Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Polis balosunda çifte standart

        SAMSUN Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, bir polis çifti, yanlarında oğulları olduğu gerekçesiyle Polis Balosu’na almazken 5 dakika sonra kızıyla gelen Vali Yardımcısı Mesut Taner Genç’i kapıda karşıladı.

        Bayram OK-Davut AKTAŞ/SAMSUN/AHT

        Fuar İçi Villa Düğün Salonu’nda önceki akşam düzenlenen baloya Vali Hasan Basri Güzeloğlu başta olmak üzere il protokolü tam kadro katıldı. Polis Balosu’na Asarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis çift de katılmak istedi. Yanlarına oğullarını da alarak büyük bir heyecanla baloya gelen çift kapıda hüsrana uğradı.

        Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, baloya çocuk getirilemeyeceğini belirtince polis çift, çocuklarıyla birlikte büyük üzüntü içerisinde salonun kapısından döndü.

        VALİ YARDIMCISINA SERBEST

        Bu olaydan tam 5 dakika sonra bu kez Vali Yardımcısı Mesut Taner Genç geceye katılmak üzere eşi ve çocuğuyla salona geldi. Polis çifti, ‘yanlarında çocuk getirdikleri için’ baloya almayan Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, bu kez Vali Yardımcısı Genç ile eşi ve çocuğunu kapıda karşıladı. Gece boyunca doyasıya eğlenen Vali Yardımcısı Genç’in küçük kızı, sık sık çıktığı sahneden güçlükle indirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ