Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kasımpaşa'da vahşi cinayet!

        İstanbul Kasımpaşa'da Moldova uyruklu 37 yaşındaki İlona Tcaciuc, evinde ölü olarak bulundu. Bir tekstil mağazasında çalışan Tcaciuc'un, eşarpla boğulduktan sonra bıçaklandığı ortaya çıktı. Vahşi cinayeti çözmek için çalışma başlatan polis, Tcaciuc'un yanında çalıştığı ve cesedi bulan patronu Ö.K.'yi gözaltına aldı.

        ŞEFİK DİNÇ / AHT

        Kasımpaşa Tabakhane Caddesi numara 39'da bulunan dört katlı binanın en üst katındaki dairede oturan Moldovya uyruklu İlona Tcaciuc (37), sabah Laleli'de çalıştığı tekstil mağazasına gitmeyince, patronu Tcaciuc'u cep telefonundan aradı. Patron Ö.K., cep telefonuna da cevap alamayınca bu kez Moldovyalı kadının Kasımpaşa'daki evine gitti. Yanındaki yedek anahtarla kapıyı açan Ö.K., yanında çalışan kadını kanlar içerisinde buldu. Hemen polisi arayarak durumu haber veren Ö.K., ifadesi alınmak üzere Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

        Olay yerine gelen polis ekipleri İlona Tcaciuc'in cesedi üzerinde yaptığı ilk incelemede, kadının önce bir eşarpla boğulduğu ve ardından kafasının arka kısmına defalarca bıçak saplandığını tespit etti.

        Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, cesedi ilk gören patron Ömer Kurşun'u gözaltına alırken, bir çocuk annesi olduğu öğrenilen İlona Tcaciuc'in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Polis, genç kadını öldüren kişi ya da kişilerin bulunması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ