Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Liseli kızına babadan tecavüz iddiası!

        Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen olayda 14 yaşındaki lise öğrencisi Ö.Ü., 18 yaşındaki sevgilisi F.S ile birlikte Saray Polis Merkezi'ne gelerek babası K.Ü tarafından tecavüze uğradığını iddia etti. Babasının masaj yapmak için kendisini odasına çağırdıktan sonra tecavüz ettiğini öne süren Ö.Ü, babasından şikayetçi oldu.

        Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri baba K.Ü'yü gözaltına alırken, liseli Ö.Ü ise Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Genç kızın sağlık raporunda elastik olması nedeniyle kızlık zarının bozulmadığı belirtildi. Olayla ilgili ifade veren Anne F.Ü ise kızının olayı kendisine anlattığını ancak eşinin ölüm tehditleri nedeniyle olayı sakladığını söyledi. Saray Polis Merkezi'nde ifadesi alınan Baba K.Ü, adliyeye sevk edilirken gazetecilerin sorularına "Kesinlikle iftira. Yok öyle bir şey" yanıtını verdi.

        SEVGİLİSİ DE GÖZALTINDA

        Öte yandan liseli kızla ilişkiye girdiği belirlenen 18 yaşındaki F.S de 'Küçük yaşta çocukla cinsel ilişki kurmak' suçundan adliyeye sevk edildi.

        Liseli kızın ise savcılıkta psikolog eşliğinde vereceği ifadenin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne, psikiyatri servisine gönderileceği öğrenildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ