Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Türkiye bu haberi konuşuyor

        Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca ile İbrahim Hızlı’nın “Cem Karaca ve Barış Manço kardeşti” iddiası geniş yankı uyandırdı.

        Eski eşi Feride Karaca yalanladı: “Kardeşim derdi ama özel anlam aramayın.” Manço’nun eşi “Eski kayınvalideme saldırı” dedi.

        ESKİ EŞ İDDİAYI YALANLADI

        ‘Kardeşim derdi ama bunda özel bir anlam aramayın’

        Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca ile sanatçıyı 10 yıl Almanya’daki evinde ağırlayan İbrahim Hızlı’nın ortaya attığı “Cem ve Barış Manço kardeşti” iddiası, hem kamuoyunda, hem müzik dünyasında büyük yankı yarattı. Habertürk’ün yayımladığı iddia üzerine konuşan Cem Karaca’nın eski eşi Feride Karaca, “Kardeşim derdi, ama bunda özel bir anlam aramayın” diye tepki gösterdi

        ‘KORAY VE KIZILOK’A DA KARDEŞİM DERDİ’

        Feride Karaca (Cem Karaca’nın eski eşi) : “Kesinlikle böyle bir şey yok. İbrahim Hızlı’nın kim olduğunu ben çok iyi biliyorum. 5 Nisan Cem’in doğum günü. Bu yüzden böyle iddialar çıkıyor. Eminim ölüm yıldönümünde de böyle iddialar çıkacaktır. İlkim Hanım konuyu doğrulamış. Cem, Barış için her zaman ‘kardeşim gibi’ derdi ki Erkin Koray ve Fikret Kızılok için de aynı şeyi söylerdi. Bunda özel bir anlam aranmamalı.”

        ‘HIZLI, RUH SAĞLIĞI YERİNDE BİRİ DEĞİL’

        Selda Bağcan: “Böyle bir şeyi hiç duymadım. Çok saçma bir iddia. Böyle bir şey olsaydı, Cem bana söylerdi. İbrahim Hızlı’yı ben tanırım, ilginç birisidir ve ruh sağlığı yerinde değildir.”

        ‘KALIBIMI BASARIM BÖYLE BİR ŞEY YOK’

        Gönül Yazar: “Ben kalıbımı basarım böyle bir şey yok. 14 yaşımdan bu yana bu piyasadayım ve bu camianın muhtarıyım. Kim kimin dostu, kim kimin postu benden iyi bilen yoktur. Cem’in babası Mehmet’i de, Barış’ın annesi Rikkat’ı da tanırım. İlkim Karaca’dan bıktık usandık artık. Bu kadın durmadan bir şeyler yumurtlayıp duruyor. Ölmüş adamı rahat bırakmadı,mezarını açtırdı. Yazık utanıyorum.”

        ‘CEM ALMANYA’DAYKEN ONUN EVİNDE KALMADI’

        Ersen (Anadolu Rockmüziği şarkıcısı): “Cem, Almanya’dayken Hızlı’nın evinde kalmadı. İnsanların ölümlerinden sonra arkalarından ispatlanamayacak iddialarda bulunulmamalı.”

        ‘CEM, BELKİ ALKOLLÜYKEN BÖYLE ESPRİ YAPMIŞTIR’

        Sezen Cumhur Önal: “Cem ile Barış birbirini seven iki arkadaştı. Cem Karaca yurtdışında yaşadığı süre içinde dışlanmıştı. Cem içkiyi severdi. Belki evinde kaldığı dönemde alkollüyken geçen bir muhabbet sırasında böyle bir espri yapmıştır.”

        ‘HİTLER VE ATATÜRK KARDEŞTİ DEMEK GİBİ’

        Oğuz Abadan (Aranjör): “Bu duru mHitler ve Atatürk’ün kardeş olması gibi bir şey. Eğer onlar kardeşse buna en çok Cem üzülürdü. Her ne kadar düşman görünmemeye çalışsalar da birbirlerini çok seven ikili değillerdi. Cem benim yakın arkadaşım, Barış’la fikirsel olarak anlaşamadığını çok iyi biliyorum. İlkim Karaca’nın böyle sansasyon haberler çıkarıyor olması normal.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ