Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Plastik kelepçe ile boğularak öldürüldü

        Neşet KARADAĞ/ ADANA (AHT)

        Adana'da bir otobüs firmasında hosteslik yapan Jale Sürer (21)'in cesedi, boğazı plastik kelepçe ve çamaşır lastiği ile sıkılarak öldürülmüş halde

        sulama kanalında bulundu.

        Seyhan İlçesi'ne bağlı Sarıhamzalı Mahallesi'nde yaşayan Jale Sürer, 10 gün önce hostes olarak girdiği şehirlerarası yolcu taşıyan otobüs firmasına

        ait otobüsle önceki gün Ankara'ya gitti. Dün akşam otobüsle Adana'ya dönen Jale Sürer'in eve gelmemesi üzerine ailesi polise başvurdu. Bu arada

        Jale Sürer'in sevgilisi olduğu öne sürülen Hakan Uçar'ın da kaybolduğu ortaya çıktı. Uçar'ın ailesi de karakola giderek oğullarının kaybolduğunu bildirdi.

        PLASTİK KELEPÇE İLE BOĞULMUŞ

        Polis iki sevgiliyi ararken Karataş İlçesi'ne bağlı Dervişler Köyü'nden geçen sulama kanalında bir kadın cesedi bulunduğu ihbarı yapıldı.

        Olay yerine giden polisler tarafından sudan çıkarılan cesedin kayıp olan hostes Jale Sürer'e ait olduğu belirlendi. Sürer'in cesedi, boğazında plastik kelepçe ve çamaşır lastiği, elleri plastik kelepçe ile bağlı halde bulundu. Olay yerinde yapılan ön otopside Sürer'in boğazının plastik kelepçe ve çamaşır lastiğiyle sıkılarak öldürüldüğü belirlendi. Ceset kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

        OTOMOBİL BULUNDU, SEVGİLİ KAYIP

        Bu sırada, polis Yeşiloba semtindeki sulama kanalında plakasız bir otomobil buldu. Yapılan incelemede otomobilin Jale Sürer'in sevgilisi Hakan Uçar'a ait olduğu belirlendi. Otomobilin ön koltuk kısmında kan lekelerine ve kurşun izine rastlanırken Hakan Uçar ile ilgili bir iz bulunamadı.

        "HAKAN KIZIMI TEHDİT EDİYORDU"

        Kızının cesedini Adli Tıp Morgu'nda teşhis eden 4 çocuk annesi Hatice Sürer, sinir krizi geçirdi. Hakan Uçar'ın bir süre kızının erkek arkadaşı olduğunu belirten anne Hatice Sürer, "Kızım ayrıldıklarını söylemişti. Ayrıldıkları için de kızımı tehditlerle korkutuyordu. Kızımı vahşice öldürüp atmışlar. Kızımın katili kimse bulunsun" diye ağladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ