Supernatural

12. Sezon

Keep Calm and Carry On (Sakin Ol ve Devam Et)
Bölüm 1
/Keep Calm and Carry On (Sakin Ol ve Devam Et)
Yayın Tarihi: 13 Ekim 2016
Dean, annesi Mary Winchester ile karşılaşınca sarsılmıştır. Bu sırada Sam, Harflerin Kadınları'ndan Toni tarafından vurulduktan sonra hayatı için mücadele vermektedir.
Tanrım!
Bölüm 2
/Tanrım!
Yayın Tarihi: 20 Ekim 2016
Dean, Castiel ve Mary Sam'i kurtarmak için bir ipucu bulurlar ve onu kurtarmak için yola çıkarlar. Dean Mary'nin kendisini tehlikenin önüne atmasından rahatsızdır ama Mary tek başına gitmekte ısrarlıdır. Bu sırada Crowley, Lucifer'in bir rock yıldızı olan Vince Vincente'nin bedenini ele geçirdiği haberini verir.
Dökümhane
Bölüm 3
/Dökümhane
Yayın Tarihi: 27 Ekim 2016
Terkedilmiş gizemli bir evde, ağlayan bir bebeğin ölümlere yol açtığını öğrenen Sam, Mary ve Dean bu olayı incelemeye karar verir. Bu sırada, Castiel Lucifer'in peşine düşmek için çok istemese de Crowley ile iş birliği içine girer.
Amerikan Kabusu
Bölüm 4
/Amerikan Kabusu
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2016
Sam ve Dean, kendinilerini her şeyden uzak tutan dinlerine bağlı bir ailenin olayını incelemeye karar verir. Kardeşler bu ailenin kendilerini mahvedeceklerini bildikleri bir sırrı sakladığını farkeder. Bu sırada Dean hala Mary'nin verdiği kararı kabullenmeye çalışır.
Beklenen
Bölüm 5
/Beklenen
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2016
Herkes Hala Hitler'den Nefret Ediyor— Sam ve Dean Hitler'in ruhunun 1930'da sıkışıp kaldığını öğrendikten sonra, bir grup nazi büyücüsünü önlemek için hemen işe koyulurlar.
Asa Fox'u Kutlama
Bölüm 6
/Asa Fox'u Kutlama
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2016
3 Winchester 1 Taneden İyidir— Avcılar aralarından birinin trajik ölümünü yad etmek ve yaşamı kutlamak için toplanırken, Sam Dean ve Mary bir şeytanın tek tek avcıları toplamasıyla ilgili harekete geçmelidir.
Rock Asla Ölmez
Bölüm 7
/Rock Asla Ölmez
Yayın Tarihi: 01 Aralık 2016
Lucifer, bir rock yıldızı olan Vince Vincente'nin bedenine girdiğini ve fanlarına canı ne isterse yaptırabileceğinin farkına varır. Bu gücü kullanmak içinse, hepsini öldürmek için gizli bir VIP konseri düzenlemeye karar verir. Sam, Dean ve Castiel onu durdurmak için konser alanına giderler.
Amerika'nın Lucifer'i
Bölüm 8
/Amerika'nın Lucifer'i
Yayın Tarihi: 08 Aralık 2016
Lucifer’ın güçlü ve etkili bir beden arayışı onu Beyaz Saray’a getirir. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı kazara Lucifer ile anlaşma yapmış duruma düşer. Sam, Dean, Castiel, Crowley ve Rowena Karanlık Lord ile savaşmak için grubu yeniden toplarlar.
İlk Kan
Bölüm 9
/İlk Kan
Yayın Tarihi: 26 Ocak 2017
POTUS'a suikast girişiminde bulunduğu için tutuklandıktan sonra, Sam ve Dean bir hükümet gözaltı merkezinde bir çıkış yolu bulmalılar. Oğullarını bulmaya kararlı olan Mary ve Castiel bir kaynaktan yardım isterler.
Lily Sunder'ın Pişmanlıkları
Bölüm 10
/Lily Sunder'ın Pişmanlıkları
Yayın Tarihi: 02 Şubat 2017
Lily Sunder (Alicia Witt) Ailesini öldüren melek grubundan intikam almak için kendini kara büyüye adar ve yüzyıldan fazla bir sürede güçlenir. Sam ve Dean, Castiel'in sıradaki kurban olmaması için hızlı çalışmalıdır.
Dean Hakkında
Bölüm 11
/Dean Hakkında
Yayın Tarihi: 09 Şubat 2017
Dean hafızasını kaybediyor—Dean hafızasını hızlı bir şekilde silen bir büyüyle vurulduktan sonra Sam, güçlü bir cadı ailesinin izini sürmek üzere Rowena'nın yardımına başvurur.
Sıkışmış
Bölüm 12
/Sıkışmış
Yayın Tarihi: 16 Şubat 2017
Mary üstünde çalıştığı bir olay için Sam, Dean ve Castiel'den yardım ister ancak İngiliz Harflerin Adamlarının da olaya dahil olduğu detayını söylemeyi atlar fakat sonradan Mary'e oynanan oyun ortaya çıkar.
İade
Bölüm 13
/İade
Yayın Tarihi: 23 Şubat 2017
Sam ve Dean Rowena'ya Danışır- Sam ve Dean bir müzede katili ararken, 1723'te batan bir ticaret gemisinden bir hayaletin gizemin merkezinde olabileceğini öğrenirler. Sonra "The Star" adlı geminin, Crowley'in oğlu Gavin'in içinde olabileceği gemi olduğunu fark ederler ve Gavin'i takip etmek için Rowena'ya başvururlar. Lucifer'in çocuğuna hamile olan Kelly Kline, bir melek onu öldürmeye kalkıştıktan sonra şeytana sığınır.
Baskın
Bölüm 14
/Baskın
Yayın Tarihi: 02 Mart 2017
Bir vampir yuvasını temizleme işi Alfa Vampirin ortaya çıkması ile ters teper, Sam ve Dean'i aralarına alma konusunda Mary ve Britanyalı Harflerin Adamları da bu durumu bir avantaja dönüştürmeye çalışırlar.
Cennet İle Cehennem Arasında Bir Yer
Bölüm 15
/Cennet İle Cehennem Arasında Bir Yer
Yayın Tarihi: 09 Mart 2017
Bir kamp alanındaki cehennem köpeği saldırıları Sam ve Dean'i bu durumu araştırmaya iter. Bu esnada kendisi için çalışan 2 şeytan Crowley'in sakladığı bir şeyi ortaya çıkarır. Castiel de Kelly Kline hakkında bir ipucu bulur.
Bayanlara İçki Ücretsiz
Bölüm 16
/Bayanlara İçki Ücretsiz
Yayın Tarihi: 30 Mart 2017
Sam ve Dean bir kurt adam avında Mick'in de onlara katılmasına izin verirler. 3 adam aynı av üzerinde çalışan Claire Novak ile karşılaşırlar. Claire ısırılır, Sam ve Dean o dönüşmeden önce bir çözüm aramaya çalışır.
İngiliz İstilası
Bölüm 17
/İngiliz İstilası
Yayın Tarihi: 06 Nisan 2017
Sam ve Dean Kelly Kline'ın yeri hakkında bir iz bulur. Mick Davies aniden sığınağa uğrar ve ava katılmaya karar verir.
Akılda Kalanlar
Bölüm 18
/Akılda Kalanlar
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2017
Sam ve Dean küçük bir kasabadaki kayıp insan davasını araştırır. Tanıklardan birisi Winchester'lara saldırganın "Keçi Başlı" bir adam olduğunu söyler. Sam ve Dean neye inanacaklarından emin olamazlar ama tanık ortadan kaybolduğunda kasabanın karanlık bir sırrı olduğunu anlarlar.
Gelecek
Bölüm 19
/Gelecek
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2017
Sam Lucifer'ın bebeğini durdurmak için bir fikir ortaya atat fakat Castiel'in aklında Kelly için farklı şeyler vardır. Dean birisinin Colt'u çaldığını anlayınca çok sinirlenir. Kelly bebeğin geleceği hakkında zor bir tercih yapar.
Twigs & Twine & Tasha Banes
Bölüm 20
/Twigs & Twine & Tasha Banes
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2017
Alicia Banes Annesi Tasha'nın ortadan kaybolması üzerine yardım içim Mary'i arar. Mary'nin telefonuna yanıt veren Sam, Dean ile birlikte Alicia ve ikiz kardeşi Max'e güçlü bir cadıyı avlayan annelerini bulmak için yardıma giderler. Bu arada Mary'nin Britanyalı Haflerin Adamları hakkında şüpheleri oluşmaya başlar.
Mary Hakkında Bir Şey Var
Bölüm 21
/Mary Hakkında Bir Şey Var
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2017
Sam ve Dean ülkedeki avcıların şüpheli "kazalar" ile ölmesi üzerine harekete geçerler. Mary'i bulup güvende olmasına karar verirler. Bu esnada Toni ABD'ye döner ve Mary ile yüzleşir.
Biz Kimiz
Bölüm 22
/Biz Kimiz
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2017
Tehlikeli bir duruma yakalanan Sam ve Dean'in güvenecek sadece kendileri vardır. Bu esnada Amerikan Avcılar ve Britanyalı Avcılar arasındaki mücadele iyice tutuşur.