede olduğuna dair ipuçlarını toplarlar.
Pilot
Bölüm 1
/Pilot
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2005
Küçük yaşta Sam ve Dean'in annesinin açıklanamayan bir biçimde ölmesiyle babalarıyla birlikte doğaüstü güçleri avlamaya başlarlar. Yıllar sonra Sam avcılığı bırakır ve üniversiteye başlar. Bir gün Dean Sam'in evine gelir ve babalarının ava gittiğini ve dönmediğini söyler.
Wendigo
Bölüm 2
/Wendigo
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2005
Sam ve Dean babalarının günlüğünü kullanarak bir kampçı grubunun Wendigo adındaki bir yaratık tarafından kaçırılıp öldürüldüğünü öğrenir ve onları kurtarmak için kampçıların arkadaşlarıyla işbirliği yaparlar.
Suda Ölüm
Bölüm 3
/Suda Ölüm
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2005
Manitoc Gölü'ndeki esrarengiz ölümle ilgilenen Sam ve Dean bu ölümün sebebini bulmak için Wisconsin'e gelirler. Yaratığın İntikamcı Ruh olduğunu öğrenirler ve avlarlar.
Hayalet Gezgin
Bölüm 4
/Hayalet Gezgin
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2005
Sam ve Dean bir şeytanın pilotun içine girerek uçağı düşürdüğünü söyleyen birinden telefon alır. Sam ve Dean bir sonraki şeytan faaliyetinin nerede olacağını saptar ve uçağa biner ancak Dean uçaktan korkmaktadır ve bu Dean için çok zor olacaktır.
Kanlı Mary
Bölüm 5
/Kanlı Mary
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2005
Sam ve Dean aynanın karşısında gözleri oyulmuş ölü bir adamın ölüm nedenini araştırırken bu olayı Bloody Mary'nin yaptığını bulurlar. Ve Bloody Mary'i avlarlar.
Deri
Bölüm 6
/Deri
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2005
Sam'in kolejden arkadaşı Zach sevgilisini öldürmekten tutuklanır ve Sam bu haberi duyunca Zach'in bunu yapmayacağını, bu olayın arkasında doğaüstü bir şeyin olduğunu söyler ve Winchester kardeşler araştırmaya başlar. Bu şeyin Şekil Değiştiren olduğunu öğrenirler ve avlarlar.
Kanca Adam
Bölüm 7
/Kanca Adam
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2005
Sam ve Dean kolejden bir öğrencinin ölümünü araştırmaya başlar. Ölen çocuğun kız arkadaşı olan Lori erkek arkadaşına görünmez birinin saldırdığını söyler. Daha sonra olayların Lori'ye bağlı olduğunu öğrenirler. Ve yaratığın bir hayalet olduğunu öğrendiklerinde bu hayaleti avlarlar.
Böcekler
Bölüm 8
/Böcekler
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2005
Sam ve Dean inşaat sırasında bir adamın aniden açılan bir çukura düşüp esrarengiz bir biçimde ölmesini araştırır. Bu araştırmanın sonunda katilin böcekler olduğunu bulurlar.
Ev
Bölüm 9
/Ev
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2005
Sam gece kabuslar görmeye başlar ve bunun üzerine kabusundaki evi bulmaya çalışırlar. Evin eski yaşadıkları ev olduğunu öğrenince evin içindeki şeytanın annelerini öldüren şeytanın aynısı olabileceğinden şüphelenirler.
İltica
Bölüm 10
/İltica
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2005
Sam ve Dean perili bir akıl hastanesini araştırmak için Rockford, Illinois'e gider ama burada ruh Sam'in içine girecektir ve Dean'i öldürmeye çalışacaktır.
Korkuluk
Bölüm 11
/Korkuluk
Yayın Tarihi: 10 Ocak 2006
Sam ve Dean bir çiftin Indiana'da bir kasabada esrarengiz bir biçimde kaybolmasını araştırmaya gider ancak yolda Sam ve Dean kavga eder ve Sam çantasını alarak yola koyulur. Dean ise kasabaya gider.
İnanç
Bölüm 12
/İnanç
Yayın Tarihi: 17 Ocak 2006
Sam ve Dean Bloody Bones adlı yaratıkla mücadele verirken Dean'e elektrik çarpar ve kalbi büyük oranda zarar görür. Dean'i kurtarmak için Sam bir medyum bulur ve medyum Dean'i iyileştirir ama bu olayın bir azrail ile ilgili olduğunu anlamaları uzun sürmez. Medyum bir kişiyi iyileştirdiğinde bir başkası ölmektedir.
666 No'lu Otoyol
Bölüm 13
/666 No'lu Otoyol
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2006
Dean'i eski kız arkadaşı arar ve babasının esrarengiz bir biçimde öldüğünü söyler. Bunun üzerine Sam ve Dean olayı araştırmaya başlar ve bu olayın öfkeli bir ruh tarafından yapıldığını anlar.
Kabus
Bölüm 14
/Kabus
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2006
Sam bir rüya görür ve bu rüyası gerçekleşir. Bu olayı araştırırlarken anneleri aynı şekilde ölmüş bir çocukla tanışırlar ve o da Sam gibi ilginç özelliklere sahiptir.
Bükücüler
Bölüm 15
/Bükücüler
Yayın Tarihi: 14 Şubat 2006
Bir adamın birden ortadan kaybolduğunu söyleyen bir çocuğu dinleyen Sam ve Dean olayı araştırmaya başlar ancak bu olayın ardında doğaüstü bir olayın değil psikopat bir ailenin olduğunu bulur.
Gölge
Bölüm 16
/Gölge
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2006
Sam ve Dean bir gölge şeytanını araştırırken, Sam haftalar önce otobüs durağında tanıştığı Meg ile yeniden karşılaşır. Daha sonra kızın şeytan olduğunu ve babalarını tuzağa düşürmek istediğini anlarlar. Kız pencereden düşer ve öldüğünü sanırlar fakat şeytan hala içinde yaşıyordur.
Cehennem Evi
Bölüm 17
/Cehennem Evi
Yayın Tarihi: 30 Mart 2006
Sam ve Dean perili bir evi araştırırken içinde yaşayan Mordecai adlı yaratığı insanların hayal gücünün yarattığını fark ederler ve bu yaptıkları iş hakkında düşünmelerini sağlar.
Kötü Şeyler
Bölüm 18
/Kötü Şeyler
Yayın Tarihi: 06 Nisan 2006
Sam ve Dean küçük bir kasabadaki çocuk hastalığını araştırırken bu olayın çocukların yaşam enerjisini çalan Shtriga adlı yaratıkla bağlantılı olduğunu görürler.
Kaynak
Bölüm 19
/Kaynak
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2006
Genç bir çift 1910'lara ait bir aile portresi olan antika resmi satın aldıktan kısa bir süre sonra evlerinde öldürülür. Resmin geçmişinin incelenmesi üzerine, Sam ve Dean resmi satın alan herkesin öldürüldüğünü öğrenirler ve ve onun bir sonraki kurbanını tahmin etmeden önce portrenin nasıl ölümlere neden olduğunu keşfetmek için hızlı çalışırlar.
Ölü Adamın Kanı
Bölüm 20
/Ölü Adamın Kanı
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2006
Vampir faaliyetlerinin Colorado'da görülmesi üzerine Sam ve Dean'in babası ortaya çıkar ve her şeyi öldürme gücüne sahip olan Colt adlı silahın vampirlerin elinde olduğunu söyler. Silahı ele geçirdiklerinde babaları vampire ateş eder ve mermi vampiri yok eder. Ayrıca bu bölümde ölü bir insanın kanının vampirleri zehirlediğini öğrenirler.
Kurtuluş
Bölüm 21
/Kurtuluş
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2006
Meg John'un papaz olan arkadaşını öldürür ve Colt'u almak için plan kurar ancak John'un da planları vardır.
Ölüm Zamanım
Bölüm 1
/Ölüm Zamanım
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2006
Sam, Dean ve John, İblis tarafından kullanılan bir kamyonun Impala'ya çarpmasından sonra ölüme terk edilmişlerdir. Winchesterlar’dan biri ölüm ile yaşam arasında mücadele verirken, diğeri kendini geri kalanının hayatını kurtarmak için feda etmeyi düşünmektedir; böylece eski ve güçlü bir düşman ile karşı karşıya gelir.
Palyaçoları Herkes Sever
Bölüm 2
/Palyaçoları Herkes Sever
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2006
Sam ve Dean babalarının cep telefonundan Ellen adında bir kadından mesaj alırlar ve onu bulmak için yola çıkarlar. Ellen’ın, avcılara hizmet eden bir buluşma noktası olan Roadhouse’un sahibi olduğunu öğrenirler. Bu sırada bir sirk palyaçosu, ailelerini vahşice öldürebilmesi için onu içeri davet edecek çocukları hedef almıştır.
Kana Susamış
Bölüm 3
/Kana Susamış
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2006
Sam ve Dean, küçük bir kasabadaki vampirleri öldürmekte olan bir avcı ile karşılaşırlar. Dean bu kendini doğaüstü yaratıkları öldürmeye adamış adamla takım olur ve birlikte vampir sürüsünü avlarlar. Sam lider vampirler ile karşılaştıktan sonra onların sadece sığır kanıyla beslenen barışçıl canlılar olduğunu görür, tüm yaratıkların kötü olmadığına karar verir ve Dean’i seçim yapmaya zorlar.
Çocuklar Ölü Şeylerle Oynamamalıdır
Bölüm 4
/Çocuklar Ölü Şeylerle Oynamamalıdır
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2006
Annelerinin mezarını ziyaret ederken Dean ölü bitkilerle çevrelenmiş bir mezar görür ve bunun zombi işareti olduğunu düşünür. Winchesterlar, araba kazasında ölmüş üniversiteli bir kızın hayata geri döndürüldüğünü öğrenirler. Kız şimdi hayattayken kendisine kötü davranan kişilerden intikam almaktadır.
Simon Der ki
Bölüm 5
/Simon Der ki
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2006
Sam Oklahoma, Blue Ridge’de başka bir ölümü rüyasında görür. Kardeşler araştırmaya koyulurlar ve Andy Gallagher adında Sam ile aynı yaşta, annesini 6 aylıkken yangında kaybetmiş biriyle karşılaşırlar. Ve öğrenirler ki Andy’nin insanları kontrol etme gücü vardır. Andy’nin arkadaşları ölmeye başlayınca Dean ve Sam, Andy’nin gücünü insanları öldürmek için kullanıp kullanmadığını düşünmeye başlarlar.
Çıkış Yok
Bölüm 6
/Çıkış Yok
Yayın Tarihi: 02 Kasım 2006
80 yıldır sarışın kadınlar bir apartmanda kaybolmaktadır. Jo, annesi onun araştırmasına izin vermedikten sonra dosyayı Winchesterlar'a götürür ancak; annesine karşı gelerek Sam ve Dean’e katılır ve sonunda Amerika’nın ilk seri katilinin hayaleti tarafından yakalanır.
Olağan Şüpheliler
Bölüm 7
/Olağan Şüpheliler
Yayın Tarihi: 09 Kasım 2006
Sam ve Dean, ölmeden önce bir hayalet gördüğü iddia edilen avukat ve eşinin cinayetini araştırırlar. Ancak Winchesterlar daha hayaleti bulamadan, yerel polis onların sabıka kaydını bulur ve kardeşleri çifte cinayetten tutuklar. Hayalet dedektif Ballard’ı ziyaret etmeye başlayınca, o da Sam ve Dean’in hikayesinin gerçek olup olmadığını ve sonraki kurbanın kendisi olup olmayacağını düşünmeye başlar.
Şeytanla Anlaşma
Bölüm 8
/Şeytanla Anlaşma
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2006
İki son derece başarılı kişinin ölümünün ardından, peşlerine cehennem köpekleri düştüğü iddia edilince Sam ve Dean yerel bir barı ziyaret ederler ve öğrenirler ki barda bir iblis, ruhları karşılığında insanların rüyalarını gerçekleştirmek için anlaşmalar yapmaktadır. Dean iblisi öldürmek için çağırır ancak; iblis ona, babasının ölümü ardındaki acı gerçeği açıklayıp onu baştan çıkararak en çok istediği şeyi teklif eder: Babasını.
Croatoan
Bölüm 9
/Croatoan
Yayın Tarihi: 07 Aralık 2006
Sam, Dean’in iblis tarafından ele geçirilmiş bir adam tarafından öldürüldüğünün görüşünü yaşar. Kardeşler Sam’in bu görüşünü araştırmak için Oregon’daki Grove Nehri’ne giderler ve şehirdekilerin, insanları öldürmelerine yol açan ölümcül bir virüsün etkisi altında olduklarını görürler. Sam’e de virüs bulaşır ve ölümcül sonunu bekler ancak ona bir şey olmaz. Dean itiraf etmeye karar verir ve John’ın ölmeden önce ona söylediği şeyi açıklar.
Avlanan
Bölüm 10
/Avlanan
Yayın Tarihi: 11 Ocak 2007
Dean, babalarının ölmeden önce ona söylediği şeyi Sam’e anlattıktan sonra Sam, Dean’E söylemeden Indiana’ya doğru yola çıkar. Orada Sam’i kaderi hakkında uyarmak için aramakta olan Ava Wilson adında bir psişik ile karşılaşır. Bu sırada Dean kardeşinin izini sürer ve Sam’in bir canavar olduğunu düşünen Gordon Walker’ın onu öldürmeye çalıştığını öğrenir.
Oyuncak
Bölüm 11
/Oyuncak
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2007
Sam ve Dean, kızı sürekli bir hayali arkadaşı ile oynayan, bekar bir anne tarafından işletilen Connecticut’daki küçük bir oteldeki iki tuhaf ölümü araştırırlar. Anne kız işletmeyi satarak taşınmayı planlamaktadırlar. Bu sırada Sam ve Dean otelde voodoo işareti olan kafaları tersine çevrilmiş tuhaf oyuncak bebekler bulurlar ve sonra kızın hayali arkadaşının kasabadaki ölümlerin arkasındaki hayalet olup olmadığını düşünürler.
Şekil Değiştiren
Bölüm 12
/Şekil Değiştiren
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2007
Sam ve Dean rahatsız edici benzerlikleri olan bir dizi soygunu araştırırlar. Her soygunda, üst yetkili bir eleman bankayı soyup intihar etmektedir. Winchesterlar olayın ardında bir şekil-değiştirenin olduğunu fark eder.
Kutsal Evler
Bölüm 13
/Kutsal Evler
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2007
Winchester kardeşler, bir melek tarafından ziyaret edildiklerini ve sadece Tanrı’nın isteğini yerine getirdiklerini söyleyen kişiler tarafından işlenmiş cinayetleri araştırırlar. Araştırmalardan sonra kardeşler bu katillerin aslında gizli suçlar işleyen kişiler olduğunu öğrendikten sonra Sam bunun gerçekten bir meleğin işi olduğunu düşünür ama Dean bunu reddeder ve ölümlerin ardında bir iblisin olduğunu düşünür -ta ki açıklanamayan şeyi görene kadar.
Kötü Bir İşaret Altında Doğdu
Bölüm 14
/Kötü Bir İşaret Altında Doğdu
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2007
Bir haftadır kayıp olan kardeşinden çağrı aldıktan sonra Dean, Sam’in yanına gider. Sam kanlar içindedir ve olanları hatırlamamaktadır. Durumu araştıran kardeşler Sam’in soğukkanlılıkla başka bir avcıyı öldürdüğünü gösteren bir kaset bulurlar, bu da Sam’in karanlık tarafının onu ele geçirdiğine inanmasına neden olur.
Uzun Masallar
Bölüm 15
/Uzun Masallar
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2007
Sam ve Dean gerçekleşmeye başlayan halk hikayelerini araştırırlar. Kardeşler sürekli kavga etmeye başlayınca aile dostları Bobby’i ararlar. Daha sonra bu olayların arkasında "Hileci"nin olduğunu öğrenirler.
Asfalt Leşi
Bölüm 16
/Asfalt Leşi
Yayın Tarihi: 15 Mart 2007
Terkedilmiş bir yolda sürerken Sam ve Dean, kendisini kovalayan deli bir çiftçiden kaçarken yardım çığlığı atarak Impala’nın önüne çıkan Molly adında, kanlar içinde bir kadın tarafından şaşkına uğrarlar. Sam ve Dean olayı araştırırlar ve ortaya çıkar ki adam aslında her yıl aynı zamanda bir kişiyi öldüren kızgın bir ruhtur ve sıradaki kurban Molly’dir.
Kalp
Bölüm 17
/Kalp
Yayın Tarihi: 22 Mart 2007
Vahşi bir hayvan tarafından öldürülmüş gibi görünen bir avukatın ölümünü araştırırken Sam ve Dean kendilerini bir kurt adamın izini sürerken bulurlar. Sam avukatın sekreteri Madison’dan hoşlanmaya başlar ve Madison’ın kurt adamın sıradaki kurbanı olacağını sanarak, onu korumak için gece yatıya kalmayı teklif eder. Dean hayvanı yakalamak için ortaya çıkar ve bulduğu şey karşısında şaşkına uğrar.
Hollywood Babylon
Bölüm 18
/Hollywood Babylon
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2007
Sam ve Dean, bir hayalet tarafından öldürüldüğü söylentisi yayılınca, korku filmi setindeki aktörlerden birinin ölümünü araştırmak için Hollywood’a giderler. Ölümün halk kandırmacası olduğu ortaya çıkar ancak yapımcı yönetmen ve bir stüdyo yetkilisi öldürülünce Sam ve Dean hayaletli bir set ile uğraştıklarını anlarlar.
Folsom Prison Blues
Bölüm 19
/Folsom Prison Blues
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2007
Bir hayaletin hapishanedekileri teker teker öldürdüğünü duyunca, Sam ve Dean bu ruhu öldürmenin en iyi yolunun içeriden olduğuna karar verirler ve eyalet hapishanesine girebilmek için kendilerini tutuklatırlar. FBI Ajanı Henricksen soruşturmayı devralınca, kardeşler hapishaneden çıkmanın hayaleti bulmaktan daha zor olduğunu fark ederler.
Nedir ve Asla Ne Olmamalı
Bölüm 20
/Nedir ve Asla Ne Olmamalı
Yayın Tarihi: 03 Mayıs 2007
Bir Djinn’i avlarken Dean saldırıya uğrar ve annesinin hala hayatta olduğu Sam’in hukuk fakültesinde, Jessica ile nişanlı olduğu ve Dean’in de kız arkadaşı ile normal bir hayat yaşadığı bir dünyaya ışınlanır. Ancak, tuhaf bir kız görmeye başladıktan sonra öğrenir ki geçmişte kurtardığı tüm o insanlar ölmüştür. Dean bu yeni güvenli yaşantısında sevdikleri ile kalmak ve avlanmaya geri dönmek arasında bir seçim yapmak zorundadır.
Tüm Cehennem Gevşiyor - 1
Bölüm 21
/Tüm Cehennem Gevşiyor - 1
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2007
Sam, Sarı Gözlü İblis tarafından kaçırılır ve kendisini, diğer özel yetenekli çocuklarla hayalet bir kasabada bulur. İblis’in onları buraya en güçlüyü belirlemek için getirdiklerini öğrenirler. Sam’i savaşmaya teşvik etmek için İblis ona ailesinin ölümünün arkasındaki gerçeği açıklar. Bu sırada Dean ve Bobby’i birleşip savaş çıkmadan önce Sam’i kurtarmaya çalışırlar ama ne yazık ki çok geç kalırlar.
Muhteşem Yedili
Bölüm 1
/Muhteşem Yedili
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2007
Olası bir kıyamet savaşına karşı kendilerini hazırlayan Sam ve Dean Şeytan Kapısından kaçan şeytanları avlamak gibi muazzam bir görevlerinin olduğunu fark ederler. Yaşamını kaybetmesine bir yıl kala Dean, hayatı dolu dolu yaşamaya karar verir ve tasasız bir tutum sergilerken Sam ise onun anlaşmasını bozmak için anlaşmada bir boşluk bulmaya çalışır. Bobby, Nebreska'daki işaretler hakkında kardeşleri uyarır ve yedi iblisin dışarı çıktığını,yani 7 Ölümcül Günahın dışarı çıktığını öğrenirler.
Çocuklar İyi Durumda
Bölüm 2
/Çocuklar İyi Durumda
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2007
Dean, Sam'e Indiana, Cicero'ya gitmek için baskı uygular. Böylece kendisi de dokuz yıl önce görüştüğü Lisa Braeden ile görüşebilecektir. Ama Dean Lisa ile ikinci karşılaşmasında kendisine çok benzeyen 8 yaşındaki oğlu Ben'i görünce hayretler içinde kalır. Fakat daha sonra Dean ve Sam, Ben ortadan kaybolduğunda kasabada çocukları ele geçiren şeytani bir yaratık olduğunu keşfederler. Bu arada da Ruby, Sam ile temasa geçip ona annesi hakkında şaşırtıcı bilgiler verir.
Black Rock'da Kötü Günler
Bölüm 3
/Black Rock'da Kötü Günler
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2007
Sam ve Dean, babalarının eski telefonunda onun New York'taki gizli deposuna birilerinin girdiği hakkında bir uyarı mesajı bulurlar. Çalınanın bir tavşan ayağı olduğunu fark edip yardım istemek için Bobby'i çağırırlar. Bobby onlara bu tavşan ayağı konusunda dikkatli olmaları gerektiğini söyler çünkü bu tavşan ayağına dokunan kişi bir miktarda şans alır fakat onu kaybettiği anda şansı döner ve ölür. Ne yazık ki Sam ayağa zaten dokunmuştur.
Günah Şehri
Bölüm 4
/Günah Şehri
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2007
Dean ve Sam bir zamanlar sakin bir kasaba olup sonradan kumarbazlar ve sarhoşlar için sığınak haline gelen Elizabethville, Ohio'daki vahşi ölümlerin kalıntılarını araştırırlar. Dean şeytanların kasabaya sızdığını ve insanları cehenneme çekmek için güçlerini kullandıklarını keşfeder. Bu arada da Ruby, Colt hakkında Bobby'e yardımcı olur ve bu yeni haberler Bobby'i oldukça şaşırtır.
Uykudan Önce Hikayeleri
Bölüm 5
/Uykudan Önce Hikayeleri
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2007
Dean ve Sam, Kırmızı Başlıklı Kız, Pamuk Prenses, Hansel ve Gretel gibi masallardaki cinayetlere benzeyen küçük bir kasabada işlenmiş cinayetleri araştırırlar. Bu arada da Sam, kesişen yollar şeytanını çağırır ve yeni Colt'la onu öldürmeyi tehdit ederek Dean'in anlaşmasını bozmasını ister.
Sabah Kızıl Gökyüzü
Bölüm 6
/Sabah Kızıl Gökyüzü
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2007
Sam ve Dean, gizemli bir şekilde ölüm anlarında suya yakın olmayan ama boğularak ölen kurbanların cinayetlerini araştırırlar. Kardeşler mağdurların ölmeden önce bir hayalet gemi gördüklerini öğrenirler. Araştırmaları sonucunca, ölen kurbanlardan birinin ailesi tarafından cinayeti çözmek için tutulmuş ve cömertçe bir şekilde ücret alan Bela ile tekrar yolları kesişir. Sam ve Dean onu kendi işlerinden uzak durması için uyarırlar, fakat onun başka planları vardır.
Taze Kan
Bölüm 7
/Taze Kan
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2007
Sam ve Dean nasıl dönüştüğü hakkında bir bilgiye sahip olmayan Lucy adında bir vampiri yakalarlar. Çocuklar daha sonra, barlarda kadınlara kendi kanını ilaç olarak veren ve onları bu şekilde vampire dönüştüren Dixon'ı keşfederler. Bu arada da Gordon hapishaneden kaçar ve Sam'in peşine düşer. Ancak Dixon, Gordon'u yakalar ve onu da bir vampire dönüştürür. Böylelikle Gordon Sam için daha büyük bir tehdit olmuş olur.
Çok Güzel Bir Noel
Bölüm 8
/Çok Güzel Bir Noel
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2007
Yılbaşı zamanında Sam ve Dean kurbanların bacadan yukarı doğru kaçırılıp öldürüldüğü bir cinayeti araştırırlar. Sam bunların bir çeşit şeytani pagan tanrıları olduğunu anlar. Bu arada da Dean, bunun onun son yılı olduğunu söyleyerek yılbaşını kutlamak ister fakat Sam reddeder, Dean'in gelecek yılının olmayacağını kabul etmek istemiyordur.
Şeytan Çekici
Bölüm 9
/Şeytan Çekici
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2008
Sam ve Dean Sturbridge, Massachusetts'de seyahat ederken iki kişinin ölümüne yol açan cadı vakası keşfederler. Ruby kardeşleri bu cadıların şeytan tarafından yönetildikleri ve kesinlikle kendilerini öldürebilecekleri konusunda uyarır. Onun uyarısını görmezden gelen Sam ve Dean, Ruby'nin geçmişini ortaya çıkaracak olan baş cadıyla yüzleşirler.
Benim İçin Küçük Bir Rüya Gör
Bölüm 10
/Benim İçin Küçük Bir Rüya Gör
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2008
Sam ve Dean, Bobby'i bir çeşit komaya girmiş ve uyanamamış bir şekilde bulurlar. Bilinçsizken Bobby, içindeki kendi iblisiyle savaşır ve bir avcı olmasının sebebi ortaya çıkar. Sam ve Dean, birinin Bobby'i bir tür zehirle zehirlediğini ve uyanamazsa bu zehrin onu öldüreceğini keşfederler. Kardeşler Bobby'i kurtarmak ve Bobby'nin rüyasına girebilmek için bu iksirden kendileri de içerler ve kendi kabuslarıyla yüzleşirler.
Gizemli Nokta
Bölüm 11
/Gizemli Nokta
Yayın Tarihi: 14 Şubat 2008
Sam ve Dean turistik bir bölgede kaybolan bir adamın kayboluşunu araştırılar. Alanda arama yaparlarken Dean o yerin sahibi tarafından vurularak öldürülür. Sam harap ve sersemlemiş bir haldeyken ertesi güne uyanır ve Dean'i canlı ve iyi bir şekilde bulur. Gün ilerledikçe Sam aynı günÜ tekrar yaşadığını fark eder ve Dean'in ölmemesini sağlamaya çalışır, ama boşunadır. Dean tekrar tekrar ölür ve Sam ağabeyi olmadan da yaşamayı öğrenmek zorundadır.
Savaş Kuralları
Bölüm 12
/Savaş Kuralları
Yayın Tarihi: 21 Şubat 2008
Sam ve Dean Colt'u geri alabilmek için Bela'nın dairesine girerler fakat Bela ajan Henricksen'a onları tutuklaması için onların nerede olduğu hakkında bilgi vermiştir. Sam ve Dean Colorado'da da bir hapishane hücresinde kilitliyken bir iblis Henricksen'ı ele geçirmiş ve şerifin bazı adamlarını öldürmüştür. Kardeşler iblisi yendikten sonra FBI onların gerçeği söylediğini anlamış ve onları serbest bırakmaya hazırlanırlar. Ama Ruby onlara hapishanenin polis merkezinin etrafının şeytanlarla çevrili olduğunu ve yeni bir lider olarak yükselen çok güçlü bir şeytanın Sam'in ölmesini istediğini söyler.
Hayalet Avcıları
Bölüm 13
/Hayalet Avcıları
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2008
Sam ve Dean "Ghostfacers" adlı paranormal olayları konu alan bir şovun starları arasına girerler. Ed Zeddmore ve Harry Spengler küfür ve şiddet dolu bir şov yaratırlar,kardeşi Amerika'nın terk edilmiş en hayaletli bölgelerinden biri olan Morton Mansion'a götürürler. Ancak burada bir televizyon şovuna uygun olmayan şekillerde kişilerin başları koparılmıştır.
Uzun Mesafe Görüşmesi
Bölüm 14
/Uzun Mesafe Görüşmesi
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2008
Dean babasından anlaşmasını bozabilecek bir yol olduğu hakkında bir telefon aldığında şaşırır. Sam ve Dean kavga ederler. Çünkü Sam telefonun diğer ucundakinin babaları olduğu hakkında şüphelidir ve Dean'i onu dinlememesi hakkında uyarır. Ama Dean Sam ile aynı fikirde değildir ve babasının emirlerini uygulamakta kararlıdır.
Zaman Benden Yana
Bölüm 15
/Zaman Benden Yana
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2008
Dean'in zamanı dolarken, Sam onu Erie, Pennsylvania'daki bir zombi olayını çözmeleri için ikna eder. Bunun yerine, gerçek hayattan bir doktor olan ve 1816 yılından itibaren insanların hayati organlarını çalan ve sonsuz hayata erişmeyi saplantı haline getirmiş olan Doktor Benton'ı keşfederler. Bu arada da Bobby, Bela'nın nerede saklandığını bulur. Dean, Sam'i arkada doktorla başa çıkması için bırakır ve Bela ile yüzleşmeye gider. Dean ve Bela son bir kez savaşırlar ve Dean onu umutsuz ve muhtemelen ölümcül bir pozisyonda terk eder.
Lazarus Yükseliyor
Bölüm 1
/Lazarus Yükseliyor
Yayın Tarihi: 18 Eylül 2008
Dean mezarında uyanır ve nerede olduğu hakkında hiçbir fikri yoktur. Dean, Sam'in şeytanla anlaşma yaparak kendisini cehennemden kurtardığını düşünmektedir, ama Sam anlaşma yapmamıştır. Dean'i kimin kurtardığını öğrenmek için bir medyuma giderler fakat medyum yaratığı görmek üzereyken gözleri yanar ve kör olur. Daha sonra Dean'i kurtaranın Castiel adında bir melek olduğu ortaya çıkar.
Tanrı Orada Mısın? Ben Dean Winchester.
Bölüm 2
/Tanrı Orada Mısın? Ben Dean Winchester.
Yayın Tarihi: 25 Eylül 2008
Dean, Castiel'in melek olduğuna inanmaz ve araştırmaya başlarlar. Bu arada Bobby'nin eski bir arkadaşı olan Olivia Lowry telefonuna uzun süredir cevap vermez ve onu bulmak için yola koyulurlar. Eve vardıklarında onu ölü bulurlar ve Bobby diğer arkadaşlarının da cevap vermediğini söyler. Daha sonra Dean de arkadaşlarını arar fakat onlardan da cevap alamaz. İlk önce Sam'in peşine daha sonra da Bobby ve Dean'in peşine, geçmişte onların hatası yüzünden ölen kişilerin ruhları takılır. Amaçları intikam almaktır.
Başlangıçta
Bölüm 3
/Başlangıçta
Yayın Tarihi: 02 Ekim 2008
Dean otel odasında uyurken, Sam yine gizlice çıkıp Ruby ile buluşur ve araba ile uzaklaşırlar. Bu arada Dean kabus görmektedir ve uyandığında odada Castiel’i görür. Castiel "Bunu durdurmalısın, Dean" der ve Dean’in alnına dokunarak onu tekrar uyutur. Dean uyandığında dışarıda bir banktadır ve nerede olduğunu bilemez. Yakınlarda gördüğü bir cafe'ye giderek bir adamın yanına oturur. Bir süre sonra zamanda geriye gittiğini ve yanında oturduğu adamın da babası "John Winchester" olduğunu fark eder.
Başkalaşım
Bölüm 4
/Başkalaşım
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2008
Sam, Ruby ile bir şeytanı öldürürken Dean Sam'in psişik güçlerini daha yakından görür. Bunun üzerine Dean Sam'e çok sinirlenir ve Ruby'yi öldürmeye çalışır. Daha sonra da Sam'e Castiel'in onu durdurması gerektiğini söylediğini söyler. Travis'in Sam'i araması üzerine Rougarou adlı, insan etiyle beslenen yaratığın peşine düşerler. Öldürmenin tek yolu yakmaktır. Sam ve Dean Jack'i bulup yakmaya çalışırlar.
Canavar Filmi
Bölüm 5
/Canavar Filmi
Yayın Tarihi: 16 Ekim 2008
Sam ve Dean bir vampir olayını araştırmaya başlar. Araştırmaya devam ederken bir de kurtadam olayıyla karşılaşırlar. Olaylar daha da ilginçleşmeye başlar ve bir de zombi olaya dahil olur. Vampir Dean'e saldırır ve Dean vampirin kulağını kopartır. Aslında bunların hepsinin tek bir kişi olduğunu ve bu işin eski korku filmlerini canlandıran bir Şekil Değiştiren ile alakalı olduğunu fark ederler.
Sarı Humma
Bölüm 6
/Sarı Humma
Yayın Tarihi: 23 Ekim 2008
Sam ve Dean esrarengiz kalp krizlerini araştırmaya başlar ve bir kurbanın otopsisine girerler. Dean burada hayalet hastalığı kapar ve 48 saatlik ömrü kalır. Hastalık yüzünden her şeyden korkmaya başlar. Dean'i kurtarmak için bunu yapan hayaleti aramaya başlarlar.
Bu Büyük Kabak, Sam Winchester
Bölüm 7
/Bu Büyük Kabak, Sam Winchester
Yayın Tarihi: 30 Ekim 2008
Sam ve Dean bir adamın jilet kusarak boğulmasını araştırmaya başlar. Bu işin bir cadının başının altından çıktığını anlarlar. Daha sonra da bir kız kaynayan suda yanarak ölür. Cadının amacı 29-30-31 Ekim günleri birer kişiyi öldürerek Samhain adlı şeytanı geri getirmektir. Bu şeytan geldiğinde diğer bütün yaratıklar uyanmaktadır. Sam ve Dean cadıyı durdurmaya çalışırlar.
Hüsnükuruntu
Bölüm 8
/Hüsnükuruntu
Yayın Tarihi: 06 Kasım 2008
Sam ve Dean hayalet gören bir kadını dinler ve bu olayı araştırmaya başlar. Olayı araştırırken bir adam Koca Ayak'ı gördüğünü iddia eder. Sam ve Dean ormana gittiklerinde Koca Ayak'ın izini görürler. Daha sonra bu olayın küçük bir kızın oyuncak ayısının konuşmasını dilemesiyle ilgili olduğunu bulurlar ve dilek kuyusunu yok etmeye çalışırlar.
Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
Bölüm 9
/Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
Yayın Tarihi: 13 Kasım 2008
Akıl hastanesindeki bir kız dünyanın sonunun geldiğini herkese söylemeye çalışır. Bunun üzerine hastanede görevli birinin içine giren bir şeytan bu kızı yakalamaya çalışır. Ruby, Sam ile Dean'e bu olayı anlatır ve Sam ve Dean bu olayın peşine düşer ancak, Dean şeytanın sözüne güvenilmeyeceğini söyler ve gitmekte pek istekli olmaz. Sam Ruby'nin yaptığı iyilikleri Dean'e anlatır.
Cennet ve Cehennem
Bölüm 10
/Cennet ve Cehennem
Yayın Tarihi: 20 Kasım 2008
Castiel meleklerin konuşmalarını duyabilen Anna'nın ölmesi gerektiğini söyler. Anna'yı almak için içeri girerken Anna psişik güçleriyle melekleri geri gönderir. Sam ve Dean olayı anlamak için Pamela'yı çağırır, Pamela, Anna'yı hipnoz eder ve Anna bir melek olduğunu anlar. Sam ve Dean Anna'nın yeniden eski gücüne kavuşması için özünü aramaya başlar.
Aile Kalıntıları
Bölüm 11
/Aile Kalıntıları
Yayın Tarihi: 15 Ocak 2009
Bodrumda büyüyen abi ve kız kardeş eve gelen yetişkinleri öldürmektedir. Evi alan en son ailenin en küçük çocuğu duvarda bir kızın olduğunu söyler ve ablası da hayaletin saldırısına uğradığını iddia eder. Aileyi kurtarmak isteyen Sam ve Dean, evin içindeki geçitleri bulur ve yaşadıkları yere ulaşır. Ulaştıklarında Dean'e saldırırlar ve Dean onları öldürmek zorunda kalır.
Criss Angel Aşağılık Bir Herif
Bölüm 12
/Criss Angel Aşağılık Bir Herif
Yayın Tarihi: 22 Ocak 2009
Eski bir sihirbaz olan Jay tekrar eski günlerine dönmek istemektedir. Birden şansı döner ve çok güzel numaralar yapmaya başlar fakat ölümcül numaralarda başarısız olduğunda onun yerine başka biri ölmektedir. Sam ve Dean bu olayı araştırmaya başlarlar ve Jay'in peşine düşerler fakat bunları Jay yapmamaktadır ve ne olduğunu hakkında bir fikri yoktur.
Okuldan Sonra Özel
Bölüm 13
/Okuldan Sonra Özel
Yayın Tarihi: 29 Ocak 2009
Sam ve Dean eski okullarında işlenen bir cinayet için yeniden oraya giderler. Geri dönüşlerden Sam ve Dean'in okul hayatı görülebilmektedir. Bu olayın çok güçlü bir hayaletle ilgili olduğunu bulurlar. Hayalet, çocukları ele geçirip onların öfkeli olduğu kişileri öldürtmektedir. Sam ve Dean hayaleti durdurmaya çalışırlar.
Seks ve Şiddet
Bölüm 14
/Seks ve Şiddet
Yayın Tarihi: 05 Şubat 2009
3 adam yeni tanıştıkları bir kadına aşık olup eşlerini öldürürler. Yapılan kan testinde aşk hormonu denilen Oxytocin adlı kimyasalın adamların kanında çok yüksek oranda bulunduğunu görürler. Sam ve Dean bu olayı araştırmaya başlar.
Ölüm Tatilde
Bölüm 15
/Ölüm Tatilde
Yayın Tarihi: 12 Mart 2009
Bar çıkışında bir hırsız soymaya çalıştığı iki adamdan birisini vurur. Vurduğu adam yere düşer fakat hiçbir kanama yoktur ve çok geçmeden ayağa kalkar. Sam ve Dean bu olayı gazeteden öğrenir ve son 3 haftadır kasabada hiç kimsenin ölmediğini öğrenirler. Kendilerini blog yazarı olarak tanıtarak kalbine kurşun isabet edip kanaması bile olmayan adamla konuşurlar. Adam olayların bir mucize olduğunu düşünmektedir fakat Sam ve Dean aynı fikirde değildir. Sam ve Dean olayı araştırmaya başlarlar ve Azrail'in yok olduğunu öğrenirler. Onu geri getirebilmek için ruh olmaları gerekmektedir.
Bir Başın Üzerinde
Bölüm 16
/Bir Başın Üzerinde
Yayın Tarihi: 19 Mart 2009
Biri melekleri öldürmektedir. Castiel ve Uriel bu olayı durdurmak için Dean'den yardım isterler. Dean'den Alastair'e işkence yapmasını isterler. Dean bunu zor da olsa kabul eder. Bu arada Ruby Sam'in yanına gelir ve onu şeytan kanıyla besler. Anna geri döner ve Castiel'e Dean'i durdurması gerektiğini söyler. Dean Alastair'den ilk mühürü kendisinin kırdığını öğrenir.
Korkunç Bir Yaşam
Bölüm 17
/Korkunç Bir Yaşam
Yayın Tarihi: 26 Mart 2009
Sam ve Dean birbirlerini tanımadıkları ve tamamen başka bir dünyada uyanırlar Dean bir yazıcı şirketinin müdürü, Sam ise orada çalışan bir personeldir. İkisi de hayaletlere inanmazlarken, şirkette aniden intiharlar olduğunu görürler. Sam bu arada hayaletlerle ilgili rüyalar görmektedir ve Dean'le beraber avlandıklarını söyler. Dean baştan inanmaz ama şirketteki hayaleti görünce mecburen bu sırı çözmek zorunda kalırlar.
Kitabın Sonundaki Canavar
Bölüm 18
/Kitabın Sonundaki Canavar
Yayın Tarihi: 02 Nisan 2009
Bir yazarın 2005'ten beri Supernatural adında bir kitap yazdığını öğrenirler, Sam ve Dean'in yaşadığı tüm olaylar bu kitapta geçmektedir. Sam ve Dean yazarı bulmaya çalışırlar ve bu yazarın bir insan olmadığını fark ederler.
Tepetaklak
Bölüm 19
/Tepetaklak
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2009
John Winchester'ın telefonu çalar, Sam ve Dean telefona cevap verir fakat telefon edenin John Winchester'ın gayrimeşru oğlu Adam Milligan olduğunu öğrenirler.
Büyük Sevinç
Bölüm 20
/Büyük Sevinç
Yayın Tarihi: 30 Nisan 2009
Castiel cennete geri gönderilir. Castiel'den geriye sadece onun bedeni Jimmy kalır, Jimmy ailesine geri dönmek ister ve şeytan melek savaşından kaçmaya çalışır fakat şeytanlar çoktan aileyi öldürmeye kararlıdır. Bu arada Castiel geri döner. Dean ve diğerleri Sam'in şeytan kanı içtiğini görünce Sam'i hücreye kapatırlar.
Yaprak Kırıldığı Zaman
Bölüm 21
/Yaprak Kırıldığı Zaman
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2009
Sam, şeytan kanının etkisinden kurtulsun diye hücreye kapatılmıştır. Fakat Bobby, kıyameti durdurmak için yardım etsin diye Sam'i salmak ister. Dean buna karşı gelir ama Castiel, Sam'in hücreden kaçmasını sağlamıştır.
Şeytana Sempati
Bölüm 1
/Şeytana Sempati
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2009
Sam ve Dean, Lucifer'ın cehennemden yeryüzüne çıkışına tanık olurlar. Sonrasında kardeşler ve Bobby, Lucifer'ın yükselişiyle doğan sonuçlarla başa çıkmak durumunda kalırlar. Ayrıca, Tanrı'nın sözcüsü olan Chuck'tan sersemletici bir haber alırlar: Castiel, baş melekler tarafından paramparça edilmiştir.
Selam Millet
Bölüm 2
/Selam Millet
Yayın Tarihi: 17 Eylül 2009
Bobby'nin eski avcı arkadaşı Rufus kasabasına yapılan şeytan saldırısından sonra paniklemiştir ve Bobby'den yardım ister. Sam ve Dean kasabaya gider ve insanların çevresinde bir büyü olduğunu fark ederler. İnsanlar birbirlerini şeytan olarak görmektedirler.
Sen ve Ben Olmak İçin Özgürsün
Bölüm 3
/Sen ve Ben Olmak İçin Özgürsün
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2009
Sam avcılığı bırakmaya karar verir. Dean kıyameti durdurma niyetindedir. Castiel, Raphael'in Tanrı'nın yerini bildiğini düşünür ve Dean ile birlikte Raphael'i bulmaya çalışırlar.
Son
Bölüm 4
/Son
Yayın Tarihi: 01 Ekim 2009
Dean, 5 yıl sonra terkedilmiş bir kasabada uyanır. Orada, şeytani bir virüs kapmış olan insanların saldırısına uğrar. Zachariah, Dean‘in karşısına çıkar ve bu gördüğü olayların, onun meleklere Lucifer‘I yok etmeleri için yardım etmemesi sonucu olduğunu söyler. Dean, gelecekteki Dean ile karşılaşır. O da, bu virüsün Lucifer‘ın tüm insanlığı yok etmek için yaptığı son oyun olduğunu söyler.
Bir Zamanların Gözdesi
Bölüm 5
/Bir Zamanların Gözdesi
Yayın Tarihi: 08 Ekim 2009
Sam ve Dean tekrar birlikte avlanmaya başlarlar. Küçük bir kasabadaki insanlar Abraham Lincoln ve James Dean gibi ünlü isimler tarafından öldürülmektedirler.
Çocukların Geleceğimiz Olduğuna İnanıyorum
Bölüm 6
/Çocukların Geleceğimiz Olduğuna İnanıyorum
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2009
Sam ve Dean, şehir efsaneleri ve garip masalların gerçek olduğu olayı araştırmaya başlar. Olayların arkasında 11 yaşındaki Jesse olduğunu anlarlar Jesse'nin inandığı hikayeler gerçek olur.
Dean Winchester'ın Tuhaf Hikayesi
Bölüm 7
/Dean Winchester'ın Tuhaf Hikayesi
Yayın Tarihi: 29 Ekim 2009
Sam ve Dean bir cadı ile yüksek bahisli poker oynar. Bu poker oyununda yaşam yılı ortaya konur. Bobby tekerlekli sandalyeden kurtulmak için oynar ama kaybeder ve hızla yaşlanmaya başlar. Dean ise onu kurtarmak için oynar ama o da kaybeder ve yaşlı bir adama dönüşür.
Kanalları Değiştirme
Bölüm 8
/Kanalları Değiştirme
Yayın Tarihi: 05 Kasım 2009
Sam ve Dean, tıbbi reklam, Japon oyun programı, adli tıp ve sitcom gibi TV programlarında karakter oldukları bir dünyaya hapsolurlar. Castiel, Sam ve Dean'i bir çıkış yolu bulamazlarsa sonsuza kadar TV dünyasında kalacaklarına dair uyarır.
Gerçek Hayalet Avcıları
Bölüm 9
/Gerçek Hayalet Avcıları
Yayın Tarihi: 12 Kasım 2009
Süper fan Becky, Sam ve Dean'in Supernatural toplantısına katılmalarını sağlamak için Chuck'ın telefonunu kullanır. Aktivitelerden bir tanesi canlı bir aksiyon oyununda rol almak fakat sahnede görünen gerçek hayaletten sonra ortam buz kesilmiştir.
Tüm Umutları Terket
Bölüm 10
/Tüm Umutları Terket
Yayın Tarihi: 19 Kasım 2009
Sam, Dean ve Castiel, Lucifer'ı bulup onu öldürebilmek için Colt’u aramaya koyulurlar. Ellen ve Jo da bu tehlikeli görevde Sam ve Dean'e destek olmak için onların yanlarında giderler.
Sam Bölündü
Bölüm 11
/Sam Bölündü
Yayın Tarihi: 21 Ocak 2010
Sam ve Dean, akıl hastanesindeki bir yaratık saldırısını incelemek için kendilerini akıl hastanesine sokarlar. Ama bu durum onları kırılma noktasına doğru sürükler.
Değiş Tokuş
Bölüm 12
/Değiş Tokuş
Yayın Tarihi: 28 Ocak 2010
Ergen ve aptal görünümlü bir genç olan Gary, büyüyle kendi vücudunu Sam'inki ile değiştirir. Yeni, yakışıklı ve yapılı vücudu ile Gary çok heyecanlıdır. Dean ile giriştiği bir araştırma davası ile uğraşmaktadır. Yeni görünümü ve yaşı, güzel kadınları kendine çekmede ona bir avantaj sağlar. Sam ise Gary'nin bedeninde hapsolmuştur.
Şarkı Aynı Kaldı
Bölüm 13
/Şarkı Aynı Kaldı
Yayın Tarihi: 04 Şubat 2010
Anna, Sam'i Lucifer bedenine giremesin diye öldürmek ister. Ama Castiel buna izin vermez. Anna da zamanda geri giderek John ve Mary'i öldürerek Sam'in doğmasını engellemek ister. Bu sırada Winchesterlar'a beklenmedik bir melek tarafından yardım gelir.
Benim Kanlı Sevgilim
Bölüm 14
/Benim Kanlı Sevgilim
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2010
Dean ve Sam Sevgililer Günü'nde işlenen cinayetleri araştırmada yardım etmesi için Castiel'i çağırırlar. Castiel bu cinayetlerin arkasında Cupid'in olduğunu düşünür. Daha sonra bunun sebebinin Mahşerin Dört Atlısı'ndan Açlık olduğu anlaşılır.
Ölü Adamlar Ekose Giymez
Bölüm 15
/Ölü Adamlar Ekose Giymez
Yayın Tarihi: 25 Mart 2010
Sam ve Dean, Bobby'nin bulunduğu kasabada mezarlarından çıkan ve insanlara saldıran ölüleri araştırmaktadırlar. Bobby'nin ölen karısı da mezarından çıkan ölüler arasındadır.
Ayın Karanlık Yüzü
Bölüm 16
/Ayın Karanlık Yüzü
Yayın Tarihi: 01 Nisan 2010
Sam ve Dean avcılar tarafından vurularak öldürülürler ve cennete giderler. Castiel, Sam ve Dean'e Tanrı ile konuştuğu söylenen Joshua adlı meleği bulmalarını söyler. Ve cennette Zachariah'dan kaçarken tanıdık yüzlerle karşılaşırlar.
Sorunlar
Bölüm 17
/Sorunlar
Yayın Tarihi: 08 Nisan 2010
Sam ve Dean küçük bir kasabaya gelir ve buranın şeytan saldırısı altında olduğunu keşfederler. Rahibin kızı ise elçi olduğunu söyler. Ancak Castiel geldiğinde gerçek ortaya çıkar.
Dönüşü Olmayan Nokta
Bölüm 18
/Dönüşü Olmayan Nokta
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2010
Dean, Lucifer’ı durdurmanın tek yolunun Micheal’a “evet” demek olduğunu düşünmeye başlar ama melekler artık Dean’e ihtiyaçları olmadığı kararını verirler. Dean, Sam ve Castiel meleklerin yeni planını duyduklarında dehşete düşerler ve dünya üzerindeki olacak olan savaşı önlemek için Zachariah’a giderler. Bu sırada Adam da geri dönmüştür.
Tanrıların Çekici
Bölüm 19
/Tanrıların Çekici
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2010
Sam ve Dean bir grup Tanrı tarafından kaçırılırlar ve bir otelde rehin tutulurlar. Tanrılar, Sam ve Dean'i kıyameti durdurmak için pazarlık amaçlı kullanmak istiyorlardır. Ama Gabriel ortaya çıkar ve Lucifer onları bulursa öldüreceği konusunda uyarır.
Bildiğin Şeytan
Bölüm 20
/Bildiğin Şeytan
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2010
Crowley, Sam ve Dean'e atlıların yüzüklerini bulmada yardım edebileceğini söyler. Böylece Lucifer'ı kafesine tekrar kapatabileceklerdir.
Gece Yarısına İki Dakika
Bölüm 21
/Gece Yarısına İki Dakika
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2010
Crowley, Bobby'e ruhu karşılığında atlılardan biri olan Ölüm'ün yerini öğrenebileceğini söyler. Bobby ilk başta kabul etmese de sonradan anlaşma yapmayı kabul eder. Bu sırada Sam ve Dean Hastalık'ın yüzüğünü almaya çalışıyorlardır. Castiel'in de yardımıyla Hastalık'ın yüzüğünü alırlar. Ölüm'ün yerini de öğrenmişlerdir, Dean Ölüm'ün yanına gider, Ölüm kendi rızasıyla yüzüğü Dean'e verir.
Ana Cadde'de Sürgün
Bölüm 1
/Ana Cadde'de Sürgün
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2010
Sam'in kendini feda ederek Lucifer'ın kafesine atlamasının üzerinden 1 yıl geçmiştir. Dean, Sam'e söz verdiği gibi avcılığı bırakmıştır, Lisa ve Ben ile normal bir hayat yaşamaktadır. Ama Sam'i kaybetmenin acısını hala yaşıyordur. Sam'i karşısında görünce bu duruma inanamaz, Sam ise kafesten nasıl çıktığını bilmemektedir.
2.5 Adam
Bölüm 2
/2.5 Adam
Yayın Tarihi: 01 Ekim 2010
Sam aileleri öldürülüp kaybolan bebekler ile ilgili bir olayı araştırmaktadır. Olay yerinde geride kalan bir bebeği fark eder ve yardım için Dean'i çağırır. Dean isteksiz olarak olsa da, Lisa ve Ben'i bırakarak Sam'le buluşmayı kabul eder. Bebeği Samuel'e götürürler. Ama Samuel bebeği avcı olarak yetiştirmek istiyordur. Onlar bebeğin geleceği hakkında karar verirken, bir Şekil Değiştiren bebeği kaçırmak ister.
3. Adam
Bölüm 3
/3. Adam
Yayın Tarihi: 08 Ekim 2010
Sam ve Dean, birkaç polis memurunun Mısır felaketlerine benzer bir şekilde ölümünü çözmelerine yardım etmesi için Castiel'i çağırırlar. Castiel, bu ölümlerde Musa'nın asasının kullanıldığını ve cennetin silahlarının çalındığını söyler. Hep birlikte hırsızı bulmaya çalışırlar.
Bobby'de Hafta Sonu
Bölüm 4
/Bobby'de Hafta Sonu
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2010
Bobby, Crowley'in ruhunu geri vermek niyetinde olmadığını anlar. Bir şeyler yapması gerektiğini düşünür. Crowley'in en karanlık sırrını öğrendikten sonra yardım için Sam ve Dean'i arar.
Özgür ya da Cılız Yaşamak
Bölüm 5
/Özgür ya da Cılız Yaşamak
Yayın Tarihi: 22 Ekim 2010
Sam ve Dean bir grup genç kızın kayıp olmasının ardında vampirlerin olduğunu anlarlar. Dean vampirlerle dövüşürken ısırılır ve bir vampire dönüştürülür. Samuel, Dean'e bunu geri çevirmenin ve tekrar insan olmanın tek yolunun onu dönüştüren vampirin kanını içmesi olduğunu söyler.
Gerçeği Taşıyamıyorsun
Bölüm 6
/Gerçeği Taşıyamıyorsun
Yayın Tarihi: 29 Ekim 2010
Sam ve Dean, birtakım intihar olayını araştırırlar ve kurbanlara ölmeden önce acımasız gerçeklerin söylendiğini keşfederler. Daha sonra bu olayların arkasında Doğruluk Tanrıçası Veritas'ın olduğunu bulurlar. Veritas, Dean'e de Sam'in cehennemden geri dönmesi hakkındaki gerçek düşüncelerini zorla söyletir.
Aile Sorunları
Bölüm 7
/Aile Sorunları
Yayın Tarihi: 05 Kasım 2010
Dean Samuel'den şüphelenmeye başlamıştır, ama Sam büyükbabamız yanlış bir şey yapmaz diyerek ona güvenmektedir. Kardeşler, Samuel ve diğer Campbelllar ile ava çıkar ama işler ters gider. Samuel Campbell'ın niyeti ortaya çıkmıştır.
Bütün Köpekler Cennete Gider
Bölüm 8
/Bütün Köpekler Cennete Gider
Yayın Tarihi: 12 Kasım 2010
Sam ve Dean, Kurt adamların öldürüş tarzında olan bir olayı inceler fakat aslında bunları yapan ev köpeği gibi görünen bir Skinwalker'dır ve sahibinin düşmanlarından intikam alıyordur.
İnanıyorsanız Ellerinizi Çırpın
Bölüm 9
/İnanıyorsanız Ellerinizi Çırpın
Yayın Tarihi: 19 Kasım 2010
Sam ve Dean ekin çemberinde bir UFO vakasını incelerken Dean kaçırılmıştır. Uyandığında ise bunu kaçıranların uzaylılar olmadığını anlar, Dean'i periler kaçırmıştır.
İşkence
Bölüm 10
/İşkence
Yayın Tarihi: 03 Aralık 2010
Meg, Sam ve Dean'i yakalar ve zorla Crowley'in nerede saklandığını söyletmeye çalışır. Sam, Meg'e Crowley'i bulmasında yardım edeceklerini söyler, bunun karşılığında ise Meg Crowley'e işkence edecektir ve böylece Crowley Sam'e ruhunu nasıl geri alacağını söyleyecektir.
Samarra'da Atama
Bölüm 11
/Samarra'da Atama
Yayın Tarihi: 10 Aralık 2010
Dean, Sam'in ruhunu geri getirmesi için Ölüm'den yardım ister. Ölüm ise Dean'e 24 saatliğine kendi yerine geçmesi karşılığında Sam'in ruhunu geri getireceğini söyler. Sam ruhunu geri istemiyordur ve Balthazar'a ruhunu vücudundan uzak tutmak için bir büyü olup olmadığını sorar. Balthazar Sam'e büyünün tarifini verir, büyü için gerekense babasının kanıdır. Ama John ölmüştür, o öldüğünden beri babası yerine koyduğu tek insansa Bobby'dir.
Bakire Gibi
Bölüm 12
/Bakire Gibi
Yayın Tarihi: 04 Şubat 2011
Dean ve Bobby merakla Sam'in düzelip düzelmediğini beklemektedirler. Bu sırada, Dean ve Bobby ortadan kaybolan bakireleri araştırırlar. Daha sonra bu kaçırma olaylarının arkasında ejderhaların olduğunu öğrenirler. Bobby Dean'i bir ejderhayı öldürebilecek tek kılıca sahip olan doktorun yanına gönderir. Ama Dean'in kılıcı alabilmesi için önce onu kullanabileceğini kanıtlaması gerekmektedir.
Affedilmemiş
Bölüm 13
/Affedilmemiş
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2011
Sam ruhu olmadan neler yaptığını hatırlamaya başlar ve gizemli birinden küçük bir kasabanın koordinatlarını içeren bir mesaj alır. Dean ile kasabaya doğru yola koyulurlar, kasabaya vardıklarında insanların Sam'in orada yaşarken yaptıklarını anlatması üzerine Dean şaşkınlığa uğrar.
Manken 3: Hesaplaşma
Bölüm 14
/Manken 3: Hesaplaşma
Yayın Tarihi: 18 Şubat 2011
Ben Dean'i arar ve Lisa'nın başının belada olduğunu söyler. Dean Sam'i olayı incelemede tek başına bırakarak Lisa'yı kurtarmaya gider, ama beklenmedik bir durumla karşılaşır. Sam olayı çözmeye çalışmaktadır, aynı iş yerinde çalıştıkları bayanın ortadan kaybolmasından sonra iş yerindeki erkeklerin korkunç bir şekilde öldürüldüğünü öğrenir.
Fransız Hatası
Bölüm 15
/Fransız Hatası
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2011
Raphael, Castiel'e ve onun yanında olanlara bir savaş başlatmıştır, en iyi adamı ve cennetin silahlarının koruyucusu olan Virgil'i ise Balthazar'ın peşinden göndermiştir. Balthazar, Sam ve Dean'i korumak için onları Supernatural adlı dizinin oyuncuları oldukları alternatif dünyaya gönderir ve bu dünyada isimleri Jensen Ackles ve Jared Padalecki'dir. Castiel, Misha Collins adındaki bir oyuncu olarak karşılarına çıktığında kardeşler şaşkınlığa uğrar, ayrıca Sam Ruby ile evlidir.
Ve Sonra Hiçbiri Yoktu
Bölüm 16
/Ve Sonra Hiçbiri Yoktu
Yayın Tarihi: 04 Mart 2011
Sam, Dean ve Bobby, Her şeyin Annesi'nin son yarattığı canavar ile uğraşmaktadırlar. Daha sonra onlara Samuel ve Gwen de katılır.
Kalbim Devam Edecek
Bölüm 17
/Kalbim Devam Edecek
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2011
Balthazar geçmişi değiştirir, Titanik batmamıştır, Jo ve Ellen ölmemiştir. Böylece alternatif bir zaman dilimi oluşturmuştur. Ama Winchesterlar'ın bundan haberi yoktur. Kader bu olaya müdahale eder, gemide olup ölmesi gereken insanları öldürmeye başlamıştır. Castiel, Sam ve Dean'e Kader'in ikisi yüzünden çok sinirli olduğunu ve sağ kalabilmelerinin tek yolunun Kader'i öldürmek olduğunu söyler.
Frontierland
Bölüm 18
/Frontierland
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2011
Eve'i öldürmenin bir yolunu ararlarken, Dean Samuel Colt'un günlüğünü bulur. Samuel'den bilgi alabileceklerini düşünürler ve Castiel, Sam ve Dean'i Samuel'in yaşadığı zamana gönderir. Sam bu zaman yolculuğunu isteksiz olarak yapsa da, Dean Vahşi Batı'ya gittiği için çok sevinçlidir.
Sevgili Anneciğim
Bölüm 19
/Sevgili Anneciğim
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2011
Sam, Dean, Bobby ve Castiel, Eve'in Oregon'daki küçük bir kasabada olduğunu öğrenirler. Bu arada tüm kasaba halkı canavara dönüştürülmüştür ama şaşırtıcı bir şekilde hepsi teker teker ölmektedir. Sonunda Eve'i bulduklarında, anneleri Mary'nin kılığına girer ve kardeşlere işkence eder.
Kral Olabilecek Adam
Bölüm 20
/Kral Olabilecek Adam
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2011
Castiel, Raphael'in kendisine nasıl düşman olduğunu ve cennetteki savaşın hikayesini anlatır. Bobby Castiel'in onlardan Crowley ile ilgili bir şeyler sakladığını düşünmektedir ama Dean bunu reddeder.
Bırak Kanasın
Bölüm 21
/Bırak Kanasın
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 2011
Crowley, Lisa ve Ben'i Dean'i yakalayabilmek için kaçırmıştır. Dean ve Sam, onları kurtarabilmek için Balthazar'dan yardım isterler.
Yeni Patronla Tanışma
Bölüm 1
/Yeni Patronla Tanışma
Yayın Tarihi: 23 Eylül 2011
Castiel Sam, Dean ve Bobby'i öldürmez ama onları kendisinin işlerine karışmaması için uyarır. Kendini yeni Tanrı olarak gören Castiel dünyadaki bazı yanlışları düzeltmeye koyulur. Dean Ölüm'ü bağlamaları gerektiğine karar verir ve ona Castiel'i durdurmasını emrederler. Ama eski melek onlardan bir adım ötededir ve Dean'i öfkeli Ölüm ile yalnız bırakır. Bu sırada Sam kafasındaki kırık duvarla baş etmeye çalışmaktadır.
Merhaba  Acımasız Dünya
Bölüm 2
/Merhaba Acımasız Dünya
Yayın Tarihi: 30 Eylül 2011
Castiel yeni gücüyle birlikte gelen yükler ile savaşmaktadır. Sam'in kafasındaki kırılmış duvar onun halüsinasyonlar görmesine neden olmaktadır ve Sam artık neyin gerçek neyin olmadığını ayırmakta güçlük çekmektedir. Bobby, Dean'in Castiel'e karşı savaşmak ve kardeşine göz kulak olmakta bocalamaya başlamasından endişelenmektedir.
Komşu Kızı
Bölüm 3
/Komşu Kızı
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2011
Dean, Sam'in çocukken çözdüğü benzer bir olaydaki izi takip etmesi üzerine ortadan kaybolmasına kızgındır. Yaratığın, suçluları öldürüp beyinlerini yiyerek beslenen ve Sam'in küçükken bulduğu aynı yaratık olan Amy olduğu ortaya çıkar.
Hayatını Savunmak
Bölüm 4
/Hayatını Savunmak
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2011
Sam ve Dean bir dizi ürkütücü cinayetleri araştırırken, bu ölümlerin arkasında Mısır tanrısı Osiris'in olduğunu keşfederler. Kindar tanrı, insanları geçmişlerinde yaptıkları suçlardan dolayı yargılıyordur ve suçlu bulursa öldürüyordur. Dean'in suçunu bulur ve onu yargılar. Sam kardeşini savunuyordur ama Osiris tanık olarak Jo'yu çağırdığında kardeşler buna hazırlıksız yakalanırlar.
Kapa Çeneni Dr. Phil
Bölüm 5
/Kapa Çeneni Dr. Phil
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2011
Sam ve Dean, güçlerini küçük bir kasabaya terör estirmekte kullanan bir cadı olan Maggie Stark ile karşılaşırlar. Kardeşler, yardım alabilmek için kadının kocası Donald'ın izini sürerler, adamın karısını aldattığını ve bu yüzden de kasaba sakinlerinden intikam aldığını öğrenirler.
Slash Fiction
Bölüm 6
/Slash Fiction
Yayın Tarihi: 28 Ekim 2011
Kardeşlerin Leviathan kopyaları insanları çılgınca öldürmeye başlayınca, Dean ve Sam bir kez daha FBI'ın ''En çok arananlar'' listesine girerler. Mutantlar ülke çapında insan avına başlayınca kardeşler sistemi devre dışı bırakmaya ihtiyaç duyarlar bu yüzden Bobby onları yardım için Frank Devereaux'e -tuhaf bir gözetleme uzmanı- gönderir. Bu arada Bobby Leviathanlar'ı öldürmenin ya da yavaşlatmanın yolunu aramaya devam eder. Böylece gerçek Winchesterlar kötü ikizlerini durdurabilecektir.
Zihin Okuyucu
Bölüm 7
/Zihin Okuyucu
Yayın Tarihi: 04 Kasım 2011
Sam ve Dean, Lily Dale, Amerika'nın en "psişik" kasabasında ikamet eden medyumların korkunç bir şekilde katledilmesini araştırır. Kızgın bir ruh tarafından medyumlar bir bir öldürülmektedir. Ama kasabadaki herkes bu ruhun çağrılarak geldiğini iddia eder. Bunun üzerine araştırmaya geçen Winchester kardeşler medyumun kim olduğunu tanımlamakta zorlanır.
Sezon 7, Düğün Zamanı
Bölüm 8
/Sezon 7, Düğün Zamanı
Yayın Tarihi: 11 Kasım 2011
Bir av sırasında, Sam geçmişinden birine denk gelir ve bu bir yüzleşmeye sebep olur. Bu arada, Dean kendini açıklayamayacağı bir durumda bulduğunda, tasasız ve rahat avcı Garth ile isteksizce bir ekip kurar.
Nasıl Arkadaş Edinilir ve Canavarlara Etkileri
Bölüm 9
/Nasıl Arkadaş Edinilir ve Canavarlara Etkileri
Yayın Tarihi: 18 Kasım 2011
Sam, Dean ve Bobby ormanda insanlara saldıran bir yaratığı takip etmek için New Jersey eyalet parkında kamp kurduklarında kelimenin tam anlamıyla gerçek birer avcı olmuşlardır. Kasaba ahalisi o yaratığın gerçek ''Jersey Şeytanı'' olduğunu iddia etmektedir. Bu arada, Dean şehirde Biggerson's restaurantını bulduğunda çok heyecanlanır fakat restaurantın özel sandviçlerinin insanları deli gibi gösterdiğini keşfettikten sonra büyük bir yıkıma uğrar.
Ölümün Kapısı
Bölüm 10
/Ölümün Kapısı
Yayın Tarihi: 02 Aralık 2011
Sam ve Dean başardıkları taktirde kendileri için önemli olan bir görevde bulunmaktadırlar. Bobby zamanda geri dönüp hayatının ''en kişisel'' olayı için başarılı olması beklenilmeyen eski bir arkadaşından yardım ister.
Bebek Bakıcılığı Serüvenleri
Bölüm 11
/Bebek Bakıcılığı Serüvenleri
Yayın Tarihi: 06 Ocak 2012
Bobby'nin başına gelenlerden sonra Dick Roman'ı alt etmenin yolunu bulma konusu Dean'de tehlikeli bir şekilde saplantı haline gelir. Bu arada Sam, kaybolan avcı babasını bulmaya çalışan genç bir kıza yardım etmeye karar verir. Adamın son uğradı mekanın, yardımların pekte arkadaşça sonuçlar doğurmadığı bir kamyon durağı olduğunu keşfeder.
Sık Sık
Bölüm 12
/Sık Sık
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2012
Sam ve Dean, Zaman tanrısı ile birbirlerine girerler ve Zaman Tanrısı Dean'i 1944'te Eliot Ness dışında kimseye şıp diye yakalanmadığı bir yere yollar. Kardeşine nasıl kavuşacağını anlamaya çalışırken, Sam yeniden ortaya çıkan eski bir arkadaşa çok şaşırır.
Dilim Kızlar
Bölüm 13
/Dilim Kızlar
Yayın Tarihi: 03 Şubat 2012
Sam ve Dean, elleri ve ayakları koparılmış, üzerilerine de garip bir sembol çizilmiş kurbanları araştırır. Sam üniversiteye araştırma yapmaya giderken Dean ise araştırma yapmak için sevdiği bir bara gider. Barda Lydia adında bir kadınla tanışır ve onun evine giderler. Sam o sembolün Amazon savaşçılarının işareti olduğunu öğrenir.
Plucky Pennywhistle'ın Büyülü Menajeri
Bölüm 14
/Plucky Pennywhistle'ın Büyülü Menajeri
Yayın Tarihi: 10 Şubat 2012
Dean, Kansas'ta çocukların doğum günü partilerine ev sahipliği yapan yerel pizza zinciri olan ''Gözüpek Kavalın Sihirli Hayvanat Bahçesinde'' araştırma yaparken Sam, çocukluk korkularıyla zorla karşı karşıya gelir. Sam ve Dean kurbanların çocuklarının son zamanlarda restaurantta en kötü korkularını çizmeye başladıklarını ve çizdikleri bu resimlerin ailelerini öldürecek olan olaylarla aynı olduğunu keşfeder. Ve Dean sihri yapan adam ile uğraşırken, Sam kızgın palyaçolar ile baş başa kalır.
Repo Adam
Bölüm 15
/Repo Adam
Yayın Tarihi: 17 Şubat 2012
4 yıl önce Sam ve Dean Nora ( Nicole Oliver) isimli bir kadına küçük bir kasabadaki kadınları öldüren bir iblise şeytan çıkarma uygulayarak yardım etmişti. İblisi yok ederken bir posta görevlisini kurtarmayı başarmışlardı ama şimdi görünen o ki; siyah gözlü canavar çirkin kafasını tekrar kaldırmış ve ikinci raunt için geri dönmüş. Kardeşler, etki altında olduğu süre içinde iblisin planlarından herhangi birini hatırlayıp hatırlayamadığını görmek için, olaydan beri bir psikopat koğuşuna kilitlenmiş Jeffrey’i ziyaret ediyorlar.
Eski Dışarı
Bölüm 16
/Eski Dışarı
Yayın Tarihi: 16 Mart 2012
Bir balerinin ölene kadar dans etmesini araştıran Sam ve Dean, bale ayakkabısının lanetli olduğunu düşünürler. Dean kazayla ayakkabıya dokunduğunda, ayakkabıdaki güç Dean'i de etkilemeye başlamıştır.
Yeniden Doğan Kimliği
Bölüm 17
/Yeniden Doğan Kimliği
Yayın Tarihi: 23 Mart 2012
Lucifer Sam'i kırılma noktasına getirir ve Sam akıl hastanesine gider. Dean, kardeşini kurtarmak için, çaresizce tanıdığı her avcıyı arar. Avcılardan biri Dean'e çok tanıdık biri çıkacak olan şifacının adını verir.
Parti Zamanı Garth
Bölüm 18
/Parti Zamanı Garth
Yayın Tarihi: 30 Mart 2012
Dean, Garth onu arayıp bir davada kardeşlerin ona yardım etmesini isteyince şaşırıyor. Sam ve Dean Shojo adlı Japon bir yaratıkla uğraştıklarını anlıyorlar. Shojo ile uğraşmanın en kötü yanı ne mi? Onu sadece sarhoşken görebilirsiniz.
Mezarın Önemi
Bölüm 19
/Mezarın Önemi
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2012
Sam ve Dean eski bir avcı dost olan Annie Hawkins'ten bir dava için yardım çağrısı alırlar. Kasabaya ulaştıklarında, Annie kaybolmuştur. Annie'nin izini son gittiği yer olan, güçlü bir hayaletin dadandığı eski ve terk edilmiş bir eve kadar sürerler.
Zindanlar ve Ejderhalar Dövmeli Kız
Bölüm 20
/Zindanlar ve Ejderhalar Dövmeli Kız
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2012
Dick Roman, içinde Winchesterlar hakkında önemli bilgiler olan sabit diski ele geçirir ve Charlie adında bir hacker'a şifresini kırması için 48 saat verir yoksa kovulacaktır. Sam ve Dean diskin Dick'in elinde olduğunu anlar ve Charlie'ye şifreyi kırmadan önce yetişmeye çalışırlar. O sırada Bobby kardeşlere yardım etmeye çalışır ve Bobby'nin Dick'i öldürmeye yönelik öfkesi çoğalmaya başlar.
Okuma Esastır
Bölüm 21
/Okuma Esastır
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2012
Meg, Dean ve Sam'i arar ve onlara Castiel'in uyandığını ve konuşmaya başladığını söyler. Bu sırada Kevin adlı bir genç şimşek tarafından çarpılmıştır ve isteksiz bir elçiye dönüşür. Sam ve Dean, Kevin'ın Leviathan'ları yenmek için gerekli olan şey olduğunu düşünür ama Kevin'ı kendi amaçları için isteyen iki baş melek ile de savaşmak zorundadırlar.
Kan Dökülecek
Bölüm 22
/Kan Dökülecek
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2012
Dick Roman'ı ve Leviathanları alt etmek için, Sam ve Dean'in 3 temel maddenin yerini bulması gerekmektedir. Castiel bir tanesini bulmalarına yardımcı olur fakat son kalanlar için Winchesterlar'ın en büyük iki düşmanıyla yüz yüze gelmesi gerekmektedir. -Alfa ve Crowley- Bunlar yaşanırken Bobby, sonu çok tehlikeli bitebilecek yeni hayalet numaralarını dener.
Kevin Hakkında Konuşmalıyız
Bölüm 1
/Kevin Hakkında Konuşmalıyız
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2012
Dean Purgatory'den kurtulmuştur fakat yalnız değildir. Doğruca Sam'in yanına gider fakat buluşmaları pek umduğu gibi olmamıştır. Sam kardeşine kavuşmak için her şeyi bırakmıştır ancak hayattan kopmanın, tekrardan dönmekten daha kolay olabileceğini hayal edememiştir. Dean ve Sam Crowley'in sıkı gözetiminden kaçan Kevin'ı aramaya koyulurlar. Fakat Kevin Sam ve Dean'e Crowley'in ne istediğini söyleyince dananın kuyruğu kopar.
Ne Var, Kaplan Anneciğim?
Bölüm 2
/Ne Var, Kaplan Anneciğim?
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2012
Kevin, annesini gözetmeleri için Sam ve Dean ile konuşur. Vardıklarında Crowley'in Kevin'ın annesini iblislerle kuşattığını görürler ve onu kurtarıp, tableti bulmak için yaptıkları yolculukta yanlarına alırlar. Ancak, Bayan Tran, Crowley ile boy ölçüşmeye kalkınca fark ederler ki Kevin onlara annesinin inatçı bir kadın olduğunu söylediğinde dalga geçmiyordur.
Gönül Yarası
Bölüm 3
/Gönül Yarası
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2012
Sam ve Dean, aynı donörden organ alan kurbanların enteresan olan bir dizi cinayetini araştırır. Katil yakalanır fakat kardeşler katili bulduklarında, katilin mırıldandığı eski dua her şeyi daha da karmakarışık hale getirir.
Sormak
Bölüm 4
/Sormak
Yayın Tarihi: 24 Ekim 2012
Sam ve Dean, bir üniversite kasabasındaki ilginç bir ölümü araştırır. Şüpheliye yaklaşmışlardır ama bir dairede 2 ölü ve içinde rahatsız edici video görüntüleri olan bir dizüstü bilgisayar bulurlar. Video Brian, Mike ve Kate'in bir sıradışı hayvan saldırısı duymalarıyla başlar. Sam ve Dean ise bu videonun bilinmeyen katılımcıları olurlar.
Kan Kardeşi
Bölüm 5
/Kan Kardeşi
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2012
Benny'nin bazı vampirler tarafından vahşice dövülmesinden sonra, Benny Dean'i yardım için arar. Dean aniden bavulunu hazırlamaya başlar ve kafası karışmış olan Sam'e ''kişisel bir gün'' yaşayacağını söyler. Benny, kendisini vampir yapanın peşinden gittiğini Dean'e itiraf eder ve Purgatory'de Dean'e ve Cass'e birçok kez yardım ettiğinden dolayı, Dean, Benny'e yardım teklifinde bulunur. Bu sırada, Sam, Amelia ile geçmişte bıraktığı hayatını iyice düşünmeye başlar.
Güney Konforu
Bölüm 6
/Güney Konforu
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2012
Sam ve Dean bir cinayet araştırmasında Garth’ın çoktan olaya hakim olduğunu görürler. Dean, Garth’ın Bobby’nin sorumluluklarını kendi üstüne aldığını öğrenince pek mutlu olmaz fakat Garth’a göre Sam ve Dean bir yıldır kayıptır ve bu işleri birilerinin halletmesi gerekmektedir. Beraberce ölümlerin sebebinin ’’İntikamcı Hayalet’’ olduğunu keşfederler ve öldürmesine başlangıç olan şeyi ararlar.
Kevin'ın Küçük Bir Dilimi
Bölüm 7
/Kevin'ın Küçük Bir Dilimi
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2012
Sam ve Dean, Castiel birden ortaya çıkıp onlara Purgatory’den kaçtığını söylediğinde hayrete düşerler. Bu sırada Bayan Tran ve Kevin, Crowley’e karşı kullanmak için şeytan bombası hazırlamaya çalışıyorlardır.
Kahraman Hunter
Bölüm 8
/Kahraman Hunter
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2012
Castiel, Sam ve Dean'e aynı onlar gibi bir avcı olmak istediğni söyler. Sam ve Dean bu fikri beğenmeseler de, Cass'in bulduğu, kalbi göğsünden fırlamış adamın araştırmasını yapmakta hemfikir olurlar. Çocuklar fark ederler ki, bu küçük kasabada bir çok cinayet olmuş ve bunların çoğu çizgi filmlerde olan ölümlere benzemektedir.
Vatandaş Fang
Bölüm 9
/Vatandaş Fang
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2012
Sam, Benny'nin yaşadığı yerdeki ölümlerin artmasından sonra Martin'e, Benny'den gözünü ayırmamasını ister. Tabii bu durumdan Dean pek memnun kalmaz. Daha sonra Martin, Winchesterlar'ın bir vampirle tim kurduklarını keşfeder fakat Martin bundan pek etkilenmez.
Yırtık ve Yıpranmış
Bölüm 10
/Yırtık ve Yıpranmış
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2013
Naomi Castiel'e, Crowley'in bir meleği tutsak ettiğini ve Castiel'in Crowley'in sırlarını öğrenmeden onu kurtarmasını ister. Castiel yardım için Dean ile görüşür. Bu sırada Sam, Amelia ile görüşür ve Amelia ona bir teklifte bulunur; ya onunla kalacaktır ya da onu bir daha asla göremeyecektir.
LARP ve Gerçek Kız
Bölüm 11
/LARP ve Gerçek Kız
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2013
Sam ve Dean Moondoor adlı oyunu oynayan iki LARPcı'nın (Rol Yapılan bir Hayran etkinliği) gizemli ölümünün incelemesini yapar. Kardeşler Moondoor'un Kraliçesinin Charlie'den başkası olmadığını heyecanlı bir şekilde keşfederler. Üçlü, insanlara zarar vermeyi adet edinenin bir peri olduğunu ve onu durmanın tek yolunun perinin akıl hocasını bulmaktan geçtiğini öğrenirler.
Zaman Geçtikçe
Bölüm 12
/Zaman Geçtikçe
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2013
Sam ve Dean, oğlu John Winchester'ın nerede olduğunu öğrenmek isteyen Henry Winchester'ı kendi otel odalarında görünce çok büyük bir şaşkınlık geçirirler. Henry, Abaddon adındaki şeytanı durdurmak için zaman yolculuğu yapmıştır ve yardım için John'u aramaktadır. Kardeşler, Henry sayesinde kendi babaları ve Winchesterlar'ın kan bağı hakkında daha fazla şey öğreneceklerdir.
Herkes Hitler'den Nefret Eder
Bölüm 13
/Herkes Hitler'den Nefret Eder
Yayın Tarihi: 06 Şubat 2013
Sam ve Dean, kendi kendiliğinden yanan Rabbi Bass'ın cinayetini inceler. Dava, Rabbi'nin Nazi ruh çağırıcılarını araştırdığı öğrenilince daha da karmaşık hale gelir. Sam ve Dean, Rabbi'nin torunu olan Aaron'a ait olan Golem tarafından saldırıya uğrarlar. Golem'i yok etmenin anahtarı Golem'in içinde bulunmaktadır fakat Aaron onu nasıl kontrol edeceğini bilememektedir. Ve bu durum herkesi gerçekten tehlikeye sokar.
Deneme ve Hata
Bölüm 14
/Deneme ve Hata
Yayın Tarihi: 13 Şubat 2013
Kevin tableti çözer ve Cehennemin kapısını nasıl kapatacağını öğrenir. Kevin tabletin söylediğine göre kapıyı kapatacak kişinin, tanrının hazırladığı 3 sınavdan geçmiş olması gerekmektedir. Ve bu sınavlardan biri de, bir cehennem köpeği öldürmektir. Sam ve Dean kimin kapıyı kapatacağı hakkında tartışmaya tutuşurlar.
İnsan'ın Faydalı En İyi Arkadaşı
Bölüm 15
/İnsan'ın Faydalı En İyi Arkadaşı
Yayın Tarihi: 20 Şubat 2013
James adlı polis memuru, Sam ve Dean ile bir davada çalışınca bir büyücüye dönüşür. Ve masum insanların rüyasında öldürürülmesinden rahatsız olur. Bununla birlikte cinayetler gerçekten gerçekleşirken, Sam ve Dean, James'in tanıdığından yardım için bir telefon alırlar. Fakat kardeşler bir cadıyı kurtarmak istediklerinden emin değillerdir.
Titanları Hatırla
Bölüm 16
/Titanları Hatırla
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2013
Sam ve Dean, ölüp, günde bir kere kendisini dirilten, hafızasını kaybetmiş adamın muhtemel zombi davasını incelerken adeta afallarlar. Adam, tanrıça Artemis'e saldırdıktan sonra Sam ve Dean o adamın zombi olmadığını onun yerine tanrı Prometheus olduğunu fark ederler.
Hoşçakal Yabancı
Bölüm 17
/Hoşçakal Yabancı
Yayın Tarihi: 20 Mart 2013
Castiel, Sam ve Dean'e gider ve Crowley'in bir kasabayı iblislerle doldurduğunu söyler. Şeytanlar içinde önemli bir materyal bulunan Lucifer'ın gizli mahzeni arıyorlardır, ancak Castiel bu konuda Dean ve Sam'e yalan söyler. Üçlü, bir şeytanı sorgulayıp ondan Crowley'in bu mahzenin tam yerini bildiği için Meg'i işkence ile sorguya çektiğini öğrenirler. Sam ve Meg Crowley'i uzak tutmak için kapışırken, Castiel ve Dean mahzenin yerini aramaya koyulurlar.
Freaks and Geeks
Bölüm 18
/Freaks and Geeks
Yayın Tarihi: 27 Mart 2013
Sam ve Dean bir vampir olayını araştırırlarken olaya Krissy Chambers'ın da karıştığını öğrenince şaşırırlar. Krissy'i bulduklarında, Krissy'nin babasının ölmüş olduğunu ve yetim çocuklara nasıl avlanılacağını öğreten Victor adından bir adam tarafından eğitim gördüğünü öğrenirler. Victor ailelerinin ölümüne sebep olan vampirlerin yerini bulmada çocuklara yardımcı olur. Çocuklarda bu sayede ailelerinin intikamını alacaklardır. Victor gençlere avcı yaşamı kadar aile yaşamı hakkında da metotlar verir ve bu Sam'de bir merak uyandırır.
Taksi Sürücüsü
Bölüm 19
/Taksi Sürücüsü
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2013
Sam ve Dean Kevin'ın kafasında Crowley'in sesini duyduğunu öğrenir. Kevin'ın haberlerini aldıktan sonra kardeşler, Ajay adında bir azraille takım oluşturup tabletin ikinci sınavı için hazırlanırlar. Bu sırada Naomi Dean'e bir ziyaret yapar ve bundan sonra Dean Benny'i bulup Benny'den büyük bir iyilik ister.
Pac-Man Ateşi
Bölüm 20
/Pac-Man Ateşi
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2013
Sam'in 2. testten sonraki fiziksel rahatsızlıklarından endişe duyan Dean, Sam iyileşene kadar avlanmamasını sağlar. Bu sırada Charlie'nin başı yine derde girdiğinden, Dean Charlie'ye nasıl avcı olacağını anlatmaya karar verir. Çocuklar majestelerini görmekten mutlu olsalar da, Charlie'nin bir şey sakladığından şüphelenirler. Sakladığı şey: Öldürebileceğidir.
Büyük Kaçışçı
Bölüm 21
/Büyük Kaçışçı
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2013
Kevin'dan gelen üzücü video mesajından sonra, Dean ve Sam üçüncü testi çözmek için işe koyulurlar. Kardeşler, Kevin'ın araştırmasındaki boşlukları doldurabilecek gizemli bir keşişi bulmak için onları Colorado'daki bir gazinoya yönlendirecek bir şey keşfederler. Bu sırada, Crowley art arda galibiyetler almaktadır. Castiel ise Naomi ve diğer meleklerin onu yakalamasından kaçmaya çalışmaktadır.
Klip Gösterisi
Bölüm 22
/Klip Gösterisi
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2013
Sam ve Dean, Castiel ile tekrar birleşir. Harflerin Adamlarının dosyalarını karıştırırken, 3.sınavın anahtarı olabilecek bir filmi keşfederler. Metatron evde Cass'in problemlerine kafa yormaya gönüllü olur. Bu sırada Crowley, Sam ve Dean'in geçmişini eşeler.
Sanırım Burada Seveceğim
Bölüm 1
/Sanırım Burada Seveceğim
Yayın Tarihi: 08 Ekim 2013
Sam’in bayılmasının ardından doktor Sam’in iyileşemeyeceğini söyler. Dean bunu duyunca çılgına döner ve çaresizce tüm meleklere dua ederek yardım ister. Bu iyiliğe karşılık olarak Dean yardım eden meleğe borçlu olacaktır. Çok sayıda kızgın melek Dean’i bulup öldürmek istiyordur, ama içlerinden biri, Ezekiel, Dean’e ilk ulaşan olur. Bu sırada Sam hayatı için savaşıyordur ve bazı tanıdık şeytanlarla da yüzleşmesi gerekiyordur. Castiel ise güçleri olmadan hayatta kalmaya çalışmaktadır.
Şeytan Önem Verebilir
Bölüm 2
/Şeytan Önem Verebilir
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2013
Dean Impala’nın bagajını açıp Crowley’i kaçırdığını gösterince Sam şaşırıp kalır. Kevin da Cehennemin Kralı'nı karşısında görünce çılgına döner, fakat Dean ve Sam Kevin’a dünyadaki tüm şeytanları bulmak için Crowley’e ihtiyaçları olduğunu söylerler. Bu sırada, Abaddon tekrar ortaya çıkmıştır ve cehennemin yönetimini devralma planları kurmaktadır.
Ben Melek Değilim
Bölüm 3
/Ben Melek Değilim
Yayın Tarihi: 22 Ekim 2013
Ezekiel Dean’e, bir grup meleğin Castiel’i yakalamak istediğini söyler. Dean ve Sam de Castiel’i meleklerden önce bulmaya çalışırlar. Bu sırada, evsiz Castiel şehirde kendince yaşamaya çalışıyordur ve beklemediği sürprizlerle karşılaşır.
Pijama Partisi
Bölüm 4
/Pijama Partisi
Yayın Tarihi: 29 Ekim 2013
Sam ve Dean Harflerin Adamları sığınağındaki masanın(melekler düştüğünde yılbaşı ağacı gibi yanıp sönen masa), eski bir bilgisayara bağlı olduğunu keşfederler. Sonra da bilgisayarı çalıştırabilirlerse, melekleri de takip edebileceklerini öğrenirler. Bu durumda Charlie’den başka kimden yardım isteyebilirler ki? Ağır bilgisayarı taşırken, yanlışlıkla gizli büyü torbasını açığa çıkarırlar, yeşil bir geçit duvarda belirir ve duvardan çıkanın Oz Büyücüsü’nden Dorothy olduğunu fark ederler.
Dean, Köpek ve Öğleden Sonra
Bölüm 5
/Dean, Köpek ve Öğleden Sonra
Yayın Tarihi: 05 Kasım 2013
Sam ve Dean iki tuhaf cinayeti incelerken, cinayetlere görgü tanıklığı etmiş bir Alman çoban köpeğini fark ederler. Bir cadıyla mı, skinwalkerla mı, yoksa başka bir doğaüstü yaratıkla mı uğraştıklarını bulmaya çalışan kardeşler, Dean ile köpeğin iletişim kurabilmesi için bir büyü ararlar. Maalesef ki, büyünün kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir yan etkisi vardır.
Cennet Bekleyemiyor
Bölüm 6
/Cennet Bekleyemiyor
Yayın Tarihi: 12 Kasım 2013
Castiel bir benzin istasyonunda işe başlar, artık insan hayatından zevk almaya başlamıştır. O bölgede olan ortadan kaybolmalar gazetede manşet olmuştur, bu Castiel’in dikkatini çeker ve hemen Dean’i arar. Dean, Ezekiel’ı Castiel'den uzak tutması gerektiğini biliyordur, bu nedenle Sam’e Kevin’la kalıp Crowley’le iş birliği yapmalarını ve tableti çözmelerini söyler. Crowley yardım etmeyi kabul eder ama karşılığında cehenneme bir telefon görüşmesi yapmak ister.
Kötü Çocuklar
Bölüm 7
/Kötü Çocuklar
Yayın Tarihi: 19 Kasım 2013
Dean’e, bir hayalet vakasına yardım etmesi için eski dostu Sonny’den telefon gelir. Sonny ıslahevinde çalışmaktadır, Dean gençken yiyecek çaldığı için buraya gönderilmiştir. Sam ise olayı öğrenince çok şaşırır. Sam ve Dean ıslahevindeyken başka bir cinayet daha olur, kardeşler de başka biri zarar görmeden suçluyu bulmaya çalışırlar. Bu sırada, Dean eski kız arkadaşıyla karşılaşır ve ıslahevindeki anıları tazelenir…
Kaya ve Sert Bir Yer
Bölüm 8
/Kaya ve Sert Bir Yer
Yayın Tarihi: 26 Kasım 2013
Şerif Mills, kasabasındaki birden fazla cinayeti araştırmasında yardım etmeleri için Sam ve Dean’i arar. Daha sonra dört cinayetin de aynı kilise grubundan olduğunu fark ederler. Sam ve Dean olayı çözmek için bu gruba katılırlar. Dean kaybolduğunda, Sam ve Şerif Mills Dean’i kurtarmak için birlikte çalışırlar.
Kutsal Terör
Bölüm 9
/Kutsal Terör
Yayın Tarihi: 03 Aralık 2013
Büyük melek katliamının ardından, Sam ve Dean olay yerini incelemeye giderler, Castiel’i de orada görünce şaşkına dönerler. Castiel de olayı incelemek için gelmiştir ama yakalanıp işkenceye maruz kalmıştır. Bu sırada, Dean Ezekiel’ın isteklerinden şüphe duymaya başlar ve artık Sam’e gerçeği söylemenin zamanının geldiğini düşünmektedir.
Yol Gezisi
Bölüm 10
/Yol Gezisi
Yayın Tarihi: 14 Ocak 2014
Dean, Kevin’ın ölümünden sonra perişan olmuştur ve Kevin’ı öldüren melekten intikam almak istiyordur. Castiel de sığınağa gelir ve Sam’in beynini meleğin beyninden ayırmayı denemelerini önerir, böylece Sam ile konuşabilecek ve Gadreel’ı bedeninden kovabileceklerdir. Ama küçük bir sorun vardır, bunu yapmayı bilen tek kişi Crowley’dir.
İlk Doğum
Bölüm 11
/İlk Doğum
Yayın Tarihi: 21 Ocak 2014
Tekrar Cehennemin Kralı olmak isteyen Crowley, Abaddon’u öldürebilecek olan İlk Bıçak’ı bulmak için Dean’den yardım ister. İsteksiz de olsa Dean kabul eder, Crowley’le yola çıkarlar ve bıçağın ilk oğul olan Kabil’de olmasına tamamen hazırlıksız yakalanırlar. Bu sırada, Castiel Sam’in içinde biraz Gadreel’ın özünün kaldığını fark eder. Kalan özü de çıkarırlarsa bunu Gadreel’ın izini sürmede kullanabileceklerdir. Ama tek sorun, bu işlemin Sam’de kalıcı hasar bırakabilme olasılığıdır.
Keskin Diş
Bölüm 12
/Keskin Diş
Yayın Tarihi: 28 Ocak 2014
Sam ve Dean, Garth’ın hastanede olduğunu öğrenir ve hastaneye giderler. Hala Kevin’ın ölümünün suçluluğunu taşıyan Dean, birden ortadan kaybolup hiç haber vermediği için Garth’a kızar. Garth bunun bir nedeninin olduğunu ve Winchesterlar’dan olabildiğince çabuk uzaklaşmasının gerektiğini söyler. Sam ve Dean Garth’ın neden kendilerinden uzak durması gerektiğini merak ederler ve biraz araştırma yaparlar, nedenini bulduklarında ise şaşırıp kalırlar.
Tasfiye
Bölüm 13
/Tasfiye
Yayın Tarihi: 04 Şubat 2014
Sam ve Dean, kurbanların öldüklerinde normal kilolarından çok daha hafif oldukları cinayetleri incelerler. Cadıların işi olduğunu düşünürler ve tüm kurbanların kilo vermek için gittiği spa merkezine giderler. Sam fitness eğitmeni olarak işe girer, Dean de mutfak görevini alır. Dean mutfaktan bilmeden sakıncalı yiyecekleri araklayıp bayıldıktan sonra, birinin konukları bayıltıp ölene kadar tüm yağlarını çıkardığını fark ederler.
Esirler
Bölüm 14
/Esirler
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2014
Sam ve Dean, Harflerin Adamları sığınağına bir şey dadandığını keşfettiklerinde hayrete düşerler. Araştırmalarının sonucu kardeşleri, şeytanlar için çok değerli bir şeyin bulunduğu depolama tesisine götürür. Bu sırada, Bartholomew Castiel’i yakalamıştır.
İnce Adam
Bölüm 15
/İnce Adam
Yayın Tarihi: 04 Mart 2014
Genç bir kız öldürülmüştür ve son çekindiği fotoğrafın arka planında bir hayalet figürü vardır. Sam ve Dean hayaleti bulmak için yola çıkarlar. Ölen kızın annesi birden soğuk noktalardan söz etmeye başlayınca kardeşler şaşırırlar ve kadından anlatmaya devam etmesini isterler. Kadın da daha önce gelen “supernaturalist”lerden bahseder. O anda, ünlü supernaturalist’ler Harry ve Ed içeri girerler.
Bıçak Koşucuları
Bölüm 16
/Bıçak Koşucuları
Yayın Tarihi: 18 Mart 2014
Dean, İlk Bıçak’ı bulmak için söz vermiş olan Crowley’e bir türlü ulaşamıyordur. Sonunda Crowley kardeşleri arar ve durmadan kendine insan kanı enjekte ettiğini söyleyip yardım ister. Daha da kötüsü, daha fazla kan bulmak için bir şeytan tutmuştur ama şeytan ona ihanet eder ve Abaddon’a İlk Bıçak’ı aradıklarını söyler. Kardeşler Abaddon’dan önce bıçağı bulmalılardır ve eski Harflerin Adamı’ndan yardım isterler. Bölümde Snooki’nin de küçük bir rolü vardır.
Annenin Küçük Yardımcısı
Bölüm 17
/Annenin Küçük Yardımcısı
Yayın Tarihi: 25 Mart 2014
Dean Kabil’in Mührü’nün yan etkileriyle uğraşırken, Sam oldukça düzgün insanların birden katillere dönüştüğü haberini duyar ve şeytanlardan şüphelenir. Dean’e kasabaya bakmalarını önerir ama Dean Sam’e tek başına gitmesini söyler. Sam kasaba halkıyla konuşurken yaşlı bir kadınla tanışır. Kadın Sam’e 1958'de kasabaya Harflerin Adamları’nın geldiğini söyler. Henry Winchester adında genç bir adam ve yardımcısı Josie Sands hakkında bir hikâye anlatır. Bu sırada Crowley Dean’i test ediyordur.
Meta Fiction
Bölüm 18
/Meta Fiction
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2014
Metatron Castiel’e güçlerini birleştirmelerini önerir. Metatron’a hala kızgın olan Castiel teklifini reddeder, bu da Metatron’un şaşırtıcı planlar yapmasına yol açar. Bu arada, Sam ve Dean Gadreel’ı yakalamışlardır.
Alex Annie Alexis Ann
Bölüm 19
/Alex Annie Alexis Ann
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2014
Şerif Mills, Annie adında bir suçluya saldıran vampiri öldürdükten sonra Sam ve Dean'i arar. Daha sonra, Annie'nin bir vampir ailesi tarafından insanları yakalamak için yem olarak kaçırıldığını keşfederler. Şerif Mills Annie'yi kurtarmak ister ama ailenin her zaman önce geldiğini zor yoldan öğrenecektir.
Bloodlines
Bölüm 20
/Bloodlines
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2014
Sam ve Dean Chicago'daki bir olayı incelerken, birçok mafyavari yaratığın kanunsuzca Chicago'yu yönettiğini keşfederler. Bu yaratıklardan biri, abisi David şehre dönünce liderliği sona ermek üzere olan şekil değiştiren türündeki Margo Lassiter'dır. Bir diğer yaratık türü ise, Julian Duval liderliğindeki kurt adamlardır. Sam ve Dean Chicago'da yaratıklarla kan davası olan Ennis'le tanışırlar. Winchesterlar Ennis'i avcılıkla ilgili uyarırlar ama Ennis uyarılarını görmezden gelir ve tehlikeli yolu seçer.
Lanet Olasıların Kralı
Bölüm 21
/Lanet Olasıların Kralı
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2014
Castiel Metatron'un meleklerinden birini yakalar ve Sam ile Dean'den meleği sorgulamasında yardım etmelerini ister. Dean'in bunu büyük bir istekle kabul etmesi Sam'in gözünden kaçmaz. Bu arada, Abaddon Crowley'den Sam ve Dean'i öldürmesinde kendine yardım etmesini istiyordur. Crowley bu isteğini reddedince, Abaddon ona karşı kullanabileceği şaşırtıcı kozu ortaya çıkarır. Ayrıca, Castiel Gadreel ile bir görüşme ayarlamıştır.
Cennete Giden Merdiven
Bölüm 22
/Cennete Giden Merdiven
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2014
Meleklere yapılan büyük saldırıdan sonra, Castiel yardım için Sam ve Dean'i arar. Gitmek üzerelerken, Dean'in İlk Bıçak'ı da yanında getirme isteği, kardeşinin bıçağı kullanmasının bedeli için endişelenen Sam'in gözünden kaçmaz. Bu sırada, Castiel saldırıya neden olan meleğin kendi müttefiklerinden biri olduğunu ve bunu kendisi için yaptığını öğrenince çok şaşırır. Dean, Castiel'in müttefiklerine komplo kurulduğunu ve bunu yapanın azrail Tessa olduğunu keşfeder.
Siyah
Bölüm 1
/Siyah
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2014
Sam, şeytan Dean’in Crowley ile takıldığını öğrenir.
Reichenbach
Bölüm 2
/Reichenbach
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2014
Sam, Dean’i yakalayıp, Kabil’in bıçağını Crowley’e verir.
Şeytan Çıkaran
Bölüm 3
/Şeytan Çıkaran
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2014
Sam, Crawley’in de yardımıyla şeytanı Dean’in içinden çıkartır.
Kağıttan Ay
Bölüm 4
/Kağıttan Ay
Yayın Tarihi: 28 Ekim 2014
Kardeşler, tanıdıkları kurtkadın Kate’in dönüştürdüğü kızkardeşinin peşine düşerler. Kate onu öldürür.
Hayran Öyküleri
Bölüm 5
/Hayran Öyküleri
Yayın Tarihi: 11 Kasım 2014
Kardeşler, gençler tarafından sergilenen supernatural müzikalindeki yaratığı avlarlar.
Jeeves'e Sor
Bölüm 6
/Jeeves'e Sor
Yayın Tarihi: 18 Kasım 2014
Kardeşler, miras için evde toplanan aile üyelerini öldüren şekil değiştireni avlarlar.
Kızlar, Kızlar, Kızlar
Bölüm 7
/Kızlar, Kızlar, Kızlar
Yayın Tarihi: 25 Kasım 2014
Kardeşler bir cadının peşine düşer. Crowley yakaladığı cadının annesi Rowena olduğunu görür.
Hibbing 911
Bölüm 8
/Hibbing 911
Yayın Tarihi: 02 Aralık 2014
Kardeşler eski dostlarının yardımıyla kasabadaki vampirleri avlarlar.
Geride Bıraktığımız Şeyler
Bölüm 9
/Geride Bıraktığımız Şeyler
Yayın Tarihi: 09 Aralık 2014
Castiel ve kardeşler, Castiel’in babasının bedenini aldığı kızı Claire’e yardım ederler.
Açlık Oyunları
Bölüm 10
/Açlık Oyunları
Yayın Tarihi: 20 Ocak 2015
Sam ve Castiel, Dean’in kolundaki onu yoldan çıkaran kabil mühründen kurtulmanın yollarını arar.
Ev Gibisi Yok
Bölüm 11
/Ev Gibisi Yok
Yayın Tarihi: 27 Ocak 2015
Kardeşler eski dostları Charlie/Celeste’in kötü ruh ikizini durdururlar.
Bir Delikanlı Hakkında
Bölüm 12
/Bir Delikanlı Hakkında
Yayın Tarihi: 03 Şubat 2015
Ortadan kaybolan insanları araştıran kardeşlerden Dean kaybolur ve çocukluğuna döner. Sam ile onu dönüştüren Hansel ile cadıyı öldürerek eski haline döner.
Kes Ve Ateşi Tut
Bölüm 13
/Kes Ve Ateşi Tut
Yayın Tarihi: 10 Şubat 2015
Kardeşler, kazada ölümüne sebep oldukları için üniversiteli öğrencileri öldüren adamın hayaletini uzaklaştırırlar.
Celladın Şarkısı
Bölüm 14
/Celladın Şarkısı
Yayın Tarihi: 17 Şubat 2015
Kardeşler ve Castiel, Kabil’i tuzağa düşürür ve Dean Crowley’den aldıkları bıçakla onu öldürür.
Taşıdıkları Şeyler
Bölüm 15
/Taşıdıkları Şeyler
Yayın Tarihi: 18 Mart 2015
Kardeşler, insanların içine girip onları vahşileştiren bir paraziti avlarlar.
Siyaha Boya
Bölüm 16
/Siyaha Boya
Yayın Tarihi: 25 Mart 2015
Kardeşler, bir kiliseye dadanıp insanları öldüren kadın hayaleti avlarlar.
İçerideki Adam
Bölüm 17
/İçerideki Adam
Yayın Tarihi: 01 Nisan 2015
Sam ve Castiel, Dean’in mührünü kaldırmak için Bobby’nin ruhunun yardımıyla Metatron’u hapisten kaçırırlar.
Lanetliler Kitabı
Bölüm 18
/Lanetliler Kitabı
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2015
Castiel, özüne kavuşup tekrar melek olurken, Metatron kaçar. Sam, Charlie’nin çaldığı mührün kaldırabilecek lanetliler kitabını yakmayarak Rowena’dan yardım ister.
Werther Projesi
Bölüm 19
/Werther Projesi
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2015
Sam, Rowena’nın yönlendirmesiyle Dean ile mührü kaldırmaya yardımcı olacak bir kitabı bulurlar.
Melek Kalbi
Bölüm 20
/Melek Kalbi
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2015
Kardeşler ve Castiel, Claire’in annesini tutan düşmüş meleği bulurlar. Claire annesini öldüren meleği yokeder.
Karanlık Hanedan
Bölüm 21
/Karanlık Hanedan
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2015
Dean lanetliler kitabının hala Sam’de olduğunu öğrenir. Kitabı okumaya çalışan Charlie öldürülür.
Mahkum
Bölüm 22
/Mahkum
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2015
Sam, Rowena’nın yardımına karşılık Crowley’i öldürmeyi başaramaz. Dean, Charlie’i ölümünün sorumlularını katleder.
Karanlıktan, Ateşin İçine
Bölüm 1
/Karanlıktan, Ateşin İçine
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2015
Sam ve Dean karanlık hastalık bulaşan insanların arasında bir kız bebeği kurtarır. Sam hastalığa yakalanır.
Şekil Ve Boşluk
Bölüm 2
/Şekil Ve Boşluk
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2015
Sam hastalığın tedavisini bulurken, Dean bebeğin karanlık olduğunu anlar. Crowley, hızla büyüyen kızı götürür.
Kötü Tohum
Bölüm 3
/Kötü Tohum
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2015
Kardeşler, Rowena’ya Castiel’e yaptığı büyüyü bozdurur. Crowley Amara’yı eğiterek şeytanlarla besler.
Bebek
Bölüm 4
/Bebek
Yayın Tarihi: 28 Ekim 2015
Kardeşler kurtadama benzeyen bir yaratığı avlarlar.
Minik Lizzie
Bölüm 5
/Minik Lizzie
Yayın Tarihi: 04 Kasım 2015
Kardeşler bir pansiyondaki ölümleri araştırırken 12 yaşındaki Amara’nın insanların ruhlarını emdiğini öğrenir.
Küçük Dünyamız
Bölüm 6
/Küçük Dünyamız
Yayın Tarihi: 11 Kasım 2015
Kardeşler, Amara’yı öldürmek için Crowley’in sığınağına girerler. Crowley, Dean’ı öldürmek isteyince Amara onu gücüyle durdurur. Castiel, Metatron’dan Amara/Karanlığın tanrının kızkardeşi olduğunu öğrenir.
Peluş
Bölüm 7
/Peluş
Yayın Tarihi: 18 Kasım 2015
Kardeşler, kostüm giyen insanlara cinayetler işleten hayaleti avlarlar.
Sadece Hayal Gücüm
Bölüm 8
/Sadece Hayal Gücüm
Yayın Tarihi: 02 Aralık 2015
Kardeşler, Sam’in çocukluğundaki hayali arkadaşının arkadaşlarını öldüren genç kadını durdururlar.
Neredesin Be Birader?
Bölüm 9
/Neredesin Be Birader?
Yayın Tarihi: 09 Aralık 2015
Sam, gördüğü rüyaların izinde Crowley ve Rowena ile Lucifer’i görmeye cehennemdeki kafesine giderken, Dean, Tanrı’nın dikkatini çekmek için insanları öldüren Amara ile karşılaşır.
Şeytan Detaylarda Gizlidir
Bölüm 10
/Şeytan Detaylarda Gizlidir
Yayın Tarihi: 20 Ocak 2016
Lucifer, Karanlığı yenmek için Sam’in bedenine girmek ister. Dean ve Castiel, cehenneme giderek Rowena’nın büyüsüyle Sam’i Lucifer’in kafesinden kurtarır. Bu sırada Lucifer, Castiel’in onayıyla onun bedenine girip cehennemden çıkar ve Rowena’yı öldürür.
Mistik
Bölüm 11
/Mistik
Yayın Tarihi: 27 Ocak 2016
Kardeşler bir huzurevindekilere dadanan yaratığı avlarlar.
Beni Unutma
Bölüm 12
/Beni Unutma
Yayın Tarihi: 03 Şubat 2016
Kardeşler, Jody, Claier ve Alex’i kaçıran vampirleri avlarlar.
Aşk Acıtır
Bölüm 13
/Aşk Acıtır
Yayın Tarihi: 10 Şubat 2016
Kardeşler, bir kadının kocası ve aşığının ölmesini sağlayan cadıyı avlarlar.
Gemi
Bölüm 14
/Gemi
Yayın Tarihi: 17 Şubat 2016
Dean Tanrı’nın Eli adlı silahı almak için geçmişe giderek bir denizaltıya girer. Castiel’in aslında Lucifer olduğu ortaya çıkar.
Paspasın Ötesinde
Bölüm 15
/Paspasın Ötesinde
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2016
Kardeşler güreşçileri öldüren şeytanı avlarlar.
Güvenli Ev
Bölüm 16
/Güvenli Ev
Yayın Tarihi: 23 Mart 2016
Kardeşler bir evde yaşayanların ruhlarını hapseden ruh emiciyi avlarlar.
Kırmızı Et
Bölüm 17
/Kırmızı Et
Yayın Tarihi: 30 Mart 2016
Kurtadamların peşindeki kardeşler ölümle burun buruna gelir.
Cehennem Meleği
Bölüm 18
/Cehennem Meleği
Yayın Tarihi: 06 Nisan 2016
Kardeşler, Crowley ve Rowena’nın yardımıyla Lucifer’ı yakalar. Lucifer kurtulup Karanlığı öldürecek asayı alır. Karanlık üzerinde kullanır ama işe yaramaz. Karanlık Lucifer’i yakalar.
The Chitters
Bölüm 19
/The Chitters
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2016
Kardeşler insanları kaçırıp bedenlerini üremek için kullanan yaratıkları avlarlar.
Bana Shurley Deme
Bölüm 20
/Bana Shurley Deme
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2016
Kardeşler bir kasabadaki insanları etkisi altına alan sis ile karşılaşırlar. Sis onlara vardığında Tanrı yardıma gelir.
Ailedeki Herkes
Bölüm 21
/Ailedeki Herkes
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2016
Kardeşler Tanrı/Chuck ile konuşur ve onun kendini Amara’ya feda edeceğini öğrenince onu durdurmada yardım edecek Lucifer’i Metatron’un yardımıyla Amara’nın elinden kurtarırlar. Amara Metatron’u yokeder.
Çok Az Mutlu Olduk
Bölüm 22
/Çok Az Mutlu Olduk
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2016
Kardeşler, Tanrı, Lucifer, Crowley ve Rowena birleşip Amara’ya sırayla saldırıp zayıflatırlar. Tanrı onu tekrar hapsedeceği sırada Amara gücünü toplayıp onu durdurur.
Keep Calm and Carry On (Sakin Ol ve Devam Et)
Bölüm 1
/Keep Calm and Carry On (Sakin Ol ve Devam Et)
Yayın Tarihi: 13 Ekim 2016
Dean, annesi Mary Winchester ile karşılaşınca sarsılmıştır. Bu sırada Sam, Harflerin Kadınları'ndan Toni tarafından vurulduktan sonra hayatı için mücadele vermektedir.
Tanrım!
Bölüm 2
/Tanrım!
Yayın Tarihi: 20 Ekim 2016
Dean, Castiel ve Mary Sam'i kurtarmak için bir ipucu bulurlar ve onu kurtarmak için yola çıkarlar. Dean Mary'nin kendisini tehlikenin önüne atmasından rahatsızdır ama Mary tek başına gitmekte ısrarlıdır. Bu sırada Crowley, Lucifer'in bir rock yıldızı olan Vince Vincente'nin bedenini ele geçirdiği haberini verir.
Dökümhane
Bölüm 3
/Dökümhane
Yayın Tarihi: 27 Ekim 2016
Terkedilmiş gizemli bir evde, ağlayan bir bebeğin ölümlere yol açtığını öğrenen Sam, Mary ve Dean bu olayı incelemeye karar verir. Bu sırada, Castiel Lucifer'in peşine düşmek için çok istemese de Crowley ile iş birliği içine girer.
Amerikan Kabusu
Bölüm 4
/Amerikan Kabusu
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2016
Sam ve Dean, kendinilerini her şeyden uzak tutan dinlerine bağlı bir ailenin olayını incelemeye karar verir. Kardeşler bu ailenin kendilerini mahvedeceklerini bildikleri bir sırrı sakladığını farkeder. Bu sırada Dean hala Mary'nin verdiği kararı kabullenmeye çalışır.
Beklenen
Bölüm 5
/Beklenen
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2016
Herkes Hala Hitler'den Nefret Ediyor— Sam ve Dean Hitler'in ruhunun 1930'da sıkışıp kaldığını öğrendikten sonra, bir grup nazi büyücüsünü önlemek için hemen işe koyulurlar.
Asa Fox'u Kutlama
Bölüm 6
/Asa Fox'u Kutlama
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2016
3 Winchester 1 Taneden İyidir— Avcılar aralarından birinin trajik ölümünü yad etmek ve yaşamı kutlamak için toplanırken, Sam Dean ve Mary bir şeytanın tek tek avcıları toplamasıyla ilgili harekete geçmelidir.
Rock Asla Ölmez
Bölüm 7
/Rock Asla Ölmez
Yayın Tarihi: 01 Aralık 2016
Lucifer, bir rock yıldızı olan Vince Vincente'nin bedenine girdiğini ve fanlarına canı ne isterse yaptırabileceğinin farkına varır. Bu gücü kullanmak içinse, hepsini öldürmek için gizli bir VIP konseri düzenlemeye karar verir. Sam, Dean ve Castiel onu durdurmak için konser alanına giderler.
Amerika'nın Lucifer'i
Bölüm 8
/Amerika'nın Lucifer'i
Yayın Tarihi: 08 Aralık 2016
Lucifer’ın güçlü ve etkili bir beden arayışı onu Beyaz Saray’a getirir. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı kazara Lucifer ile anlaşma yapmış duruma düşer. Sam, Dean, Castiel, Crowley ve Rowena Karanlık Lord ile savaşmak için grubu yeniden toplarlar.
İlk Kan
Bölüm 9
/İlk Kan
Yayın Tarihi: 26 Ocak 2017
POTUS'a suikast girişiminde bulunduğu için tutuklandıktan sonra, Sam ve Dean bir hükümet gözaltı merkezinde bir çıkış yolu bulmalılar. Oğullarını bulmaya kararlı olan Mary ve Castiel bir kaynaktan yardım isterler.
Lily Sunder'ın Pişmanlıkları
Bölüm 10
/Lily Sunder'ın Pişmanlıkları
Yayın Tarihi: 02 Şubat 2017
Lily Sunder (Alicia Witt) Ailesini öldüren melek grubundan intikam almak için kendini kara büyüye adar ve yüzyıldan fazla bir sürede güçlenir. Sam ve Dean, Castiel'in sıradaki kurban olmaması için hızlı çalışmalıdır.
Dean Hakkında
Bölüm 11
/Dean Hakkında
Yayın Tarihi: 09 Şubat 2017
Dean hafızasını kaybediyor—Dean hafızasını hızlı bir şekilde silen bir büyüyle vurulduktan sonra Sam, güçlü bir cadı ailesinin izini sürmek üzere Rowena'nın yardımına başvurur.
Sıkışmış
Bölüm 12
/Sıkışmış
Yayın Tarihi: 16 Şubat 2017
Mary üstünde çalıştığı bir olay için Sam, Dean ve Castiel'den yardım ister ancak İngiliz Harflerin Adamlarının da olaya dahil olduğu detayını söylemeyi atlar fakat sonradan Mary'e oynanan oyun ortaya çıkar.
İade
Bölüm 13
/İade
Yayın Tarihi: 23 Şubat 2017
Sam ve Dean Rowena'ya Danışır- Sam ve Dean bir müzede katili ararken, 1723'te batan bir ticaret gemisinden bir hayaletin gizemin merkezinde olabileceğini öğrenirler. Sonra "The Star" adlı geminin, Crowley'in oğlu Gavin'in içinde olabileceği gemi olduğunu fark ederler ve Gavin'i takip etmek için Rowena'ya başvururlar. Lucifer'in çocuğuna hamile olan Kelly Kline, bir melek onu öldürmeye kalkıştıktan sonra şeytana sığınır.
Baskın
Bölüm 14
/Baskın
Yayın Tarihi: 02 Mart 2017
Bir vampir yuvasını temizleme işi Alfa Vampirin ortaya çıkması ile ters teper, Sam ve Dean'i aralarına alma konusunda Mary ve Britanyalı Harflerin Adamları da bu durumu bir avantaja dönüştürmeye çalışırlar.
Cennet İle Cehennem Arasında Bir Yer
Bölüm 15
/Cennet İle Cehennem Arasında Bir Yer
Yayın Tarihi: 09 Mart 2017
Bir kamp alanındaki cehennem köpeği saldırıları Sam ve Dean'i bu durumu araştırmaya iter. Bu esnada kendisi için çalışan 2 şeytan Crowley'in sakladığı bir şeyi ortaya çıkarır. Castiel de Kelly Kline hakkında bir ipucu bulur.
Bayanlara İçki Ücretsiz
Bölüm 16
/Bayanlara İçki Ücretsiz
Yayın Tarihi: 30 Mart 2017
Sam ve Dean bir kurt adam avında Mick'in de onlara katılmasına izin verirler. 3 adam aynı av üzerinde çalışan Claire Novak ile karşılaşırlar. Claire ısırılır, Sam ve Dean o dönüşmeden önce bir çözüm aramaya çalışır.
İngiliz İstilası
Bölüm 17
/İngiliz İstilası
Yayın Tarihi: 06 Nisan 2017
Sam ve Dean Kelly Kline'ın yeri hakkında bir iz bulur. Mick Davies aniden sığınağa uğrar ve ava katılmaya karar verir.
Akılda Kalanlar
Bölüm 18
/Akılda Kalanlar
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2017
Sam ve Dean küçük bir kasabadaki kayıp insan davasını araştırır. Tanıklardan birisi Winchester'lara saldırganın "Keçi Başlı" bir adam olduğunu söyler. Sam ve Dean neye inanacaklarından emin olamazlar ama tanık ortadan kaybolduğunda kasabanın karanlık bir sırrı olduğunu anlarlar.
Gelecek
Bölüm 19
/Gelecek
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2017
Sam Lucifer'ın bebeğini durdurmak için bir fikir ortaya atat fakat Castiel'in aklında Kelly için farklı şeyler vardır. Dean birisinin Colt'u çaldığını anlayınca çok sinirlenir. Kelly bebeğin geleceği hakkında zor bir tercih yapar.
Twigs & Twine & Tasha Banes
Bölüm 20
/Twigs & Twine & Tasha Banes
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2017
Alicia Banes Annesi Tasha'nın ortadan kaybolması üzerine yardım içim Mary'i arar. Mary'nin telefonuna yanıt veren Sam, Dean ile birlikte Alicia ve ikiz kardeşi Max'e güçlü bir cadıyı avlayan annelerini bulmak için yardıma giderler. Bu arada Mary'nin Britanyalı Haflerin Adamları hakkında şüpheleri oluşmaya başlar.
Mary Hakkında Bir Şey Var
Bölüm 21
/Mary Hakkında Bir Şey Var
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2017
Sam ve Dean ülkedeki avcıların şüpheli "kazalar" ile ölmesi üzerine harekete geçerler. Mary'i bulup güvende olmasına karar verirler. Bu esnada Toni ABD'ye döner ve Mary ile yüzleşir.
Biz Kimiz
Bölüm 22
/Biz Kimiz
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2017
Tehlikeli bir duruma yakalanan Sam ve Dean'in güvenecek sadece kendileri vardır. Bu esnada Amerikan Avcılar ve Britanyalı Avcılar arasındaki mücadele iyice tutuşur.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2017
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2017
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2017
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 02 Kasım 2017
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 09 Kasım 2017
Mezar Taşı
Bölüm 6
/Mezar Taşı
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2017
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 23 Kasım 2017
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2017
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 07 Aralık 2017
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2018
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2018
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2018
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2018
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 01 Mart 2018
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 08 Mart 2018
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 29 Mart 2018
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 05 Nisan 2018
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 12 Nisan 2018
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2018
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2018
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 03 Mayıs 2018
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2018
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2018
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2018
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2018
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2018
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2018
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2018
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2018
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2018
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2018
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 17 Ocak 2019
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2019
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2019
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2019
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 07 Mart 2019
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 14 Mart 2019
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 21 Mart 2019
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 04 Nisan 2019
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2019
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2019
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2019
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2019
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 24 Ekim 2019
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2019
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2019
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2019
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2019
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 12 Aralık 2019
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2020
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2020
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2020
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 16 Mart 2020
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 23 Mart 2020
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 08 Ekim 2020
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2020
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 22 Ekim 2020
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 29 Ekim 2020
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 05 Kasım 2020
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 12 Kasım 2020