AÇILAN SANDIK ORANI
100,0%
KATILIM ORANI
89,1%

İbrahim Özkan

MHP İstanbul Sancaktepe Belediye Başkan Adayı

DOĞUM YILI 1975
EĞİTİM Üniversite
MESLEĞİ Mühendis

1975 yılında Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde doğan MHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı İbrahim Özkan. İlköğrenimini Köprübaşı’nda tamamladıktan sonra 11 ay gibi rekor bir sürede hafızlık eğitimini tamamlayarak icazet almıştır. 

Orta öğrenimini Samandıra Lisesinde yapan İbrahim Özkan . Lisans eğitimini Endüstri Mühendisliği alanında yapmıştır. Lisans eğitimi sonrası ,kentsel dönüşüm ve şehir planlaması konusunda Sanayi bölgelerinin yaşam alanlarına etkileri konusunda çeşitli Avrupa ülkelerinde konferans ve eğitimlere , Japonya’da Afet Yönetim ve Acil Eylem Planları seminerine katılmıştır.

Yangın mekaniği ve güvenliği sektöründe, hizmet veren şirketler grubunda Yönetim Kurulu başkanlığı yapan İbrahim Özkan , tüketici dernekleri tarafından 5 kez üst üste Altın Adam ödülüne layık görülmüştür.

Çeşitli sektör dernekleri ile Trabzon İş Adamları ve Bürokratları Derneği üyesidir.

2009 yılında yapılan yerel seçimlerde yine MHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı olan İbrahim Özkan , Sancaktepeli hemşerilerinin desteği ve güveni ile yeniden Sancaktepe Belediye Başkanlığına aday olmuştur.

Fenerbahçe ve Kartalspor kulüplerinde futbol oynamıştır. Amatör olarak dalgıçlık ve yelken sporuyla ilgilenmektedir. 

Evli ve 2 çocuk babası olan İbrahim Özkan

İngilizce, Almanca ve Arapça bilmektedir.