Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Kraliçe’nin gözü topukta! GALERİ

        Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül’ün İngiltere’ye yaptıkları resmi ziyaret devam ederken, ziyarete ilişkin haber ve fotoğraflar dünkü bazı İngiliz gazetelerinde yer aldı.

        Daily Mail, Hayrünnisa Gül için, “O bir topuklu ayakkabı uzmanı gibi” yorumunu yaptı. Daily Telegraph Gazetesi, Gül çifti onuruna önceki akşam Buckingham Sarayı’nda verilen resmi yemeği “Sarayda bir Doğu tadı” başlığıyla verdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’ü öne çıkaran büyük bir fotoğrafa ilk sayfasından yer veren gazete, iç sayfalarında da Kraliyet karşılamasını “İhtişam, resmi geçit ve çarpıcı ökçeler” başlığıyla ve çeşitli fotoğraflarla aktardı. Gazete, “Hayrünnisa Gül’ün 15 santimetrelik gri topuklu ayakkabılarıyla ev sahibi Kraliçe 2. Elizabeth ve Edinburgh Dükü Philip’in yanında yükseldiğini” yazdı.

        “TOPUKLU UZMANI”

        İngiltere’nin bulvar gazetesi Daily Mail, Buckhingham Sarayı’ndaki davette Kraliçe Elizabeth’in Hayrünnisa Gül’ün 15 santimetrelik topuğuna baktığı kareyi manşetine taşıdı. Gazete, Hayrünnisa Gül’ün kırmızı halı üzerinde “büyük bir dikkatle” yürüdüğüne dikkat çekerken, “Az sayıda asansörü olan sarayın merdivenlerinden inip çıkarken zorlanabileceğini” ifade etti. Daily Mail, Hayrünnisa Gül’ün geçtiğimiz ekim ayında düzenlenen Almanya ziyaretinde de 12.5 santimetrelik bir topuklu ayakkabı giydiğini belirterek, “Bayan Gül bir topuklu ayakkabı uzmanı gibi” yorumunu yaptı.

        GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ