Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem CHP'li Hüseyin Yıldız kalp spazmı geçirdi! Hüseyin Yıldız kimdir?

        CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız kalp spazmı geçirdi. CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Adalet Yürüyüşü"ne katılan isimler arasında yer alıyordu.

        İSTANBUL'DA TEDAVİSİNE DEVAM EDİLECEK

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için başlattığı yürüyüş sırasında kalp spazmı geçiren Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopterle İstanbul'a getirildi.

        Aşırı sıcak altında devam eden yürüyüş sırasında kortejde bulunan Aydın Milletvekili Yıldız, kalp spazmı geçirmesinin ardından Sakarya'dan ambulans helikoptere İstanbul'a sevk edildi. Yıldızı taşıyan ambulans helikopter Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin pistine indi.

        İYİLEŞİNCE YÜRÜYÜŞE DEVAM EDECEĞİNİ SÖYLEDİ

        Yıldız, burada bekleyen ambulansa alınarak Ataşehir'deki bir hastaneye götürüldü. Ambulansa konulurken gazetecilere konuşan Yıldız, iyileşince yürüyüşe devam edeceğini söyledi.

        HÜSEYİN YILDIZ KİMDİR?

        Hüseyin Yıldız, 2 Şubat 1967 tarihinde Bingöl'ün Kiğı ilçesinde dünyaya geldi Eğitim hayatını tamamladıktan sonra 1985 yılında Sosyaldemokrat Halkçı Parti'de siyasi hayatına başladı. Gençlik Kolları'nda görev alan Hüseyin Yıldız, 1994'te SHP ve CHP'nin birleşmesinden sonra siyasi kariyerini CHP'de sürdürdü.

        2015'in Haziran ve Kasım aylarında yapılan Türkiye genel seçimleri'nde CHP Aydın Milletvekili olarak seçildi ve TBMM'deki yerini aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ