Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Özel Röportajlar "Çapkınlığa her zaman vakit var"

        2016 yılının mart ayında İrem Derici’yle boşandıktan sonra uzun yıllardır çalıştığı radyodaki görevinden ayrılarak sessizliğe gömülen Rıza Esendemir, yeniden piyasaya çıktı. Ünlü radyo programcısı ‘aRıza Show’ adındaki programıyla hem radyoculuk hem de televizyonculuk hünerlerini sergiliyor. Hafta içi her akşam 19.00’da seyircilerle buluşan ünlü radyocu yeni programını, radyoculuğu ve özel yaşantısınıHT Magazin'den Arif Hür'e anlattı.

        ‘BEYİN TEMİZLİĞİ YAŞADIM’

        Yaklaşık 1 yılı çalışmadan geçirdikten sonra hem radyo dinleyicisine hem de televizyon izleyicisine hitap eden bir programla geri döndünüz. Program hakkında neler söylersiniz?

        REKLAM

        Son 1 yıl boyunca aynı kanepede oturdum, beyin temizliği yaşadım. Bu yıl radyoculukta 20. yılımı doldurmanın mutluluğunu yaşıyorum. Programa gelecek olursak bu iş bana ilaç gibi geldi. Bugüne kadar Rock FM ve Alem FM başta olmak üzere 20 sene boyunca haftanın 5 günü 2 saat boyunca yayın yapmaktan daralmıştım. Burada, radyo konseptini bozmadan, 50 dakika süren bir program yapmak daha iyi oldu. Sadece şarkı ve türküye bağlı kalmadan sosyal olaylara da değinerek dişe dokunur bir program yapıyoruz.

        Radyoculuğun günümüzde evrildiği noktayı nasıl değerlendirirsiniz?

        Radyo, tamamen müzik kutusuna döndü. Radyo patronlarının sürümden kazanma isteği ağır bastığı için DJ’lerin niteliğinin pek bir önemi kalmadı. Sokaktaki vatandaşlar da artık radyoda Tarkan’ın ve Sezen Aksu’nun yeni şarkısını dinlemek için beklemiyor. Radyocular gerekli değeri görmüyor, iteleniyor. Bu işi en iyi zamanlarında yaptığım için şimdi kendimi oldukça tatmin olmuş hissediyorum. Maddi anlamda değil, manevi anlamda tabii! 20 yılda hiç birikim yapmadım. Şimdi bile inanın bu ayı idame ettirecek kadar param var.

        ‘PAÇALARIMDAN AŞK AKMALI’

        İş yoğunluğunuzun artmasının ardından çapkınlığa vaktiniz kalıyor mu?

        Çapkınlığa her zaman vakit var. Çapkınlığı da dozunda yapıyorum. Bu her erkeğin doğasında olan bir şey. Çapkınlık ile sapkınlık arasındaki ince çizginin ne olduğunu biliyorum. Çapkınlık için karşılıklı elektrik alışverişi olması lazım.

        REKLAM

        Peki bir ilişkideki kriterleriniz nelerdir?

        İç güzelliği kadar dış güzelliği de önemli. Sevdiğim kişiyi gördüğümde paçalarımdan aşkın akması ve sarhoş olmam lazım. Ama şöyle de bir durum var günümüzde gerçek anlamda aşk maalesef yaşanmaz. Aktif ve bilinçsiz sosyal medya kullanımı aşkın önündeki en büyük engel!

        ‘Boşandıktan sonra dost kalınamıyor’

        Aynı piyasadan biriyle evlilik yürütmek zor mu yoksa kolay mı?

        Çok zor! Boşandıktan sonra dost kalınamıyor, önce yaşananların sindirilmesi lazım. Bir de her ne olursa olsun ataerkil bir toplumda yaşadığımız için, erkek yaparsa elinin kiridir durumu var.

        ‘Evlilik sözleşmesini imzalayamıyorum’

        İrem Derici’den boşanalı beri, bir şeyler hissettiğiniz biri olmadı mı?

        Prensipte anlaştıklarım var ama evlilik sözleşmesini bir türlü imzalayamıyorum. Bu yaşıma kadar 2 evlilik yapıp birkaç kişiyle de görüntülendiğim için ilişki konusunda sabıkalıyım, kadınlar bana önyargıyla yaklaşıyorlar. Aslında bugüne kadar yaşadığım her 2 boşanmada da her 2 tarafın da hataları vardı.

        REKLAM

        ‘Kerimcan’ın aklını alırım’

        Son dönemin popüler DJ’lerinden biri Kerimcan Durmaz. Siz kendisini nasıl buluyorsunuz?

        Çıktığı mekânları doldurmasına saygı duyuyorum ama “Ben DJ’yim, hadi kapışalım” derse aklını alırım.

        Yeni projeler var mı?

        Bu yıl içerisinde bir komedi filminde rol alacağım. Gündemimde televizyon dizisi oyunculuğu da var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ