Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Karanlık sapığını güvenlik kameraları yakalattı

        Bülent CİVANOĞLU / BURSA (AHT)

        Bursa'nın Emek Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinden çıkan tezgahtar ve stand mankenlerini karanlık sokaklarda taciz eden zanlı, merkezin güvenlik kameraları tarafından tespit edilerek yakalandı.

        İddiaya göre işsiz olan İbrahim B. (24) gün boyunca alışveriş merkezinde gezerek tezgahtar ya da stand mankeni kadınları izliyordu. Daha sonra gözüne kestirdiği kadını takibe alan zanlı, alışveriş merkezinin çıkışında sokak lambası bulunmayan karanlık bir yerde genç kızlara sarılarak elle taciz ediyordu.

        Polise gelen bu ihbarlar sonucu harekete geçen Ahlak Bürosu ekipleri, tacize uğrayan kadınların aynı alışveriş merkezinde çalıştığını tespit ederek, çarşının güvenlik kameralarını taradı. Binlerce saat görüntüyü seyreden polisler, taciz edilen kadınların çevresinde gün boyu dolaşan İbrahim B'nin paydos saatinde de çıkış kapısının yakınlarında beklediğini belirledi.

        Bunun üzerine alışveriş saatinde günboyu devriye gezen polisler, İbrahim B. adlı zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı. İbrahim B. suçlamaları kabul etmezken tacize uğrayan genç kızlar İbrahim B.'yi teşhis etti. Zanlının soruşturması sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ