AÇILAN SANDIK ORANI
100,0%
KATILIM ORANI
89,1%

Arif Tevetoğlu

MHP İstanbul Maltepe Belediye Başkan Adayı

DOĞUM YILI 1965
EĞİTİM Üniversite
MESLEĞİ İş Adamı
EMAIL bilgi@ariftevetoglu.com
WEB SİTESİ www.ariftevetoglu.com/

1965’ te Rize’de doğdu. Ortaokul ve Liseyi Maltepe’de bitirdi. 1991 yılında İktisat Fakültesinden mezun oldu. Aynı yıl askerlik görevini tamamlayarak 1992 yılında Gençlik kolları Başkanı olarak siyasete atıldı. 1994-1999 ve 1999-2004 yıllarında Maltepe Belediyesi Meclis üyeliğine seçildi. Maltepe’nin çeşitli problemleri ile ilgili komisyonlarda başkanlık ve üyelik yaptı. Maltepe Sanayici ve İş Adamları Derneği üyesidir. Marmara ve Boğazlar Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu üyeliği, Türkiye Engelliler Vakfı Başkanlığı, Karadenizli İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu üyeliği, Anadolu Yakası Özürlüler Spor Kulübü Asbaşkanlığı yaptı. 2002 TÜBİTAK – TÜSSİDE (Türkiye Sanayi Sevk İdare Enstitüsü) temel kalite ve kurum kültürü eğitimi aldı. 2002 Kamu İhale Kurumu eğiticilerin eğitimi sertifikasını aldı. 1995 yılından beri Sürücü Kursu işletmeciliği yapmaktadır. 

2009 Yerel Seçimlerinde Maltepe Belediye Başkan Adayı oldu. 2011 yılı Genel Seçimlerinde MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı olmuştur. Bünyesinde TV bulunan Medya İletişim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanıdır. Aynı zamanda TEVETOĞLU YAPI olarak inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. 

SASAV Yönetim Kurulu Üyesi olmakla birlikte, birçok dernek ve kuruluşta başkanlık ve üyelik yapan Arif TEVETOĞLU evli ve 2 çocuk babasıdır.