Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika 43 milyon dolar kazandı, akşam yemeği önerdiler!

        New York'ta bir kadın, slot makinesinden 43 milyon dolar kazandı ancak parasını alamadı.

        Geçtiğimiz Ağustos ayında yaşanan olayda, Katrina Bookman isimli kadın bir kumarhanede kol çekme makinesi olarak da bilinen slot makinesinin başına oturdu. Bir süre sonra Bookman, makinenin ekranında 42,949,672 dolar kazandığına dair bir uyarı gördü ve makineyle birlikte kendi fotoğrafını çekti.

        CNN'e o anları anlatan Bookman, "O duyguyu tarif bile edemiyorum. Bütün vücudum uyuşmuş gibiydi." ifadelerini kullandı.

        Ancak olaylar Bookman'ın beklediği gibi gelişmedi. Ertesi gün kazandığı tutar ile ilgili konuşmak için kumarhaneye gelen Bookman, o anları "Onlara 'ne kazandım' diye sordum. Bana hiçbir şey kazanmadığımı söylediler." sözleriyle anlatıyor.

        Bu sözlerin ardından Bookman, konuyla ilgili yetkili komisyon olan New York Eyaleti Oyun Komisyonu'na gidiyor ancak komisyon Bookman'ın oynadığı makinenin, kumarhanedeki diğer makineler gibi bozuk olduğunu ve makinenin basılı bilette verdiği 2.25 dolarlık rakamın doğru olduğunu açıklıyor.

        Bookman'a bu ödül yerine bir akşam yemeği öneren kumarhaneden yapılan açıklamada, "Bayan Bookman'a durumu açıkladıktan sonra, makinenin basılı verdiği bilette yazan tutarı ödemeyi teklif ettik. Bu tip arızalar ender görülür. Bayan Bookman'dan bu durum için özür diliyoruz." ifadelerine yer verilirken, Bookman'ın avukatı konuyla ilgili olarak ; "Bookman kazandı ancak kumarhane bunu ödemek istemiyor. Bana göre bu adil değil. Makine kaybederseniz paranızı alıyor. O zaman kazanınca da ödeme yapmalı." diyor.

        4 çocuk annesi Katrina Bookman'ın kumarhane hakkında dava açması bekleniyor.

        HABERTURK.COM

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ