Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Survivor'da kavga çıktı

        Show Tv ekranlarında yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler'de ilk büyük kavga, Mustafa Topaloğlu ile Merve Büyüksaraç arasında yaşandı.

        "YAPTIĞIN AŞAĞILIK BİR HAREKET"

        Sibel Tüzün'ün elenmesinde Mustafa Topaloğlu'nun parmağı olduğunu düşünen seksi manken Merve Büyüksaraç, Topaloğlu'na karşı ağır ithamlarda bulundu.

        "Yaptığın aşağılık bir hareket. Git kendini bir yerden at" diyen Büyüksaraç'a kızan Topaloğlu, "Benim özgür kararıma sen ne karışıyorsun!" dedi.

        Olayı yatıştırmaya gelen Nihat Alptuğ Altınkaya'ya da çıkışan Topaloğlu,

        "Kendi aklını kendine sakla" dedi.

        SİBEL TÜZÜN'LE BAŞLAMIŞTI

        Aslında adada ilk gerginlik, Sibel Tüzün'ün elenmesiyle başlamıştı. Sibel Tüzün elendikten sonra oylamadaki rakibi Anıl ile sadece tokalaşırken Mustafa Topaloğlu ve Alp Kırşan haricindeki diğer ünlü arkadaşlarının hepsine sarıldı.

        Olayın perde arkası şöyle: Nez'in Survivor'e son anda katılamaması üzerine Acun Medya ekibi Anıl'ı son anda yarışmaya dahil etti. Anıl ünlü olmadığı için Gönüllüler takımına gitti. Gönüllüler takımı bir kişi fazla olduğu için onlardan bir kişiyi, ünlüler adasına göndermeleri üzereine oylama yapmaları istendi. Gönüllüler de son anda aralarına katıldığı ve diğer arkadaşlarıyla daha çok şey paylaştıkları gerekçesiyle Anıl'ı ünlüler adasına yolladı.

        İşte tam o esnada Ünlüler bir karar aldı. Gönüllüler'den aralarına kim katılırsa katılsın; ilk onu eleyeceklerine dair fikir birliğine vardılar. Ancak ilk oylamada Mustafa Topaloğlu ve Alp Kırşan bu anlaşmaya uymayarak Sibel Tüzün'ün adını yazdı. Küçük çocuğu olduğu gerekçesiyle onu yazdıklarını söyleyen ikiliye, Sibel Tüzün sinirlendi ve halk oylamasında da elenince isim vermeden Mustafa Topaloğlu ve Alp Kırşan'ı eleştirerek "Bazı arkadaşlarımı da açıkçası burada daha iyi tanıdım, şoka girdim" dedi ve onlara veda etmeden adayı terk etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ