Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor transfer haberleri - Trabzonspor'da Guilherme sürprizi - Trabzonspor Haberleri

        Kadrosunu güçlendirmek isteyen ve 50. yılında şampiyon olmayı düşleyen Trabzonspor yönetimi, Bongonda ve Kamil Ahmet Çörekçi’yi renklerine katmıştı.

        Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre, Milanlı oyun kurucu Kucka ve İnter’in savunmacısı Medel’i transfer etmek isteyen Bordo-Mavililer, sağ kanata da takviye yapma kararı aldı. Hücum hattındaki alternatifleri arttırmak isteyen teknik direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda hareket eden yöneticiler, aranılan ismi Polonya’da buldu. Legia Varşova’da forma giyen Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Guilherme’nin transferi için harekete geçildi. Sezonu 5 gol ve 7 asistle tamamlayan 26 yaşındaki oyuncu için bonservis bedeli olarak 1 milyon 750 bin Euro teklif edildi. Polonya kulübü Sambacı için 2.5 milyon Euro isterken, iki takım arasındaki pazarlıklar sürüyor.

        REKLAM

        KUCKA’DA SORUN PARA

        Öte yandan Fırtına’nın Juraj Kucka’nın transferinde de sona yaklaştığı bildirildi. Milan’la görüşmek için geçtiğimiz günlerde İtalya’ya giden başkan Muharrem Usta’nın 6 milyon Euro’luk bonservisi 5’e kadar indirdiği ifade edildi. İtalyan devinin 4 milyon Euro’ya inmesi için pazarlıklar devam ediyor.

        LEIVA EL YAKTI

        Orta sahasını tecrübeli bir isimle takviye etmek isteyen Trabzonspor, Liverpool Kulübü’yle sözleşmesi sona eren Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Leiva’yı gündemine almıştı. Transfer için menajer Ahmet Bulut’a yetki veren Bordo-Mavililer, Leiva’nın talebi karşısında şoka uğradı. 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız oyuncunun Trabzon’dan yıllık 3.5 milyon Euro istediği öğrenildi. İndirim talep eden Bordo-Mavili kurmaylar ise en fazla 2.5 milyon Euro verebileceklerini belirtti. Leiva bu rakamı kabul ederse transfer mutlu sonla bitecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ