AÇILAN SANDIK ORANI
100,0%
KATILIM ORANI
89,1%

Gürkan Gülay

MHP Zonguldak Merkez Belediye Başkan Adayı

DOĞUM YILI 1978
EĞİTİM Lise
MESLEĞİ İşletmeci
EMAIL Gurkan_gulay@hotmail.com

 1978 yılında Zonguldak’da doğdu. İlköğrenimini Zonguldak merkeze bağlı olan Gazi Mustafa Kemal ilk öğretim okulunda, orta öğrenimini ise Fener Lisesinde tamamlamış olan Gürkan GÜLAY, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümünde eğitim hayatını sürdürmektedir.

    Gençlik yıllarından itibaren Ülkücü Hareketin her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü davasına hizmet etmeye çalışmıştır. 2007 yılında aktif siyasete atılan Gürkan GÜLAY, MHP Zonguldak İl Bakanlığı yönetiminde İl Disiplin Kurulu Başkanlığı yapmıştır. 2009-2011 yılları arasında yine MHP İl Yönetim kurulunda yönetici olarak bu kutlu davaya hizmet etmeye çalışmış olan Gürkan GÜLAY, 2011 yılında MHP Genel Merkezi tarafından Zonguldak Merkez İlçe başkanlığına atanmıştır.

    Göreve gelmesinin hemen ardından, bölge halkında ve teşkilatlarda büyük bir heyecan uyandırmış olup, kısa bir zaman içerisinde memleket sevdalısı ülkücü kadroları bir çatı altında toparlamış ve adeta şölen havasında bir kongre gerçekleştirerek atama yöntemiyle gelmiş olduğu Merkez İlçe Başkanlığı’na Ülkücü Harekete gönül vermiş kadroların teveccühüyle seçilmiştir.

    "Halka hizmet Hakka Hizmet" düsturunu kendine yaşam tarzı olarak seçmiş olan ve bu inancından hiçbir şekilde taviz vermeyen Gürkan GÜLAY, görev süresi boyunca memleket meselelerinin hiçbirine duyarsız kalmadı.

    Gerek MHP Genel Merkezi; Gerek İl Başkanlığı, Gerekse Sivil Toplum Kuruluşları ve bölge halkıyla uyum içerisinde çalışan Gürkan GÜLAY ve ekibi bölgeyi ilgilendiren tüm konularda "Kendini Değil Kentini Düşünerek" hareket etmiş ve devralmış olduğu bayrağı layık olduğu yere taşımak için olanca gücüyle mücadele etmiştir.

    2013 yılı Eylül ayına kadar MHP Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Gürkan GÜLAY, Milliyetçi kadrolar ve Zonguldak Halkının teveccühünü arkasına almayı başarmış ve şehrine daha fazla hizmet edebilmek amacı ile 2014 yerel seçimlerinde MHP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı olmuştur.

    Evli ve 2 çocuk babası olan Gürkan GÜLAY,2001 yılında ticaret hayatına atılmış olup, Resteurant ve Cafe işletmeciliğinin yanı sıra,Yapı kimyasalları imalatına başlayarak inşaat sektöründe de faaliyet göstermektedir.