Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya 'Unutulmaz' defile!

        Yapımcılığını Ahmet Bayram'ın, yönetmenliğini Cem Tabak'ın yaptığı Unutulmaz dizisinin 57. bölümlerinde yayınlanacak olan defile sahnesinin çekimleri 30 saatte tamamlandı. Dizide Eda karakterini canlandıran Özlem Yılmaz'ın aradan geçen 4 yıl içinde modacı olduğu ve defile yaparak kıyafetlerini cemiyet hayatına tanıttığı sahnelerde yabancı ve Türk mankenler görev aldı. Oldukça dekolte kıyafetler giyen mankenler zaman zaman zorlandı. Eda'nın kıyafetlerini cemiyet hayatına tanıttığı sahne için çekim ekibi bir gün önceden hazırlık yaptı.

        DiziFilm'in haberine göre, Yurtdışından ve Türkiye'den mankenlerin yer aldığı defile sahneleri için Osmanbey'de bir moda evi kullanıldı.

        Diziye yeni başlayan ve Aras karakterini canlandıracak olan oyuncu Nihat Alptuğ Altınkaya'nın bulunduğu çekimler sabaha kadar devam etti. Eda ve Aras arasında yeni bir aşkın başlangıcı olan defileye Harun'un da gelmesiyle işler karışıyor.

        Yönetmen Cem Tabak, defile sahnesi için ciddi hazırlık yaptıklarını belirterek, "Defile sahnesi için bir gün önceden hazırlık yaptık. 30 saate yakın çekimler sürdü. Defilede görev alan mankenler çok yetenekliydi. Yoksa bu sahne bitmezdi" dedi.

        YENİ YAYIN SAATİNDEN ŞİKAYETÇİLER

        Sezona uzun bir ara veren ve başlayıp başlamayacağı merak konusu olan Unutulmaz bu akşam başlıyor. Yayın saati geç olan dizinin oyuncuları yayın saatinin öne çekilmesini istiyor. Başrol oyuncusu Serhan Yavaş, "Dizi çok ara verdi. İnşallah izleyici bizi unutmamıştır. Yayın saatimiz geç olsa da geçen yılki başarıyı yakalayacağız" dedi.

        Dizinin oyuncu kadrosuna bu sezon katılan ünlü oyuncu Nihat Alptuğ Altınkaya ise, dizinin başarılı olacağına inandığını belirterek, "Benim için yeni bir iş, yeni bir heyecan ve yeni bir sezon. Devam eden bir diziye dahil oldum. Umarım geçtiğimiz sezon yakaladığı başarıyı bu sezon da yakalar. Geçen yılki gibi bu yılda ratingi iyi olur. Ekibe ve oyuncu arkadaşlara hayırlı olsun. İzleyicimiz bizi unutmamış olsun" dedi.

        Dizinin başrol oyuncularından Sinem Öztufan ise dizinin geçtiğimiz yıl elde ettiği başarıyı yakalayacağına inandığını belirterek, "Geçtiğimiz yıl gösterdiğimiz başarıyı bu yılda göstereceğimizden eminim" dedi.

        Dizide Feyyaz karakterini canlandıran usta oyuncu Fikret Hakan ise yaptığı açıklamada "Neticede oturmuş bir dizi bu dizinin belli bir kitlesi oluştu. Bu kitlenin bizi beklediğini biliyorum. İnşallah geçtiğimiz yıl yakaladığımız başarıyı yakalarız" dedi

        Dizide Türkan karakterini canlandıran usta oyuncu Aliye Uzunatağan ise, "Unutulmaz’ın beklendiğini biliyorum. Yolda alış verişte ya da sokakta yürürken hep soruyorlar. Kendi saatinde olmadığı için üzgünüm. Çünkü bizim seyircimiz belli, o saate kadar beklemeyebilir" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ