Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Gelinini 30 yerinden bıçaklayarak öldürdü!

        Adem TEKİN / GAZİPAŞA (AHT)

        Antalya'nın Gazipaşa İlçesi Gazi Mahallesi'ne bağlı Zeytinlik mevkiindeki bir apartmanda emekli öğretmen olan oğlu Mehmet Bayıroğlu'nun evinde yaşamını sürdüren Abdullah Bayıroğlu, komşu ziyaretinden döndükten hemen sonra tartıştığı gelini hemşire Perihan Bayıroğlu'na bıçakla saldırdı. Perihan Bayıroğlu'nun çığlıkları üzerine eve gelen komşuları elinde bıçak olan Abdullah Bayıroğlu'na müdahale etti. Komşuları "Gelmeyin sizi de bıçaklarım" diye tehdit eden Abdullah Bayıroğlu evden kaçarak uzaklaştı. Kanlar içerisinde kalan 2 çocuk annesi Perihan Bayıroğlu, yıllarca görev yaptığı Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan yaralı kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen olaydan 4 saat sonra yaşamını yitirdi. Doktorlar iç organlarının çok büyük zarar gördüğü kadının vücudunda 30 bıçak darbesinin bulunduğunu belirtti.

        Görgü tanığı Nuriye Sönmez, aynı apartmanda oturduğunu belirterek, "Sesler üzerine Perihan'ın kaldığı üçüncü kata çıktım. Kayınpederi Abdullah Bayıroğlu'nun elinde bıçakla kaçmaya çalıştığını gördüm. Hatta bu sırada saldırgan, 'Uzak dur, yoksa seni de bıçaklarım' diye tehdit etti. Ben de olayı hemen komşulara haber verdim ve yaralı kadını hastaneye yetiştirdik" dedi.

        Yıllardır birlikte yaşadığı gelinini ani gelişen bir olayla öldüren Abdullah Bayıroğlu olaydan sonra kayıplara karıştı. Polis, kendisine zarar vermesinden endişe edilen 85 yaşındaki katil zanlısını bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayın tek tanığı olan Nuriye Sönmez ise "Gürültü üzerine komşumun evine girdiğimde, Abdullah amcayı elinde bıçakla gördüm. Beni de tehdit ederek kaçtı" dedi. Polis, olay sonrası kayıplara karışan zanlı Abdullah Bayıroğlu'nu yakalamak için çalışma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ