Vikingler

3. Sezon

Paralı Asker
Bölüm 1
/Paralı Asker
Yayın Tarihi: 19 Şubat 2015
Ragnar ve Lagertha’nın birlikleri, Wessex’te koloni kurmayı amaçlayan bir grupla denize açılır. Kral Ecbert bir anlaşma önerir. Ragnar beklenmedik bir ittifak edinir.
Gezgin
Bölüm 2
/Gezgin
Yayın Tarihi: 26 Şubat 2015
Lagertha ve Athelstan, Wessex’te Viking köyünün kurulmasına yardım ederler. Kattegat’a gelen gizemli bir göçebe, kehanetlerdeki uyarıları akıllara getirir.
Savaşçı'nın Kaderi
Bölüm 3
/Savaşçı'nın Kaderi
Yayın Tarihi: 05 Mart 2015
Kral Ecbert yeni yeni gelişen Viking köyünü ziyaret eder. Wessex-Viking birlikleri, Mercia ile savaşa girer. Siggy, Harbard’ın görünüşüne kanmaz.
Yaralı
Bölüm 4
/Yaralı
Yayın Tarihi: 12 Mart 2015
Wessex-Viking birlikleri eve zaferle dönerler ancak Floki, Ecbert’le ittifak kurulmasına kızmıştır. Prenses Kwenthrith, hesaplanmış bazı politik hamlelerde bulunur.
Taht Hırsızı
Bölüm 5
/Taht Hırsızı
Yayın Tarihi: 19 Mart 2015
Birlik, eve dönüşte bir trajediyle karşılaşır. Lagertha Ragnar’la Hedeby’ye gitmek ve unvanını geri almak ister. Kâhin, Rollo için ilginç bir kehanette bulunur.
Yeniden Doğmak
Bölüm 6
/Yeniden Doğmak
Yayın Tarihi: 26 Mart 2015
Paris baskını için hazırlıklar hızlanırken, Rollo kara kara kaderini düşünür. Kalf, Kattegat’a gelir. Porunn ve Judith doğum yaparlar.
Paris
Bölüm 7
/Paris
Yayın Tarihi: 02 Nisan 2015
Paris’e ulaşan Viking donanması büyük bir paniğe yol açar. Kont Odo ise şehrin bu saldırıya hazırlıklı olduğundan çok emindir.
Kapıya Hücum!
Bölüm 8
/Kapıya Hücum!
Yayın Tarihi: 09 Nisan 2015
Kont Odo’nun emriyle Paris tecrit edilir. Fakat Vikingler kapıları yıkmaya kararlıdırlar.
Kırılma Noktası
Bölüm 9
/Kırılma Noktası
Yayın Tarihi: 16 Nisan 2015
Vikingler Paris’e var güçleriyle saldırırlar. Çaresiz kalan İmparator Charles zor bir seçim yapmak zorundadır. Wessex’te Judith’i de zor bir seçim beklemektedir.
Ölüler
Bölüm 10
/Ölüler
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2015
Rollo kaderinden kaçamaz ve liderlik Bjorn’a geçer. Paris’i ele geçirmek için son şanslarını değerlendiren Ragnar ve Viking birlikleri cüretkâr bir hamle yaparlar.