Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ninesinin evinde tecavüz etti

        Adana'da bir kişi, 16 yaşındaki kız arkadaşını kasap bıçağı ve tahra ile tehdit ederek ninesinin evinde tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

        Olay merkez Seyhan ilçesi, Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 19 yaşındaki Yunus Emre Ş. Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi olan A.K'yi ninesinin evine götürdü. Burada Yunus Emre Ş., A.K. ile birlikte olmak istedi. Ancak A.K. kabul etmeyince Yunus Emre Ş., içinde ip, bıçak ve tahra olan çantayı açarak, "Benimle birlikte olmazsan seni keserim, asarım" diyerek tehdit etti.

        Bunun üzerine A.K. korkarak Yunus Emre Ş. ile birlikte oldu. Yunus Emre Ş. birlikte olduğu A.K'yi lokantaya götürdü. A.K. lokantada bir süre sonra tuvalet ihtiyacını gidermek için lavaboya gitti. Burada A.K. garsonları çağırarak sevgilisinin kendisine tecavüz ettiğini belirterek ablasının telefon numarasını verip ulaşmalarını istedi.

        Garsonlar A.K'nin ablasını arayarak lokantaya gelmesini istedi. Abla lokantaya gelerek kız kardeşini sevgilisinin yanından alarak Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerini aradı. Ekipler olay yerine gelerek Yunus Emre Ş.'yi gözaltına aldı. Yunus Emre Ş. sevgilisine tecavüz etmediğini rızasıyla ilişki yaşadıklarını söyledi. Yunus Emre Ş. ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ