Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Lastiği patlayan minibüs TIR'a çarptı

        TEM Otoyolu Derince mevkiinde lastiği patlayan bir yolcu minibüsünün meyve yüklü TIR ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı. Kazada devrilen TIR'daki kasalar dolusu meyveler yola saçıldı.

        Alınan bilgiye göre, Karabük'teki düğünden gelen ve İstanbul'a gitmek isteyen Şinasi Özgü idaresindeki 34 ED 3818 plakalı minibüsün Derince mevkiinde sağ ön lastiği patladı. Kontrolden çıkan minibüs, aynı istikametin sağ şeridinden gitmekte olan Hasan Çataklı idaresindeki 34 ZR 4879 plakalı meyve yüklü TIR'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle mevte yüklü TIR devrilirken minibüs ise bir süre sürüklendikten sonra durabildi. Kazanın haber verilmesiyle birlikte olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

        Kazada yaralanan kamyon sürücüsü Çataklı ve yanındaki Cahit Pencik Kocaeli Devlet Hastanesi'ne, minibüsteki sürücü Özgü, Nurcan Yavaşçı, Erkan Karakurluk, Hanife Sarı ve Adem Alagöz İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne, diğer yaralılar Safiye Çatal ve Feride Kaskatı ise Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken karayolları ekipleri otoyola saçılan elma ve ayvaları temizledi. Kaza nedeniyle bir süre aksayan otoyol, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ