Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 2 yaşındaki çocuğu köpekler parçaladı!

        parçalayarak ağır yaraladı. Köpeklerin önce kıyafetlerini sonra da vücudunu parçaladığı küçük çocuk vatandaşlar tarafından son anda kurtardı.

        Bölgede çöplük ve hayvan barınağı olduğunu söyleyen mahalle sakinleri tedbir almayan yetkilileri suçlayıp, köpekleri yakalamak için gelen veteriner ekiplerine tepki gösterdi.

        VİDEO İÇİN TIKLAYIN

        Uğur USLUBAŞ / BURSA (AHT)

        Alınan bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Emek Yenikent Mahallesi Aslan Sokak'taki boş alanda sabah 09.00 sıralarında meydana geldi. Yasin-Aynur Öztürk çiftinin 2 yaşındaki oğulları Muhammet'in köpeklerin saldırısına uğradığını gören mahalle sakinlerinden Mustafa Coşkun, köpekleri kovalayıp çocuğu kurtardı. Olay yerine giden polis araştırma başlatırken, 112 ekipleri şoka giren çocuğu Çekirge Çocuk Hastanesi'ne kaldırdı. Büyük bir travma atlatan, boynu, sırtı, kalça ve kollarında onlarca ısırık izi bulunan küçük çocuğa ilk müdahale hastanede yapıldı.

        Yasin Öztürk, olay sonrasında yaptığı açıklamada, "Eşim komşudayken, Muhammet sokakta oynuyormuş ve köpeklerin saldırısına uğramış. Haber alır almaz hastaneye geldim" dedi.

        Öte yandan aynı bölgede Temmuz ayında Aleyna Şenol isimli 2,5 yaşındaki çocuğun köpeklerin saldırısı sonucu öldüğünü belirten mahalle sakinleri, çevrede çöplük bulunduğunu hayvan barınağının da yakında olması sebebiyle köpeklerin istilasına uğradıklarını söylediler. Yetkililerin bu duruma seyirci kaldığını ve tedbir almadığını iddia eden mahalle sakinleri, polisin çağırmasıyla olay yerine gelen veteriner ekiplerine de tepki gösterdiler.

        Küçük çocuğu ölümden kurtardığını söyleyen Mustafa Coşkun, "Küçük çocuk köpeklerin ağzındaydı. Köpekleri kovalayıp çocuğu kurtardım" derken, Nizzeydin Kuş ise çocuğu kucağına aldığında her tarafının parçalandığını ifade ederek, "Boynu, ayakları, kolları ısırık içindeydi. Ambulansa ben bindirdim" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ