AÇILAN SANDIK ORANI
100,0%
KATILIM ORANI
89,1%

Orhan Bayram

CHP Adana Yüreğir Belediye Başkan Adayı

EĞİTİM iş Adamı
MESLEĞİ Üniversite
EMAIL orhansenbayram@gmail.com
WEB SİTESİ www.orhanbayram.org

1974 yılında Yüreğir'in Anadolu Mahallesi'nde doğan, Dervişler Mahallesi'nde büyüyen Orhan Bayram, ilk orta ve lise öğrenimini Adana'da tamamladı. 1994 yılında kazandığı Çukurova Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü'ne başlarken CHP üyesi oldu. CHP'li olmanın verdiği avantaj ve parti alt yapısı nedeniyle aynı yıl CHP'nin Çukurova Üniversitesi Temsilcisi olma başarısını gösteren Bayram, daha sonra CHP Gençlik Kolları İl Sekreteri oldu. CHP'ye olan inancıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Orhan Bayram, 1998 yılında Adana İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nı kazandı. 2002 yılına kadar bu görevini sürdüren Yüreğir'in evladı Orhan Bayram 2003-2004 yılları arasında Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı'na kadar yükseldi. CHP'de 2 dönem kurultay delegeliği de yapan Bayram, vatani görevinden sonra iş hayatına atıldı.
CHP'nin genç neferi olarak gösterdiği başarıyI iş hayatında da sürdüren ancak CHP ile bağları hiçbir zaman kopmayan Orhan Bayram, Türkiye'de faaliyet gösteren Uluslararası ölçekli bazı inşaat ve organizasyon şirketlerinde üst düzey yöneticilik yaptı.
Görevlerinde binlerce çalışanın organizasyon şemasını ve görev tanımlarını belirleyen Maden Mühendisi Bayram, Orhan Bayram İnşaat A.Ş.'nin kurucu ortağıdır. İnsan kaynakları, sürdürebilir kalkınma modelleri, araştırma- geliştirme (AR-GE) alanlarında birçok kişi ve kuruma danışmanlık yapmıştır. Evli, biri kız 3 çocuk babası olan Orhan Bayram, siyasetle yoğrulmuş bir ailenin genç ferdi olarak Yüreğir Belediye başkanlığı'na aday adayı oldu. Orhan Bayram, Yüreğir'in çağdaş ve modern bir kimliğe kavuşması için Yüreğirli ile elele vererek yoğun bir mücadele verecek.