Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Malatya'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 ağır yaralı

        Ferdi DURDU/MALATYA

        Malatya'da esnaf arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada 21 yaşındaki Furkan Kahraman öldü, 25 yaşındaki Almina Dilara D. ağır yaralandı.

        Sarıcıoğlu Mahallesi Saruhan Sokak'ta ikinci el ev eşyası satışı yapan dükkanı işletenlerle karşısında bulunan kuaför dükkanının sahipleri arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Gece yarısı yeniden alevlenen kavgada bu kez silah kullanıldı. Silahla ateş açılması sonucu ikinci el ev eşyası satışı yapan esnafın oğlu Furkan Kahraman (21) ile o sırada balkonda bulunan ve kuaför dükkanının sahiplerinden olduğu öğrenilen Almina Dilara D. (25) ağır yaralandı. Başından yaralanan Furkan Kahraman kaldırıldığı Malatya Devlet Hastanesi'ne yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Almina Dilara D. ise Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedaviye alındı.

        Kavgada ikinci el ev eşyası satan dükkanın camları kırılırken, olaya karışanların bulunduğu belirlenen bir araç polis ekipleri tarafından aranmaya başladı. Olay yerinde 5 adet boş kovan bulundu.

        Ölen Furkan Kahraman'ın askerden izinli geldiği ve terhisine iki ay kaldığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ