Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Memati'nin ölmesi sosyal medyayı salladı

        TNT ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu’nun sezon finalinde yine kan aktı. Sezon finalinde sürpriz gelişmeler yaşanırken Memati kendi düğününde Polat ile Harmandalı oynadığı esnada vuruldu...

        10 YILLIK DİZİDE BİR İLK YAŞANDI

        Memati ‘nin Selvi ‘ye söz verdiği düğünün günü geldi çattı. Dost-düşman herkes bu muhteşem düğünde buluştu. Zaza, Zülfikar, Pusat ve birçok sürpriz isim düğünde boy gösterdi. Polat Alemdar ve adamları tüm dertleri bir geceliğine bir tarafa bırakmış, bütün ekip Memati ‘yle Selvi ‘nin düğününde doyasıya eğlenmektedir. Polat da can yoldaşı Memati‘yi bu en mutlu gününde yalnız bırakmadı. Polat ‘ın düğüne yetişemeyeceğini düşünen Memati, onu karşısında görünce çok sevindi. Polat, can dostu Memati ‘ye "bunu ilk defa senin için yapıyorum" dedi. Ve karşılıklı olarak harmandalı oynadı.

        DÜĞÜN KANA BULANDI

        Herkes büyük bir coşkuyla Polat ve Memati ‘nin harmandalı oynamasını izlerken ortaya çıkan silah ise düğünü kana buladı. Silahtan çıkan kurşunlar Memati’nin vücuduna isabet ederken, Memati kanlar içinde yere yığıldı. Herkes büyük bir şaşkınlık içinde Memati’nin kanlar içinde yere yığılmasını izlerken, Selvi de kahrolmuştur. Memati son nefesinde ustası Polat Alemdar’a Selvi’yi emanet etti. Memati, aldığı kurşunlarla kanlar içinde yere yığıldı.

        TETİĞİ KİM ÇEKTİ?

        Memati'nin kanlar içinde yere düşmesi arkasında iki önemli soru bıraktı. Memati öldü mü? Tetiği kim çekti?

        TWITTER MEMATİ’YLE SALLANDI

        Daha önce de bir çok kez vurulan Memati’nin her defasında mucizevi bir şekilde hayata dönmesi, Memati hayranlarını umutlandırırken, Memati’nin yeni sezonda dizide olup olmayacağı ise sosyal paylaşım sitesi Twitter’da tartışma konusu oldu.

        İŞTE O TWEETLERDEN BAZILARI

        @kacakseyirci

        vay be attığını vuran büyük delikanlı Memati Baş'ta ölmüş.Demek ki bu dünya kimseye kalmıyor..

        @AhmetEvcimen

        Memati Öldü ,Marmara'daDeprem oldu, Madonna Konser verdi,Mehmet Ali erbil yoğun bakıma alındı..Bu gündem Türkiye'ye çok ağır.

        @taxim

        Memati'nin ölümüyle ölümsüzlüğe olan inancımı yitirdim; moralim çok bozuk.

        @KarahanliEfe

        memati polat vs kafadan vurulmazlarsa asla olmezler altin kural

        @cihatakbel

        süleyman çakır gitti, halo dayı gitti, mamoş gitti, elif yenge gitti. şimdi de memati gitti. kahpe kader daha ne kadar sınayacaksın bizi?

        @eros

        Korkmayın Memati ölmemiştir bayılmıştır. Ölümsüz değil mi olm onlar ?

        @bozukdusmuslugu

        Memati iyi dayandi yalniz eger olduyse. Koskoca Istanbul'un sefiri Cakir oldu lan yillar once, Memati cok bile yasadi bence.

        @toygaryilmaz

        Vadi Sezon finali... 161. bölüm... Memati'nin düğünü... O muhteşem kamera hareketleri ile Harmandalı... Ve Memati'nin vuruluşu.. bomba...

        @Tncydemiral

        Kurtlar Vadisi gene aynı memati 10 kuruş yedi gene ölmez düğünde kurşun yer gene ölmez ölmez ölmez öldürmeyen yönetmen öldürmez :D

        @Ahmt_Balci

        kurtlar vadisinin sezon finalinde memati yine vuruluyor..dizi nerdeyse 10 yıldır var ve 10 yıldır memati hep vuruluyor..süzgeçe döndü vücudu

        @yenirenkler

        Memati'nin dediği gibi: "Kurda sormuşlar, 'Senin ensen neden kalın?' Cevap vermiş: 'Kafamın kalın olmasından iyidir." :)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ