AÇILAN SANDIK ORANI
100,0%
KATILIM ORANI
89,1%

Mehmet Ali Tanrıverdi

MHP Ankara Keçiören Belediye Başkan Adayı

DOĞUM YILI 1956
MESLEĞİ Siyasetçi

1956 yılında, on çocuklu çiftçi Halil Onbaşı’nın en büyük erkek çocuğu olarak Ankara’da doğdum. Büyük erkek evlât olmanın getirdiği sorumluluklara onbeş yaşında ticarete atılmakla başladım. Dört çocuğumdan üçüncüsü vatani vazifemi yaparken dünyaya geldi.

Kırk yıldır yaşadığım Keçiören'imizin; Yeniyol, Demirkapı, Güçlükaya mahallelerinde komşuluk yaptım. Hâlen, Yakacık Mahallesi’nde ikâmet etmekteyim.

Genç yaşta girdiğim siyâsette, 1987 yılında, Milliyetçi Çalışma Partisi'nden Ankara milletvekili adayı oldum. 1994 - 1999 yılları arasında Keçiören Belediyesi'nde Meclis Üyeliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi M.H.P Grup Başkanlığı ve Ankara Ticaret Odası Meclis Üyeliği yaptım. Ankara'ya Hizmet Verenler Derneği (AHİD) Genel Başkanlığı görevinde bulundum. Hâlen, Milliyetçi Hareket Partisi M.Y.K. üyesiyim.

Ekip ruhuyla yaptığımız sosyal ve kültürel hizmetleri, siz değerli Keçiörenli hemşehrilerim ile devam ettirmek ve Ankara'nın en güzide ilçesini beraber yönetmek için Keçiören Belediye Başkan adayı oldum.