Twitter
Haftalık - 25 Eylül 2022 (Kubat ve Dr. Rezan Epözdemir Habertürk’te)
25 Eylül 2022 Pazar

Türkiye ve dünyanın gündemi, siyasetten sağlığa, tarihten yaşama, kültürden magazine en çok konuşulan konuların bilinmeyenleri Oya Çebi ile Haftalık’ta…

ABD'de neler konuşuluyor? ABD'nin gündeminde neler var? ABD Başkanı Joe Biden yeniden aday olacak mı? Haftalık'ta Oya Çebi sordu; Habertürk Yazarı Oray Eğin yanıtladı.

Ergenlik yaşı neden düşüyor? Yanlış beslenme erken ergenliğe mi yol açıyor? İdeal ergenlik yaşı kaçtır? Plastikler ergenlik yaşına nasıl etki ediyor? Stres ergenlik yaşını düşürüyor mu? Haftalık'ta Oya Çebi sordu; Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Prof. Dr. Cengiz Kara değerlendirdi.

İskeletten DNA nasıl alınıyor? Genetik çalışmalar nasıl yapılıyor? Hititler'den neden iz yok? Haftalık'ta Oya Çebi sordu; Tıbbi Biyolojik ve Genetik Uzmanı Prof. Dr. Korkut Ulucan ve Anadolu Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haşim Şahin anlattı.

Yunanistan ne yapmaya çalışıyor? Haftalık'ta Oya Çebi sordu; Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Naim Babüroğlu yorumladı.

Oya Çebi ile Haftalık’ın son bölümüne ise; Türk halk müziğinin sevilen ismi Kubat ve ünlü hukukçu Dr. Rezan Epözdemir konuk oldu.