AÇILAN SANDIK ORANI
100,0%
KATILIM ORANI
89,1%

Arif Bayrak

AK Parti Bursa Mudanya Belediye Başkan Adayı

DOĞUM YILI 1977
EĞİTİM Üniversite
MESLEĞİ Avukat

14 Eylül 1977’de Mudanya’da doğdu. İlköğretimini Mudanya’da Atatürk İlköğretim Okulu’nda, orta ve lise eğitimini de Mudanya İmam Hatip Lisesi’nde, yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı.

2003 yılında başladığı serbest avukatlık mesleğini halen sürdüren Arif Bayrak, AK Parti   Mudanya Güzelyalı Beldesi Gençlik Kolları Başkanlığı’nın yanı sıra 2004 Şubat ayında askerden geldikten bir ay sonraki 2004 yerel seçimlerinde kontenjan 1.sıradan belediye meclis üyesi oldu. Yine aynı dönemde Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Meclis Başkan Vekilliği, encümen üyeliği ve çeşitli komisyonlarında görev aldı. 2009 yerel seçimlerinde Mudanya Belediye Meclis üyesi olarak meclise girdi. Halen Mudanya Belediyesi’nde imar, plan bütçe ve hukuk komisyonlarında görev yapmaktadır.

Yıllarca futbol oynadığı Burgazspor Kulübü’nün 2009 yılından bu yana başkanlığını sürdürmekte olan Arif Bayrak, Mudanya Artvinliler Derneği, Mudanya-Güzelyalı Avcılar Derneği’nin yönetiminde bulundu. Bursa Ahenk-Hukuk Derneği üyesi olan Bayrak, evli ve iki çocuk babasıdır.