Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Üç kız kardeşe tecavüz

        BAYRAM OK / SAMSUN (AHT)

        Samsun'un 19 Mayıs İlçesi'ne bağlı Esentepe Köyü'nde yaşları 13, 14 ve 17 olan üç kız kardeşe defalarca cinsel istismarda bulunulduğu iddiaları ortalığı karıştırdı. Savcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında şimdiye kadar köyden 100'e yakın kişinin ifadesine başvurulduğu, 6 kişinin de tutuklandığı öğrenildi.

        Samsun'un 19 Mayıs İlçesi'ne bağlı Esentepe Köyü'nde ikisi ilköğretim okulu öğrencisi, biri 17 yaşında olan üç kızkardeşe defalarca cinsel istismarda bulunulduğu ididaları üzerine savcılık tarafından soruşturma başlatılırken, olayla ilgili 6 kişinin tutuklandığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, 19 Mayıs İlçesi Esentepe İlköğretim Okulu öğrencisi olan 13 ve 14 yaşında iki kız kardeş ve 17 yaşındaki ablalarına cinsel istismarda bulunulduğu iddiaları üzerine İlçe Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.Jandarmaya gelen şikayet üzerine yürütülen soruşturma kapsamında 100'e yakın kişinin ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

        6 KİŞİ CEZAEVİNDE

        Soruşturmanın ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 6 şüphelinin, 3 kızkardeşe cinsel istismarda bulundukları gerekçesiyle tutuklararak cezaevine gönderildiği belirtildi. Bu kararının ardından İlçe Kaymakamlığı'nın da olaya el koyarak özel bir idari soruşturma başlattığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de bilgi verildiği ifade edildi.

        YURDA YERLEŞTİRİLDİLER

        Bu arada defalarca cinsel istismara maruz kaldıkları belirtilen üç kız kardeşin savcılık kararıyla Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alınarak yurda yerleştirildikleri bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ